TFEW: Bedste strømkerner til Afterbreaker & Flamewar

TFEW Header

Velkommen til det seneste i vores serie artikler om Transformers Earth Wars mobile spil, hvor vi kigger på bedste Power Cores for hver TFEW bot. Mens vores medarbejdere aldrig vil hævde at have alle svarene på TFEW, gør vi vores hjemmearbejde og tester hver bot for at sikre, at vi kun laver de bedste anbefalinger.

Autobot Afterbreaker og hans Decepticon-modstykke Flamewar er specialklassebots med en særlig evne kaldet Sabotage der lyder: "Opret en ring af ild, der beskadiger og forhindrer fjender i at modtage afskærmning, og skyde bolte med elektrisk ild op til 8 gange for at deaktivere og forårsage skade." Så hvilke strømkerner er bedst for Chromia & Fellbat og sikre, at denne specielle evne forbedres?

 

Bedste Power Core til Afterbreaker & Flamewar:

Speciel kommando - angreb - Når man ser på statistikken og den specielle evne, har Afterbreaker & Flamewar en højere sundhed end gunnere i TFEW og en lidt lavere DPS. Som et resultat er ethvert ekstra helbred en god ting at holde disse bots i live, og enhver yderligere lovovertrædelse vil bare hjælpe dem med at ramme hårdere. Det Speciel kommando - angreb core tilføjer sundhed til din udstyrede bot og øger angrebsskaden på alle andre Special Class-bots på skærmen, så afhængigt af din lineup kan dette være en perfekt pasform. Det Onyx Prime Core øger botens angrebskader og hjælper med at reducere skader, når de er under 40% sundhed, hvilket gør det også til et stærkt valg.

Andre kerner: Special Command - Flak Jacket, Attack eller Vitality

 

 

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "TFEW: Bedste strømkerner til efterbrydere og flammekrig"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*