Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Ironheart

Ironheart - Læger uden Grænser

Velkommen til Iso-8 guide til Ironheart, den seneste i vores serie om det populære spil Marvel Strike Force. I denne serie ser vi på bedste Iso-8-forbedringer til MSF-tegn. Mens nogle måske henviser til Iso-8 som simpelthen “mods” som i andre mobilspil, vil vi se på at forblive tro mod Marvel-universets navngivningskonvention og udviklerne på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hævder bestemt ikke, at vi har alle svarene i dette spil, men vi undersøger og ser ud til at bruge hver helt og skurk, vi skriver om i udstrakt grad. Dette er Iso-8-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere i Marvel Strike Force. Bemærk, at disse Iso-8-klasser kan variere fra et holdmakeup til et andet, så du er velkommen til at bruge denne som guide, idet du ved, at disse kan ændre sig i forskellige situationer inden for Læger uden Grænsers gameplay.

Dagens karakter, der skal gennemgås, er Ironheart, den seneste karaktertilskud til Power Armor-fraktionen, der kan dyrkes på Villains 7-9. Da Power Armor-fraktionen har svinget i, er det vigtigt i Læger uden Grænser over tid, når du bliver brugt til at imødegå hold i topklasse, har du brug for et stærkt Ironheart for at maksimere dit teams effektivitet. Lad os se på de statistikker, vi vil fokusere på at forbedre nu, når Iso-8-ændringer er blevet føjet til Marvel Strike Force.

Primære fokus: Ironheart er en Blaster og det næsthurtigste medlem af Power Armor-holdet (kun Rescue har en højere basishastighed). Hendes T4-evneopgradering på hende Prodigy unik påvirker i høj grad overlevelsesevnen af ​​Power Armor-fraktionen, men hun kan reducere fjendens hastighedsbjælke og anvende Defense Down, så jeg læner mig mod fokus og overlevelsesevne som de vigtigste områder for først at forbedre hendes effektivitet i kamp.  

Ideel Iso-8 klasse til Ironheart i Marvel Strike Force:

Sammensætningen af ​​hold i Marvel Strike Force er meget interessant og en populær tæller i Læger uden Grænser bruger Power Armor med Ultron mod Emmarauders. I denne lineup eller i en fuld Power Armor lineup vil Ironheart være den første angriber, der tager en drejning, når tingene fungerer efter hensigten (forudsætter ingen tidlige afbrydelser eller reduktion af din Speed ​​bar) og som et resultat ved hjælp af Ironheart til at dække bordet ved at tilføje den sårbare statuseffekt til fjender er et godt skridt. Dette vil så give War Machine og Falcon mulighed for at lande deres angreb, så vil enten Iron Man (på et fuldt PA-hold) eller Ultron (når det bruges i den specifikke tæller) tage den sidste drejning. Dybest set at have Ironheart fungere som en Skirmisher og følge med War Machine som en Striker Falcon som en Raider som gør det muligt for Iron Man eller Ultron at bruge Striker-rollen effektivt til at svække dine fjender effektivt og forbedre dine chancer for at vinde.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Ironheart"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*