SWGoH: Martskalender frigivet, Dark Troopers kommer til Galaxy of Heroes?

Star Wars Galaxy of Heroes

Capital Games har frigivet Marts SWGoH begivenhedskalender der er fyldt med begivenheder til spillerne, men et element stikker ud - gentagen brug af Imperial Troopers i de kommende Galactic Challenge-begivenheder. I december og januar vekslede de galaktiske udfordringer sig med den (indtil videre imponerende) mandaloriske fraktion og en rotation af andre fraktioner, og selvom intet er blevet annonceret eller frigivet endnu, er rotationen af ​​fraktioner inklusive de kejserlige tropper igennem hele måneden et rigtigt øje- åbner. Spekulation om Reddit og fra YouTuber AhnaldT101 peger allerede mod en ny Imperial Trooper-tilføjelse i spillet - sandsynligvis Dark Trooper - som årsagen til fokus på denne fraktion. I løbet af de sidste to måneder var Mandalorian-fraktionen i fokus med Beskar Mando, der var nødvendig for at nå de øverste præmier, og det er meget muligt, at CG ville tilføje Dark Trooper som en Marquee-karakter og straks arbejde ham ind i Galactic Challenge Feats for at tilskynde til udgifter. Der er selvfølgelig intet annonceret endnu, så dette er bare spekulation.

Mens SWGoH-kalenderen ikke inkluderer andre bemærkelsesværdige, forventer vi åbningen af Erobring spiltilstand den 1. marts. Typisk vil denne spiltilstand forekomme en gang om måneden, men det lyder som om marts vil indeholde to udstillinger Conquest events, som begge varer omkring 2 uger. Hvis alt går efter planen, vil Gaming-fans.com indeholde en live blog med vores oplevelser i Conquest-spiltilstanden og vil opdatere dem dagligt.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Martskalender frigivet, Dark Troopers kommer til Galaxy of Heroes?"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*