Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til biskop

Biskop - Læger uden Grænser

Velkommen til Iso-8-guiden til Bishop, den seneste i vores serie om det populære spil Marvel Strike Force. I denne serie ser vi på bedste Iso-8-forbedringer til MSF-tegn. Mens nogle måske henviser til Iso-8 som simpelthen “mods” som i andre mobilspil, vil vi se på at forblive tro mod Marvel-universets navngivningskonvention og udviklerne på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hævder bestemt ikke, at vi har alle svarene i dette spil, men vi undersøger og ser ud til at bruge hver helt og skurk, vi skriver om i udstrakt grad. Dette er Iso-8-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere i Marvel Strike Force. Bemærk, at disse Iso-8-klasser kan variere fra et holdmakeup til et andet, så du er velkommen til at bruge denne som guide, idet du ved, at disse kan ændre sig i forskellige situationer inden for Læger uden Grænsers gameplay.

Dagens karakter, der skal gennemgås, er Bishop på tidspunktet for skrivningen en af ​​de nyeste tegn i Marvel Strike Force. Bishop er et nøglemedlem i det forbløffende X-Men-team (aka AXmen), og med henblik på Læger uden Grænser er Bishop en helt, kosmisk, mutant, blaster og medlem af X-Men og forbløffende X-Men-fraktioner. Lad os se på de statistikker, vi vil fokusere på at forbedre nu, når Iso-8-ændringer er blevet føjet til Marvel Strike Force.

Primære fokus: Bishop er en blaster, men har et hån indbygget i sit kit, så en velafrundet tilgang synes passende for Bishop. Som et resultat er tilføjelse af overlevelsesstatistikker som Health og Armour samt Damage alle værdifulde tilføjelser via Iso-8-forbedringer. 

 

Ideel Iso-8 klasse til biskop i Marvel Strike Force:

Når du sætter de fem AXmen-tegn i Marvel Strike Force sammen, er der bestemt flere måder at bruge Iso-8 på, men målet her er at bruge det så effektivt som muligt. Mens Beast har den hurtigste basehastighed, tager Bishop typisk den første tur på grund af Speed ​​bar boosts indbygget i sit kit. Som et resultat er det en stærk mulighed at bruge ham som Skirmisher, der dækker bordet med den sårbare Iso-8 debuff, især i betragtning af 50% chancen for at modangribe, når han håner. Healer- og Fortifier-klasser kunne være i spil på grund af hans hån, og Striker- eller Raider-klasser på grund af hans rolle som Blaster også, men jeg foretrækker Skirmisher-klassen oprindeligt og vil opdatere dette, hvis det ændrer sig i den nærmeste fremtid.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til biskop"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*