SWGoH: Rygter er sande, da Dark Trooper er indstillet til at slutte sig til Galaxy of Heroes

Dark Trooper - SWGoH

Rygter hvirvlede, da SWGoH-begivenhedskalenderen i marts 2021 blev frigivet i slutningen af ​​sidste måned, om at Dark Trooper snart blev tilføjet til SWGoH, og i går bekræftede EA Capital Games disse rygter. Som sådan vil den nyeste spilbare karakter i Star Wars Galaxy of Heroes være Dark Trooper, der kan åbnes torsdag den 4. marts 2021 gennem en Marquee-begivenhed. Som alle Marquee-figurer låses Dark Trooper op med 3-stjerner, med pakker til rådighed for at skubbe karakteren til 4-stjerner for $ 10-20 USD. Yderligere datakort for at tjene skår af Dark Trooper vil også være tilgængelige. The Dark Trooper er en Dark Side Attacker med de åbenlyse Empire og Droid tags, men er også en Imperial Trooper og slutter sig til en ny fraktion kaldet Imperial Remnant. Andre tilføjelser til Imperial Remnant-fraktionen inkluderer Moff Gideon, Stormtrooper og Death Trooper, de to sidstnævnte har haft små opdateringer til deres sæt for at tilføje mere synergi. Mere info om Dark Trooper i SWGoH, herunder vores Best Mods-artikel, vil blive sendt til webstedet i de kommende dage.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Rygter er sandt, da Dark Trooper er indstillet til at deltage i Galaxy of Heroes"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*