TFEW: Bedste kraftkerner til trailbreaker & udstødning

TFEW - Transformers Earth Wars

Velkommen til det seneste i vores serie artikler om Transformers Earth Wars mobile spil, hvor vi kigger på bedste Power Cores for hver TFEW bot. Mens vores medarbejdere aldrig vil hævde at have alle svarene på TFEW, gør vi vores hjemmearbejde og tester hver bot for at sikre, at vi kun laver de bedste anbefalinger.

Autobot Trailbreaker og hans Decepticon-modstykke Exhaust er Warrior-bots, der bringer reflekterende mekanikere tilbage, kun i modsætning til Hotspot og Jumpstream, disse to bots afspejler faktisk skader tilbage til fjender fra alle allierede inden for rækkevidde. Den nøjagtige tekst til den specielle evne til reflekterende kraftfelt lyder: “I _ sekunder genererer du et kraftfelt. Inden for dets rækkevidde reflekterer du og dine allierede en procentdel af den skade, der er modtaget tilbage til dine fjender. ” Så hvilke kraftkerner er bedst til Trailbreaker & Exhaust og sikre, at denne specielle evne forbedres?

 

Bedste Power Core til trailbreaker & udstødning:

Ground Command - Trithyllium Plating - Ser man på statistikken og den specielle evne, har Trailbreaker & Exhaust den standard højere Health og lavere DPS-statistik, som du ser med Warrior-bots, men dette par har endnu mindre DPS end Hotspot med endnu højere Health. Som et resultat foreslår jeg at gøre Trailbreaker & Exhaust så tanky som muligt, og Ground Command - Trithyllium Plating Squad Core i TFEW er en fantastisk pasform. Det Onyx Prime Core øger botens angrebskader og hjælper med at reducere skader, når de er under 40% sundhed, hvilket gør det også til et stærkt valg.

Andre kerner: Ground Command - Attack, Onyx Prime Core, Vitality, Rejuvenate

 

 

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "TFEW: Bedste kraftkerner til trailbreaker & udstødning"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*