Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Kitty Pryde

Kitty Pryde - Læger uden Grænser

Velkommen til Iso-8-guiden til Kitty Pryde, den seneste i vores serie om det populære spil Marvel Strike Force. I denne serie ser vi på bedste Iso-8-forbedringer til MSF-tegn. Mens nogle måske henviser til Iso-8 som simpelthen “mods” som i andre mobilspil, vil vi se på at forblive tro mod Marvel-universets navngivningskonvention og udviklerne på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hævder bestemt ikke, at vi har alle svarene i dette spil, men vi undersøger og ser ud til at bruge hver helt og skurk, vi skriver om i udstrakt grad. Dette er Iso-8-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere i Marvel Strike Force. Bemærk, at disse Iso-8-klasser kan variere fra et holdmakeup til et andet, så du er velkommen til at bruge denne som guide, idet du ved, at disse kan ændre sig i forskellige situationer inden for Læger uden Grænsers gameplay.

Dagens karakter til gennemgang er Kitty Pryde, på tidspunktet for denne skrivning, en af ​​de nyeste figurer i Marvel Strike Force. Kitty Pryde er et nøglemedlem i det forbløffende X-Men-team (aka AXmen), og med henblik på Læger uden Grænser er Kitty Pryde en helt, global, mutant, beskytter, infiltrator og medlem af X-Men og forbløffende X- Mænds fraktioner. Lad os se på de statistikker, vi vil fokusere på at forbedre nu, når Iso-8-ændringer er blevet føjet til Marvel Strike Force.

Primære fokus: Kitty Pryde er en beskytter, der er undvigende og forstyrrende. Hun helbreder sine allierede, når den er parret med jubilæet og kan lande forstyrre på flere fjender på én gang med hende Ondskabsfuld sprite holdningsangreb. Som et resultat er tilføjelse af overlevelsesstatistikker som Health og Armor samt Focus alle værdifulde tilføjelser via Iso-8-forbedringer.

 

Ideel Iso-8 klasse til Kitty Pryde i Marvel Strike Force:

Når man sætter de fem AXmen-tegn i Marvel Strike Force sammen, er der bestemt flere måder at bruge Iso-8 på, men målet her er at bruge det så effektivt som muligt. Kun Jubilee er langsommere på det forbløffende X-Men-hold, og Kitty Pryde er ikke en hårdtslående karakter. I betragtning af den langsomme base Hastighed og manglende lovovertrædelse og den høje Dodge-chance og helbredelse af hendes holdkammerater ser det ud til, at Healer-klassen passer bedst til denne karakter. AXmen er et meget godt Raid-hold, og det tilføjede overlevelsesevne og helbredelse er ret praktisk, da de allerede kan slå op i Raids meget godt i tidlig test.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Kitty Pryde"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*