MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 15

Læger uden Grænser - Dread The Darkness Mission 15

Dark Dimension III: Dread The Darkness er det ultimative indhold i slutspillet i Marvel Strike Force, og jeg begynder at kæmpe den 15. mission efter lidt over en uges kamp med den 14. mission. Ligesom de to foregående kræver denne mission City-figurer, og dette efterlader mig igen utrolig underbemandet. Mens jeg har arbejdet for at styrke min City-liste for sent, især Symbiote-fraktionen, er dette en langsom, langsom slibning for selv den lette Pay To Play (PTP) fra MSF. Nedenfor skal jeg leve blogge mine daglige forsøg, da jeg ser ud til at besejre Mørk Dimension og tjen en 5-rød stjerne Ultimus.

 

My Dread The Darkness-kvalificerede bykarakterer:

Her er startstatistikkerne for mine bykarakterer, der kæmper for denne mission.

  • Punisher - 125,370 kraft, niveau 77, gear 14 +1 stykke, kapacitetsniveauer 7-7-7-5 - 7 stjerner, 6 røde stjerner - angriber niveau 4
  • Spider-Man (Symbiote) - 121,559 effekt, niveau 77, gear 14 +1 stykke, kapacitetsniveauer 7-7-7-5 - 6 stjerner, 6 røde stjerner - Skirmisher niveau 4
  • Jessica Jones - 119,090, niveau 77, gear 14 + 1 stykke, kapacitetsniveauer 7-7-7-5 - 6 stjerner, 5 røde stjerner - helbreder niveau 4

Jeg begyndte denne note for at vise tidslinjen til erhvervelse af Gear 13-stykkerne for at tilføje flere kvalificerede tegn til mine indlæg til Dark Dimension III. Fra 11.21.20 har jeg Jessica Jones på Gear 13 +4 stykker, der har brug for Superior Molecular Scan-stykker for at fremme sit gearniveau. Jeg bemærker dette i et forsøg på at dokumentere, hvor lang tid det tager i et FTP-miljø at afslutte dette stykke. JJ har i øjeblikket brug for 26 flere Superior Molecular Scan-stykker for at komme til Gear 14.

11.27.20 gearopdatering - Jeg har de nødvendige stykker til JJs 5. Gear 13-stykke takket være god RNG og den nuværende Symbiote-begivenhed.

12.05.20 gearopdatering - Symbiote-begivenheden er forbi, og JJ er i alt 4 Superior Molecular Scan-stykker væk fra Gear 14 efter nogle (sjældne) gode RNG i butikkerne og en af ​​mine Orange Gear War Orbs.

12.08.20 gearopdatering - Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at RNG smilede til mig, men det er det simpelthen ikke. Denne kamp er kedelig uden mindst 3 medlemmer. Jeg har også opdateret hovedbutikken mindst 1-2 gange dagligt, så dette viser sig at være lidt latterligt for FTP eller let PTP med hensyn til fremadrettede tegn.

12.10.20 gearopdatering - Efter mange betalte opdateringer de sidste to dage tog jeg den billige rute i dag, og det betalte sig, da jeg købte 2 af de sidste 4 stykker, der var nødvendige i War Store i aften. Jeg kæmpede min kamp om aftenen og så derefter Doom War niveau 3-tilføjelser tilladt for at opdrætte Superior Molecular Scan-stykker. Dette er efter min mening det, der gør Marvel Strike Force til et så godt spil i forhold til andre. Der er en konstant fremgang, og portene er anført lidt for at give spillerne mulighed for at fortsætte i et godt tempo. I sidste ende fik jeg JJ til Gear 14 og tilføjede et andet angreb for dagen.

 

 

Dread The Darkness - Mission 15

Næsehorn (2.03 m kraft), 13.5 mio total fjendens sundhed

12.05.20 - Jeg starter denne kamp med min City-duo, Spider-Man (Symbiote) og Punisher. 8 af de 24 samlede fjender vises på skærmen for at starte, og min Spider-Man (Symbiote) får den første tur med sin ultimative tilgængelige til start. Targeting Scarlet Witch Jeg bruger AoE til at bremse fjenderne ned, og efter et par hits er Punisher op, ved at bruge sin basis på SW og også få et Iso-8 bonusangreb. Tre angreb senere håner Juggernaut og SMS bruger hans grundlæggende, som kæder pænt. 7 angreb senere svækker fjenderne SMS og har dræbt Punisher, så bruger SMS igen sin basis, før han ser SW helbrede holdet lige før de dræber mig.

 

12.06.20 - Jeg starter kampen med en special fra Spider-Man (Symbiote), og den rammer 5 fjender på grund af fjendernes arrangement. 5 fjendtlige angreb senere, og Punisher bruger sin basis på Scarlet Witch, mit hovedmål, der også tager bonus-Iso-8-angrebet fra ham. SMS bruger sin basis og kæder den, tager derefter 5 hits og er død. En hurtig kamp i dag, da 12.528m sundhed forbliver på fjenderne efter 2 dages angreb.

 

12.07.20 - Nu med 247.2k kraft til min City-duo efter en Iso-8-opgradering til Punishers skader, starter jeg dagens kamp overfor de samme 8 ud af 24 fjender i alt. Efter at have taget et hit fra Juggernaut bruger jeg Spider-Man (Symbiote) 's ultimative og bedøvede Scarlet Witch og tilføjer de sårbare statuseffekter som et resultat. Efter et par fjendtlige hits er Punisher også oppe og målretter mod SW og får hende til et gult helbred efter bonus-Iso-angrebet. SMS bruger hans special, men fjenderne dræber Punisher i deres næste runde af angreb, og SW fortsætter med at helbrede sig selv igen, hvilket gør det næsten umuligt. SMS får en base ind og kæder til to andre, men dræbes i den næste runde af fjendtlige angreb. Efter 3 dages angreb har jeg stadig 11.8 m af 13.5 m sundhed tilbage på denne gruppe og har gjort nul fremskridt med at få Jessica Jones det nødvendige udstyr til at deltage i min City-duo.

 

12.08.20 - Jeg kæmper typisk disse kampe om morgenen for ikke at glemme, men i betragtning af at jeg kun er 4 stykker udstyr væk på Jessica Jones, på trods af at jeg ikke har gjort nogen fremskridt på flere dage, vil jeg holde håb for nogle bedre RNG, når butikkerne opdateres. Efter over 250 krystaller spildt i dag, der forfrisker hovedforsyningsbutikken, er min frustration opbygget. Jeg købte $ 19.99 Battle Pass til Premium-belønninger i Real-Time Arena. Jeg vil analysere belønningsforskellen og planlægger at skrive om mine tanker i de kommende uger.

På slaget begynder Juggernaut angrebet spørger og savner Spider-Man (Symbiote) og nu bruger SMS sin basale på Scarlet Witch, da jeg fortsætter med at forsøge at fjerne hende fra kampen. Efter 6 fjendtlige angreb er Punisher op, og Iso-8 Skirmisher-klassen, jeg bruger til SMS i denne spiltilstand, betaler sig. Fordi SW havde den sårbare statuseffekt, lander Punisher bonusangrebet fra hans grundlæggende og dræber hende og efterlader 23 af 24 fjender efter min første drab. Fordi han er den svageste tilbage, målretter jeg mod Ant-Man, men gør meget lidt fremskridt her. Jeg ender med at blive dræbt efter Punishers næste angreb med 5 af de 7 tilbage på skærmen med gult helbred. Jeg går ind på onsdag med 11.142 m sundhed tilbage på 23 fjender.

 

12.09.20 - Yderligere 200+ krystaller i butikken opdateres i dag og ikke et eneste stykke udstyr opnået med hensyn til fremskridt. Således fortsætter dette med at være min to karakter æra overfor en flok OP fjender. Sjovt…

Til kampen har jeg 23 fjender tilbage med i alt 11.1 m sundhed, og 7 af dem er på skærmen for at starte. Juggernaut kommer ud og kører mine fyre over for at starte, og her går vi. Jeg har Spider-Man (Symbiote) op med hans ultimative og vælger at målrette Merc Lieutenant over Ant-Man, da jeg ikke er ligeglad med at håndtere Ant-Man's self healing. Jeg får Merc Lieutenant til et lavt rødt helbred, efter at Punisher bruger sin special og derefter følger med et Iso-bonusangreb, så bruger SMS sin special til at afslutte ham. Mine næste 2 hits er på Rhono, og jeg er i stand til at dræbe ham ret let. Nu er der 21 fjender tilbage og 5 er på skærmen, men de tager min Punisher ud. Jeg bruger SMS til at målrette Juggernaut med en grundlæggende, derefter tage et par hits og gøre det igen, denne gang afslutter ham. Efter at jeg har taget endnu et hit, er det SMS mod 4 fjender, så jeg bruger hans ultimative til at bedøve Ant-Man, og det giver mig mulighed for at overleve en anden tur, hvor jeg bruger specialen, så takket være Slow på alle 4 fjender, kommer jeg tilbage -til bagudvendte drejninger. Min SMS-basis dræber Ant-Man, og jeg er nede på 19 fjender tilbage og 3 på skærmen. Jeg lander to grundlæggende på hveps og fortsætter med at genvinde helbredet ved angreb og afslutter hende, når det ultimative kommer igen og efterlader Vision i rødt helbred og Wolverine irriterende ved fuldt helbred. Jeg afslutter Vision med to basics, og det er SMS vs. Wolverine, begge næsten fuldt helbred. Jeg er i stand til at handle hits med Wolverine, men han helbreder meget, så det er nøglen til at få ekstra angreb at holde den langsomme debuff på ham. Den ultimative bruges så snart klar til at bedøve og få endnu flere angreb, og efter 7-8 angreb slutter jeg ham. 8 fjender deltager i kampen, og jeg tager et par hits, før et sidste grundlæggende angreb rammer Shocker, før de nye fjender knuser mig. Et godt løb - langt bedre end forventet. I morgen har jeg 16 fjender og 8.880 m sundhed at gå.

 

12.10.20 - Efter en fantastisk dag i går, skulle i dag være det modsatte. 16 fjender reman og 8 er på skærmen, og jeg kan ikke engang tage en tur, da Punisher dør, mens jeg skriver dette, og når jeg ser ned, har SMS 7 debuffs på ham og bliver dræbt. Av.

Efter en behagelig overraskelse, at Doom War niveau 3 tillod opdræt af Superior Molecular Scan-stykker, fik jeg JJ til Gear 14 og brugte derefter mine Dark Health-pakker til at genoplive både SMS og Punisher og kæmpede en anden kamp. Fra og med 16 fjender i alt med 8.8 m sundhed og 8 på skærmen fokuserede jeg først på Shocker og var i stand til at tage ham ud, inden jeg brugte SMS ultimate, hvilket sænkede kampen markant. Jeg mistede JJ og Punisher omkring samme tid som at dræbe Grib og få Mysterio til rødt helbred og var i stand til at dræbe det oprindelige Mysterio, før min kamp sluttede.

 

12.11.20 - Min trekant checker ind på 366k overfor i alt 13 resterende fjender med 6.715m sundhed tilbage. De 5 på skærmen er Spider-Man (Miles) med lavt rødt helbred sammen med næsehorn, Spider-Man og to gifter, alt sammen ved 85% eller højere helbred. Da næsehorn har tæller på ham, målretter jeg de to vener i midten med Spider-Man (Symbiote) 's special og tager derefter et par hits, som fjerner stealth fra SMM. JJ rammer SMM og dræber ham for at gøre det til 3 v 4 på skærmen, så bruger Punisher sin special på Venom, som SMS startede med, og fik et ISO-angreb som resultat. Begge gifter angriber og tilføjer masser af blødninger på Punisher, men SMS bruger sin ultimative og bedøvelse næsehorn for at undgå kontraangreb. Jeg fokuserer mine næste par angreb på Rhino, Punisher inkluderet til bonusangrebet, og har ham ved lav rød sundhed, når Punisher dør. JJ er oppe og hopper højt i luften og dræber næsehorn og efterlader 3 på skærmen - Spider-Man og 2 gift. Jeg fokuserer mine angreb på et gift og efter et par hits afslutter han ham. SMS er op igen efter Spidey er hans JJ hårdt, men SMS bedøver Venom og JJ giver ham evnen til at bruge sin ultimative back-to-back, hvilket også bedøver Spidey. Mine næste 3 hits er alle på Spidey, og jeg afslutter ham, før jeg fokuserer mine angreb på Venom, der er omkring 50% sundhed. JJ stikker hans ansigt, og han er nede og får de sidste 8 fjender til at dukke op. SMS starter med en special midt i fem af fjenderne, hvor Scarlet Witch er en af ​​dem, så renser JJ inden en spærre end 5+ angreb fra de onde for at afslutte mig. I morgen starter jeg med 10 fjender tilbage og 8m sundhed tilbage.

 

12.12.20 - Min trekant med deres 366 magt går ind i kamp over for 8 fjender på skærmen med min Spider-Man (Symbiote) først med sin ultimative. Jeg bruger den til at bedøve Scarlet Witch, og efter et par hits både Jessica Jones og Punisher skiftes til at ramme SW, men den efterfølgende spærrepasning dræber Punisher og har JJ med 50% sundhed. Næsehorn tårer, som kaster mine næste to angrebsrunder af, og SW helbreder gruppen for i det mindste at skrue op for i dag. SMS får en blokeret grundlæggende indgang på SW, og det er alt, hvad jeg har at vise til i dag. I morgen vil jeg stadig have 8 fjender at slå, og de har nu i alt 3.089m sundhed, så jeg gjorde nogle fremskridt ...

 

12.13.20 - Tilbage igen og stadig ved 366k kraft, målretter jeg Scarlet Witch med Spider-Man (Symbiote) 's basis og placerer det Sårbare på hende. Jeg tager derefter 12 hits i træk uden mandangreb, der næsten ikke overlever længe nok til, at Jessica Jones kan rense. Det gør hun, der trækker Punisher ud af bedøvelse, giver ham mulighed for at dobbeltslå SW og sætter SMS op for at bruge sin ultimative og dræbe SW med det, mens han forbløffer Rhino. Jeg tager 3 hits efter dette og har JJ og Punisher ved lav rød sundhed, men får slå Rhino igen og se Punishers AoE ramme fjenderne lige før han dør. Et par grundlæggende fra SMS, og så slår de ham sammen og slutter kampen med syv fjender tilbage med i alt 7m sundhed.

 

12.14.20 - Det er en ny dag, og mine tre City-figurer tjekker nu ind med 368 power takket være en Level 5 Striker-opgradering til Punisher, der har været i arbejde i nogen tid. til kampen har jeg 7 fjender tilbage, alle under 60% helbred. Næsehorn er i rødt, Vision, Spider-Man, Spider-Man (Miles) og Mysterio alle i gult, og Ant-Man og det andet Mysterio tæt på 60%. Min Spider-Man (Symbiote) er først op med sin ultimative, og givet Rhino starter med tæller, målretter jeg ham til bedøvelsen. Tre angreb fra fjenderne, og Jessica Jones og Punisher afslutter Rhino. To hits fra Mysterio-tvillingerne og SMS'en er op igen med hans special og retter sig mod de to Spideys i midten og tilføjer Bleed. JJ er næste og renser, så Punisher kan dræbe SMM, så følger Punishers normale tur, men Spider-Man undviger sig. SMS er næste og rammer, men kan ikke dræbe Spidey, men JJ afslutter ham. Nu er der fire fjender tilbage, og Punisher er oppe, da effekten af ​​Slow på fjenderne fra Spider-Man (Symbiote) ultimative i begyndelsen af ​​denne kamp sætter tingene pænt op for mig. På dette tidspunkt trækker mit hold bare igennem de resterende fjender, når jeg gennemfører den næstsidste kamp i Dark Dimension III. 4k guld og 250k guldkuglefragmenter er min belønning.

 

 

Dread The Darkness Live-blogkampe:

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere om "MSF: Dread The Darkness Live Blog - Mission # 15"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*