SWGoH: Skelturix's Galactic Challenge Guide - Jedi besejrer separatister

Galactic Challenge - Skelutrix

De galaktiske udfordringer i Star Wars Galaxy of Heroes er fortsat den seneste store opdatering af spillet sammen med Udfordre Tier Rancor, og fortsæt med at vise sig vanskeligt for spillere på alle niveauer i spillet. I den seneste udgave af Galactic Challenges er den største funktion at slå de separatistiske fjender med et fuldt team af Jedi og vores tidligere tidligere SWGoH Gamechanger Skelturix instruerer samfundet om, hvordan man tjener alle Feats til maksimale belønninger, og vi har inkluderet et link til hans video gennemgang og vejledning nedenfor. Ikke kun viser denne video dig, hvordan du får de maksimale belønninger, men du kan gøre det uden Jedi Knight Luke eller General Skywalker. Klik bare på tekstlinket eller Skelturix's logo for at se hans indsats på YouTube, og sørg for at lide og abonnere på hans kanal for flere videoer for at hjælpe dig med bedre at forstå dette fantastiske spil.

Skelturix's guide til Jedi Galactic Challenge - Clear Tier 7 with Full Feats

SWGoH - Skelturix logo

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Skelturix's Galactic Challenge Guide - Jedi besejrer separatister"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*