Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til krigsmaskine

Krigsmaskine - Læger uden Grænser

Velkommen til Iso-8-guiden til War Machine, den seneste i vores serie om det populære spil Marvel Strike Force. I denne serie ser vi på de bedste Iso-8 forbedringer til MSF-tegn. Mens nogle måske henviser til Iso-8 som simpelthen “mods” som i andre mobilspil, vil vi se på at forblive tro mod Marvel-universets navngivningskonvention og udviklerne på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hævder bestemt ikke, at vi har alle svarene i dette spil, men vi undersøger og ser ud til at bruge hver helt og skurk, vi skriver om i udstrakt grad. Dette er Iso-8-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere i Marvel Strike Force. Bemærk, at disse Iso-8-klasser kan variere fra et holdmakeup til et andet, så du er velkommen til at bruge denne som guide, velvidende at disse kan ændre sig i forskellige situationer inden for Læger uden Grænsers gameplay.

Dagens karakter, der skal gennemgås, er War Machine, en kraftfuld Tech & Blaster-karakter, der er nødvendig på en stærk Power Armor, der arbejder sammen. Lad os se på de statistikker, vi vil fokusere på at forbedre til War Machine ved at bruge Iso-8 ændringer i Marvel Strike Force.

Primære fokus: War Machine er en Blaster med en anstændig basehastighed på 115, hvilket betyder, at han skal tage den tredje tur på et standard Power Armor-team, eller når du bruger Power Armor med Ultron. War Machine har en rolle i Læger uden Grænser - at gøre så meget skade som muligt. Som et resultat foreslår jeg, at du ikke prøver at overtænke rummet på denne og forbedre hans skadesstat først.  

Ideel Iso-8 klasse til krigsmaskine i Marvel Strike Force:

Sammensætningen af ​​hold i Marvel Strike Force er meget interessant og en populær tæller i Læger uden Grænser bruger Power Armor med Ultron mod Emmarauders. På dette hold tager War Machine sin tur efter Rescue (Healer) og Ironheart (Skirmisher)forlader War Machine for at udnytte den nyligt tilføjede Sårbare Iso-8 debuff fra Ironheart. Hvis den bruges som en Striker, vil han dobbelttrykke på fjenden, og afhængigt af hans Iso-8-niveau kan det andet hit være ret virkningsfuldt. Dette giver derefter Falcon mulighed for at dække bordet med det næste angreb også, hvilket maksimerer Power Armor-holdets effektivitet. Mens Raider-klassen ikke passer dårligt til War Machine i andre opstillinger, fungerer Striker-klassen bedre i min test med en all-Power Armor eller PA med Ultron-holdkomposition. 

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til krigsmaskine"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*