SWGoH: Ny Conquest Game Mode indstillet til at deltage i Galaxy of Heroes den 1. marts

SWGoH - erobring

Som drillet i tidligere meddelelser fra EA Capital Games, er den nye spiltilstand, Conquest, er klar til at blive introduceret i Star Wars Galaxy of Heroes. Conquest forventes at blive en månedlig begivenhed, der tilføjes sammen med den galaktiske krig på det holotable med stadig sværere tavler, nye, unikke kræfter og mere. Her er et uddrag fra EA SWGoH-foraene:

Erobringen har en skaleringsvanskelighedskurve, så det er sandsynligt, at spillerne når ud på forskellige punkter i løbet af en begivenhed (og derefter gør mere fremskridt, når du fortsætter med at investere i din samling og forbedrer din strategi fra begivenhed til begivenhed), og afhængigt af deres samling vil mange spillere helt sikkert nå deres punkt med længst fremskridt under Normal uden at være i stand til at gennemføre hele begivenheden. For at være klar forventes ikke alle at gennemføre begivenheden helt ud af porten - dette er en begivenhed, som du fortsætter med at gøre fremskridt over tid.

Det første spil af Conquest forventes at starte den 1. marts. For fuld indlæg og detaljer, besøg EA SWGoH-foraene.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: New Conquest Game Mode indstillet til at slutte sig til Galaxy of Heroes den 1. marts"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*