Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til udyret

Udyr - Læger uden Grænser

Velkommen til Iso-8-guiden til Beast, den seneste i vores serie om det populære spil Marvel Strike Force. I denne serie ser vi på bedste Iso-8-forbedringer til MSF-tegn. Mens nogle måske henviser til Iso-8 som simpelthen “mods” som i andre mobilspil, vil vi se på at forblive tro mod Marvel-universets navngivningskonvention og udviklerne på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hævder bestemt ikke, at vi har alle svarene i dette spil, men vi undersøger og ser ud til at bruge hver helt og skurk, vi skriver om i udstrakt grad. Dette er Iso-8-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere i Marvel Strike Force. Bemærk, at disse Iso-8-klasser kan variere fra et holdmakeup til et andet, så du er velkommen til at bruge denne som guide, idet du ved, at disse kan ændre sig i forskellige situationer inden for Læger uden Grænsers gameplay.

Dagens karakter til gennemgang er Beast, det første medlem af de forbløffende X-Men tilføjet i Marvel Strike Force. Beast er et nøglemedlem af det AXmen-hold, og med henblik på Læger uden Grænser er Beast en helt, global, mutant og support-karakter og medlem af X-Men, Uncanny X-Men og forbløffende X-Men-fraktioner. Lad os se på de statistikker, vi vil fokusere på at forbedre nu, når Iso-8-ændringer er blevet føjet til Marvel Strike Force.

Primære fokus: Beast er en supportperson, der helbreder og gør et fantastisk stykke arbejde med at forbedre sine holdkammerater. Han helbreder alle sine X-Men-allierede, men især hans AXmen-allierede, og han kan rense debuffs fra. Som et resultat er tilføjelse af overlevelsesstatistikker som Health og Armor de statstilskud, jeg anbefaler via Iso-8-forbedringer.

 

Ideel Iso-8 klasse til udyr i Marvel Strike Force:

Når du sætter de fem AXmen-tegn i Marvel Strike Force sammen, er der bestemt flere måder at bruge Iso-8 på, men målet her er at bruge det så effektivt som muligt. Mens Beast har den hurtigste basehastighed på det forbløffende X-Men-hold, er Bishop ofte den første til at dreje, hvilket gør de ideelle Iso-8-klasser lidt sværere. Da vi anbefaler at bruge Biskop som Skirmisher i Læger uden Grænser, dette åbner døren for Beast for at udnytte fordelene ved de andre klasser. Da dette hold er fantastisk i Raids og overlevelsesevne er der nøglen, jeg bruger personligt Healer-klassen på Beast såvel som Kitty Pryde for at maksimere denne overlevelsesevne. Da fortsat test finder sted, vil dette naturligvis blive opdateret, men indtil videre anbefaler vi Healer-klassen til Beast for at hjælpe med at holde AXmen-holdet i live længere og kæmper.

03.28.21 Opdatering - Jeg vil gerne bemærke, at efter at have brugt AXmen dagligt i over en måned nu, vil tilføjet lovovertrædelse være en god tilføjelse. I betragtning af at holdet allerede har en fantastisk overlevelsesevne, vil jeg også teste Beast som Skirmisher og vælge ham frem for Kitty Pryde på grund af hans højere basehastighed for at se, om jeg kan få lidt mere fornærmelse ud af dette allerede forbløffende hold.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til udyret"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*