Læger uden Grænser: Dread The Darkness Live Blog - Round # 2 (Mission 1-8)

Frygt mørket - Mission 1

Dark Dimension III: Dread The Darkness var det ultimative indhold af slutspillet i Marvel Strike Force i 2020, og jeg begyndte at kæmpe med det i maj efter endelig at få min 5. karakter til Gear 14, inden jeg afsluttede den i slutningen af ​​december. Mens Mørk Dimension har nu et 4. niveau, jeg starter i dag i min søgen efter at tjene en 5-Red Star Ultimus nu, da jeg har bygget nogle andre karakterer op. I modsætning til hvordan jeg har skrevet de enkelte oplevelser for hver mission på separate sider / artikler, vil jeg i stedet krønike detaljerne på højt niveau for denne anden gang gennem DD3 her i denne enlige artikel. Mit mål her er at løbe igennem hele Dread The Darkness-begivenheden med bare min Pym Tech fem, men det kan tage lidt tid at opbygge dem.

 

My Dread The Darkness kvalificerede tegn:

 • Spider-Man (Symbiote) - 131,081 effekt, niveau 80, gear 14 +3, kapacitetsniveauer 7-7-7-5 - 6 stjerner, 6 røde stjerner - niveau 4 skærmbillede
 • Hveps - 102,798 kraft, niveau 79, gear 14 +0, evneniveauer 6-6-6-5 - 7 stjerner, 5 røde stjerner - niveau 2 angriber
 • Ant-Man - 101,111 kraft, niveau 79, gear 14 +0, evneniveauer 6-6-6-5 - 7 stjerner, 5 røde stjerner - niveau 2-angriber
 • statur - 79,024 effekt, niveau 79, gear 14 +0, evneniveauer 6-6-6-5 - 5 stjerner, 4 røde stjerner - niveau 2 healer
 • Gul jakke - 77,572 kraft, niveau 79, gear 14 +1, evneniveauer 6-6-6-5 - 4 stjerner, 4 røde stjerner - niveau 2 Raider

 

Dread The Darkness - Mission 1

Hela (1.43 m), 8.4 m fjendens sundhed

01.25.21 - Mit team tjekker ind på 491k strøm. Jeg finder hurtigt ud af, at de højere stjerneniveauer og højere evneniveauer vil være en stor del af dette - mere end jeg indså. Tidligt i kampen bliver Ant-Man og Stature ramt meget og er nær døden og viser, hvordan den ekstra overlevelsesevne er nødvendig. Jeg sluttede kampen og prøv dette med et lidt stærkere hold ved at bruge en 122k Carnage over 77k Yellowjacket og se lidt mere succes og dræbe et par fjender, før jeg så mit hold begynde at falde fra hinanden. Jeg stoppede igen og prøv et næsten maxed hold, der tjekkede ind på over 630k og se, hvordan dette hold kan løbe gennem fjenderne, og træffe valget om at stoppe denne kamp indtil videre, mens jeg forsøger at øge disse karakterer og tilføje Ghost.

02.26.21 - Nu en måned senere har jeg stadig brug for 8 stykker Superior Quantum Energy for at få Ghost til Gear 14. Derudover har jeg tilføjet et par andre Gear-stykker til de andre og skulle have Yellowjacket på Gear 15, når jeg max ud belønningerne fra Mojo's Mayhem efter køber MSF Battle Pass igen denne måned / sæson.


My Dread The Darkness-kvalificerede tegn (Opdateret):

Bemærk, at jeg tilføjer Ghost på Gear 14 tidligt i denne uge.

 • Spider-Man (Symbiote) - 131,081 effekt, niveau 80, gear 14 +3, kapacitetsniveauer 7-7-7-5 - 6 stjerner, 6 røde stjerner - niveau 4 skærmbillede
 • Hveps - 120,079 kraft, niveau 80, gear 14 +2, evneniveauer 6-7-7-5 - 7 stjerner, 5 røde stjerner - niveau 3 angriber
 • Ant-Man - 113,257 kraft, niveau 80, gear 14 +3, evneniveauer 6-7-6-5 - 7 stjerner, 5 røde stjerner - niveau 3-angriber
 • statur - 93,311 effekt, niveau 80, gear 14 +3, evneniveauer 6-7-6-5 - 6 stjerner, 4 røde stjerner - niveau 3 healer
 • Gul jakke - 109,758 kraft, niveau 80, gear 15, evneniveauer 7-6-7-5 - 5 stjerner, 5 røde stjerner - niveau 3 Raider

02.28.21 - Mission # 1 - Efter mere end en måned med at forsøge at opbygge disse karakteraktører med en lav PTP-hastighed, vil jeg starte dette løb på en søndag, da jeg kan fordoble Dark Energy-genopfyldninger. Derudover tilføjede jeg lige et andet stykke til Stature, fik hveps til Gear 15 og skulle have Ghost at Gear 14 enhver dag nu.

Mit hold tjekker ind på 567k, 76k højere end for 33 dage siden, da jeg startede dette løb, som spillet er timing, på trods af at jeg ikke afsluttede et bræt (med vilje). Mit første løb på denne mission tog mig 5 dage at gennemføre det med enkeltangreb hver dag. Jeg begynder med at angribe Doctor Strange, en karakter, jeg hader at stå over for i den mørke dimension, og jeg er i stand til at sætte tingene op til Wasp for at få drabet. Jeg bruger Stature til at håne, men i flere forsøg ser jeg det samme resultat - de placerer et hån på hveps og hæfter sig derefter, og jeg kan ikke undslippe det på trods af at jeg angriber forskellige fjender hver gang. I dette løb dræber jeg først Falcon og Doc Strange, men når jeg først er kommet ned til 16 fjender, dræber de mit hold.

Mit andet løb er et 664k team af Thanos, Ebony Maw, Captain Marvel, Minn-erva og Black Bolt. Med to fjender i rødt helbred er jeg i stand til hurtigt at dræbe dem og slå Ghost Rider ud, før jeg skifter fokus til Hela, da dette hold bøjer deres muskler. Kampen fortsætter med Thanos udbetaling af evnenergi, Ebony Maw spiller Offense Down på fjender og Minn-erva healing på hver fjende dræber, da jeg er i stand til at rive igennem fjenderne for sejr og noget guld.

 

02.28.21 - Mission # 2 - Mit 664k team af Thanos, Ebony Maw, Captain Marvel, Minn-erva og Black Bolt er tilbage efter en fantastisk visning i den første mission om oprydning, da jeg kæmper 32 fjender i en kamp det tog mig 11 kamp for at besejre første gang. Efter mine første hits sprænger den modsatte kaptajn Marvel min CM og dræber hende og opretter en vanskeligere opgave. Efter at have taget flere hits scorer Black Bolt den første dræbte af kampen, der slår Star-Lord ud, men den næste spærring af fjendens angreb dræber Ebony Maw. Minn-erva genopliver CM, men holdet falder fra hinanden med 31 fjender tilbage.

Mit andet løb er et all-mutant-team af Phoenix, X-23, Beast, Cyclops og Namor, der optager 584k strøm. Phoenix gør sine ting og dræber An-Man tidligt og derefter svækker den rastløse, når hun forvandles til den indkaldte Dark Phoenix, så slår hun sig sammen med X-23 og Namor og dræber den første bølge af fjender takket være brugen af ​​hver tegns ultimative. Da fjenderne begynder at dræbe mit hold, er jeg i stand til at tage den anden kaptajn Marvel ud og efterlade 23 fjender tilbage.

Mit tredje løb inkluderer Spider-Man (Symbiote), Carnage, Shuri, Invisible Woman og Ultron og tjekker ind på 581k. Jeg dræber Ant-Man først og begynder at pile debuffs på fjenderne med Symbiotes, når jeg først har nok debuffs til at strejke, dræber Carnage Captain America, og derefter tager Ultron CM ud næste. Ultron fortsætter med at indkalde sine minion-bots, og så rydder Groot mange af fjendens debut, men jeg starter processen igen med denne meget overlevende kombination af tegn. Tre lige hveps-ultimater svækker mine fem og dræber minion-bots, men en tidsbestemt dosis barriere og helbredelse fra IW og Shuri hjælper mig med at holde mig i live. Jeg dræber to af de tre hvepse af, og så ankommer endnu et sæt forstærkninger. Jeg har nu 15 fjender tilbage og 10 på skærmen med min start fem, der alle er i live, og jeg fortsætter med at fjerne CM og hveps tilbage i kampen. Ved 10 fjender får jeg de sidste par fjender til at deltage og angribe, da jeg har de sidste 10 alle på skærmen på én gang. Jeg fortsætter den samme strategi, afviser fjenderne og spreder sårbart rundt og får Ultrons håndlangere til at buffe mit hold, da IW og Shuri holder holdet i live. Jeg står over for et par bekymrede øjeblikke, men Shuri helbreder på de rigtige tidspunkter, da jeg dræber Captain America, Star-Lord og CM for at starte løbet mod slutningen. Jeg dræber Ant-Man, The Thing og endelig Groot, mens jeg forfrisker mine kølige nedture, og sejren er min sammen med guld, 2k Mega Orb Fragmenter og 200 T4 Evne Materialer.

 

02.28.21 - DTD Mission # 3, Forsøg # 1 - Jeg bringer 581k med Spider-Man (Symbiote), Carnage, Shuri, Invisible Woman og Ultron igen, selvom de ikke er helt i fuld styrke til denne mission, der tog mig 26 angreb over mere end en måned. Jeg starter dette med en tidlig SMS ultimativ, som giver mig mulighed for at kæmpe i cirka 2-3 minutter og svække fjenderne lidt, men jeg er ikke i stand til at dræbe nogen, før de slår mine fem af.

Mit andet løb i denne gruppe kommer med Punisher, Jessica Jones, M'Baku, Killmonger og Black Panther, der tjekker ind på 603k, men de langsommere hastigheder i dette hold betyder, at jeg overhovedet gør meget lidt skade, før de dræber mig.

Mit tredje og sidste forsøg i dag inkluderer Nick Fury, Yo-Yo, SHIELD Trooper, SHIELD Medic og Scientist Supreme, der har en kraft på 471. Mine forventninger er lave for denne gruppe, da de er fem af mine svageste kvalificerede tegn, men det viser sig at være mere effektivt end den sidste gruppe baseret på hastighed og få flere angreb på Drax. Jeg får ham til et lavt rødt helbred, før de dræber mig, da jeg lader alle 42 fjender være på tavlen og bliver nødt til at vente til i morgen for at kæmpe igen.

 

03.01.21 - Mission # 3, Forsøg # 4 - Med 50.2 m fjendens helbred tilbage, starter jeg med Pym Tech five med 539k power nu, hvor jeg har Ghost at Gear 14 +1 stykke. Overfor alle 42 fjender starter jeg med Ghost, der bruger en grundlæggende på Drax og assistenten, der dræber ham. Jeg bruger hveps til at bedøve America Chavez, så dræber Stature hende. Efter et par fjendes vendinger flirter Ghost med døden og kan ikke hænge meget længere. SHIELD Security håner, og jeg er nødt til at omgå det, men mistede derefter Stature og Ant-Man. Hveps lander en AoE, men Yellowjacket kan ikke dræbe, da de tager ham ud, så lige før jeg er færdig, slutter Wasp SS.

Mission nr. 3, forsøg # 5 - Nu er der 39 af 42 fjender tilbage og 47.6 m sundhed er gået, og jeg bringer 664k-teamet fra Thanos, Ebony Maw, Captain Marvel, Minn-erva og Black Bolt. Efter at jeg lander et par sårbare ting, mister jeg Ebony Maw og skal spille bagfra. BB dræber Deadpool, men dette underskud, hvis det er svært at komme tilbage fra. Minn-erva helbreder holdet, men jeg mister CM og derefter Thanos, da det udruller. BB og ME er grundlæggende, og det er det på denne tur.

Mission nr. 3, forsøg nr. 6 - 38 fjender og 45.1 m sundhed er tilbage, og denne mangfoldige angreb hver dag er meget sjovere end første gang med denne spiltilstand. At gå med et 584k power Mutant-team af Phoenix, X-23, Beast, Cyclops og Namor, håber jeg at svække denne gruppe lidt mere. Jeg tester dette hold ud på et par forskellige måder for at se, hvor jeg kan få mest skade, og jeg nøjes med ikke at bruge Phoenix's special til at skjule hendes holdkammerater til at starte, da der ikke er nogen her til at håne og tage pres fra hende, når dette sker. Jeg mister Cyclops og X-23 som et resultat, men jeg er i stand til at Phoenix Zap begge Spideys på denne måde og bringe fjendens tal til 36. Desværre er det så langt som denne kamp vil gå, og jeg dræbes kort efter.

Mission nr. 3, forsøg nr. 7 - 36 fjender og 42.4 m sundhed forbliver, mens jeg prøver mit 581k team af Spider-Man (Symbiote), Carnage, Invisible Woman og Ultron, kun denne gang placerer Scientist Supreme med dem. Efter at have dræbt Drax og Gamora mister jeg SS og sniger holdet og lever gennem deres spænding af angreb. Jeg er i stand til at svække og derefter dræbe Black Panther med Ultrons håndlangere og sprede nogle debuffs, men fjenderne er for stærke. SMS er i stand til at vare et stykke tid, men når det først er en 6 vs 1, kan han ikke hænge længere.

Mission nr. 3, forsøg nr. 8-32 fjender og 38.8 m sundhed er tilbage, og jeg vil prøve fire Wakandans og Jessica Jones for at se, om de kan gøre noget ved 572 kraft. Med to fjender med 50% helbred, en med omkring 55% og resten næsten fuld sundhed, kan jeg se, at dette vil være en reel udfordring. Heldigvis får jeg de første fem drejninger, men derefter raser tingene op. Jeg slutter kampen med en opladet BP ultimativ, som ikke gør meget mærkbar skade.

Mission nr. 3, forsøg nr. 9-32 fjender og 38.5 m sundhed forbliver, når jeg tager Punisher og mine fire SHIELD-figurer - Medic, Trooper, Nick Fury og Yo-Yo. Jeg får et par hits ind på America Chavez og kalder Fury's håndlangere, men håndlangerne gjorde intet for at hjælpe eller endda distrahere fjenderne, da de hurtigt plukkede mit hold fra hinanden.

 

03.02.21 - Mission # 3, Forsøg # 10 - Med 32 fjender tilbage og 38.9 helbred tilbage, begynder jeg endnu en kampdag med Phoenix og mutanterne. Dette hold inkluderer Phoenix med X-23, Beast, Cyclops og Namor og tjekker ind på 584k power. Jeg starter med en gul Spider-Man og en rød sundhed America Chavez overfor mig, så jeg fokuserer de første adskillige angreb på AC og Cyclops dræber hende. Jeg mister Beast først, og fjendens angreb slår Phoenix ned, men da mit hold bliver dræbt, er hun i stand til at få sine Phoenix Zaps ind, det andet lige før de afslutter mig. Dette efterlader 5 af de 6 fjender i gul eller rød sundhed og hjælper med at oprette den næste kamp.

Mission nr. 3, forsøg nr. 10 - Jeg henter Pym Tech fem for at starte, og hvis jeg ikke kan lide resultatet, skifter jeg til et andet hold. Ghost dræber Spider-Man, og så beslutter jeg at tage SHIELD Security ud og gøre det hurtigt, da Spidey (Miles) gemmer sig bag skjult. Nu ved 29 fjender lander jeg et par angreb på Deadpool, og pas på ikke at tilføje debuffs, men forstærkninger ankommer, da jeg nu har 8 fjender på skærmen. Efter at have sidst fast bag et Drax-hån med SMM, der stadig er i lavt rødt helbred, bruger Ghost sit ultimative perfekt til at dræbe Spidey Miles, og en Wasp-grundlæggende rammer Deadpool ved siden af ​​for at dræbe ham, hvilket gør det 27/42 tilbage. Med tre tankkarakterer på skærmen i Drax og to fru Marvels er jeg nødt til at pløje igennem dem for at komme til angriberne - Black Panther, Gamora og Psylocke. Jeg mister Stature, men Yellowjacket bruger en speciel til at dræbe en fru Marvel, da der kommer en ny forstærkningsrunde, der placerer mig mod 10 fjender på skærmen. Overlevelsesevnen for dette hold er imponerende, da jeg på trods af at jeg sidder fast bag flere plager flere adskillige angreb i, men til sidst afslutter de mig = med 26 fjender tilbage.

Mission nr. 3, forsøg nr. 11 - 26 fjender med i alt 30.9 m sundhed er tilbage efter nogle solide fremskridt hidtil, men det er en opgave at komme igennem de 10 fjender på skærmen. Til denne kamp bringer jeg mine tunge hitters ind i et 664 hold af Thanos, Ebony Maw, Minn-erva og Black Bolt med Invisible Woman for ekstra overlevelsesevne. I betragtning af andres høje helbred er denne femte karakter nøglen, da jeg er i stand til at dræbe en Drax og til sidst en SHIELD-sikkerhed, mens jeg svækker fjender til fremtidige kampe.

Mission nr. 3, forsøg nr. 12 - Nu ned til 24 fjender og 24.9 m sundhed står jeg over for 9 fjender på skærmen for at starte med Drax-hån. Jeg prøver dette en gang med Spider-Man (Symbiote), Carnage, Ultron, Shuri og Scientist Supreme, men en rød sundhed fru Marvel heler op på grund af den mindre lovovertrædelse, så jeg bytter SS til kaptajn Marvel. Dernæst er jeg i stand til at dræbe Gamora, hvilket bringer fjendens optælling til 22, og jeg får en Ultron fra SMS. Ultron tager Black Panther ud. Jeg lander debuffs og prøver at få dem til at bunke, når jeg tager Psylocke ud og får dem ned til 19 fjender, før de dræber mig.

Mission nr. 3, forsøg nr. 13 - 19 fjender og 21.2 m sundhed forbliver, når jeg kommer ned til mine to svagere hold. Jeg tester disse to hold for at se, hvad der vil hjælpe mig med at dræbe en hånlig Drax, og efter et par tests bruger jeg en combo, der dræber ham for at gøre det til 18 fjender. Dette omfattede Punisher og de fire SHIELD-tegn og gjorde intet andet at bemærke.

Mission nr. 3, forsøg nr. 14 - 19 fjender og 20.9 m sundhed forbliver, når 9 fjender starter på skærmen. På trods af fuld hastighedsbjælker dræbes mine karakterer uden at tage mere end en sving, så dette er spild af tid.

 

03.03.21 - Mission nr. 3, forsøg nr. 15 - Jeg starter en anden kampdag med min med Phoenix / Mutants-teamet på 584k, da jeg ser på Phoenix Zap fjendernes helbred lidt ned for at starte dagen. Jeg afprøver Phoenix-specialet første gang, og mens hendes indledende zap hjælper mig med at fjerne en fjende, leder jeg efter mere, så jeg nulstiller og prøver uden stealth tidligt. Jeg spiller dette ud et par gange, indtil jeg får det bedste scenario, jeg kan finde, hvor de to bageste Spideys dræbes. Det er alt dette hold kan gøre, når jeg går videre.

Mission nr. 3, forsøg nr. 16 - Nu er der 16 fjender og 17.0 m sundhed, så jeg bringer mit tophold af Thanos, Ebony Maw, Minn-erva og Black Bolt sammen med kaptajn Marvel, da dette hold lettere kan arbejde gennem Drax-hånet end mit Pym Tech-team. Selvom jeg ikke er i stand til at dræbe nogen, får jeg nogle rigtig gode hits og en stor helbredelse / dræning fra Minn-erva på alle 10 fjender, men det dumme antal Assist Now-buffere fra de tre fru Marvel-fjender er dræber - bogstaveligt talt . Til sidst slår jeg mere end 2.5 m sundhed af, så jeg er tilfreds med mit resultat på trods af ingen drab.

Mission nr. 3, forsøg nr. 17 - Jeg bringer et kast-hold her bare for at få et par hits ind og dø, og det er mine Wakandans plus Jessica Jones. De svækker Drax lidt og har nogle tilstødende fjendtlige hits, da de banker af lidt helbred, cirka 600k, for at hjælpe det næste hold op.

Mission nr. 3, forsøg nr. 18 - 16 fjender forbliver stadig, og jeg bringer min Pym Tech fem med 541 kræfter til at prøve at slå et stort stykke af det 13.8 m store helbred, som fjenderne stadig har. 10 af de resterende fjender er på skærmen, hvilket gør dagens kampe afgørende for den hastighed, hvormed jeg afslutter dette bræt. Drax-hånet er ikke nær det problem, det var i tidligere tests takket være det tidligere hold, der svækkede ham, og jeg bruger Wasp til at dræbe Drax og to Deadpools med hans ultimative. Dette beder tre forstærkninger for at bringe fjendens skærmtælling til 10 igen, og Ant-Man bremser fjenderne med sin AoE, og Stature tilføjer hende AoE ultimativt. Assist Now-funktionen sparker så ind, og denne kamp slutter meget hurtigere, end jeg havde håbet efter den stærke start. Mens jeg får fjenderne ned til 11.0 m sundhed, forbliver der stadig 13 fjender, og de 10 på skærmen vil stadig være svære at komme igennem.

Mission nr. 3, forsøg nr. 19 - Nu er 13 fjender og 11.0 m sundhed gået, når jeg fokuserer på en rød sundhedsspider-man i forreste række. Carnage og Spider-Man (Symbiote) tager ham ud, så Ultron dræber Black Panther for at bringe fjendens optælling til 10, da jeg tilsyneladende savnede noget, et kontraangreb antager jeg, da jeg skrev. Punisher får et angreb inden kampen slutter, men slutresultatet er blandet. Fjenderne har nu 11.1 m sundhed, men jeg dræbte 3 fjender, så jeg skal nok leve med det. Jeg rammer muligvis ikke med mit SHIELD-team senere, da de sandsynligvis ikke vil gøre nogen mærkbar skade.

 

03.04.21 - Mission # 3, Forsøg # 20 - Med 11.1 m sundhed tilbage på de 10 resterende fjender, og jeg bringer 584k Mutant-holdet i håb om, at Phoenix zapper disse 8 fjender på skærmen for at fuldføre dette bræt i dag. Jeg tester dette en gang med Phoenix ved hjælp af stealth i begyndelsen, men derefter ikke gør det til Dark Phoenix ultimative. Ingen af ​​situationerne ser mig gøre noget bedre end at dræbe en enkelt fjende, Gamora, og derefter sænke resten af ​​fjendernes helbred. Disse fire fru Marvel-fjender er en rigtig smerte i skinken og tilføjer konstant Assist Now, der ødelægger planer om at kæmpe ud over en tur for hver karakter. Jeg får fjenderne ned til 9 og SHIELD Security til rødt helbred, men det er alt.

Mission nr. 3, forsøg nr. 21 - Da jeg begynder at hade dette bræt med en lidenskab, har jeg nu 7.1 m sundhed tilbage på 9 fjender. Jeg bruger min Pym Tech fem på dette tavle for at se, hvad de kan gøre, og efter et par test beslutter jeg at leve med resultatet. Jeg er i stand til at fokusere al indsats på en af ​​de fire irriterende fru Marvels, og takket være Yellowjackets første special er jeg i stand til at fjerne hende med det samme. En Black Panther-fjende erstatter hende, og jeg venter på en tur til det, der ser ud for evigt, og endelig kommer jeg til at slå SHIELD Security ud, før de langsomt dræber mit hold.

Mission nr. 3, forsøg nr. 22 - Der er kun 7 fjender tilbage, mens jeg hopper ind med mine Wakandans plus Jessica Jones så hurtigt, at jeg glemmer at se på holdets helbred. Jeg ramte Spider-Man i ansigtet et par gange, hvor Killmonger næsten var færdig med ham. M'Baku tager 20+ hits inden han dør, så får jeg en Black Panther ultimativ, der savnede Spidey, men Shuris grundlæggende rammer MM ved siden af ​​ham for at afslutte ham. Nu forbliver 6 fjender, da mine fire gode fyre tager en række hits og ikke tager endnu en offensiv drejning.

Mission nr. 3, forsøg nr. 23 - 6 fjender og 5.4 m sundhed forbliver, når jeg bringer mit SHIELD-team sammen med Punisher og lægger hvert hit på Gamora og bringer hende til gult helbred, og så dør jeg.

Mission nr. 3, forsøg nr. 24 - 6 fjender og 5.7 m sundhed forbliver takket være MM-selvhelbredelser, da jeg bringer Spidey Symbiot, Carnage, CM, Minn-erva og en genoplivet Phoenix ind. Jeg er ikke i stand til at gøre så meget som jeg håbede, men dræbe en MM og få Gamora i rødt helbred fremad, da jeg bare vil være færdig med dette dumme bord.

Mission nr. 3, forsøg nr. 25 - 5 fjender forbliver hos Gamora, Black Panther, Deadpool og to fru Marvels tilbage. Jeg bruger Black Bolt, Minn-erva (genoplivet), Ultron, Thanos og Ebony Maw og har Thanos brug af en grundlæggende, passerer spottet for at ramme Gamora og derefter dræber EM hende. Jeg lander et par angreb på BP og mister derefter Minn-erva hurtigt og stopper næsten kampen, men jeg ser, at jeg har en stærk hastighedslinje til flere karakterer, og BB's ultimative gør stor skade og næsten dræber Deadpool. Jeg afslutter ham og handler hits på BP, lander Offense Down med Thanos, og arbejder derefter rundt med to skiftende hån af de to MM'er. Jeg dræber en MM, derefter BP, så er det mine fire sammen med et par Ultron-håndlangere mod en enkelt fru Marvel, der ikke har nogen til at hjælpe hende og ikke kan håndtere min magt.

250k guld og 8k guldkuglefragmenter er min belønning.

 

03.04.21 - DTD Mission # 4, Forsøg nr. 1 - Mine hold af Black Bolt, Ultron, Thanos og Ebony Maw får følgeskab af Invisible Woman og kommer ind på 629k power. Jeg er i stand til at få et par hits ind, herunder en Ebony Maw-heling, for at dræne lidt af deres helbred, men jeg kommer ikke tæt på et drab.

 

03.05.21 - Mission # 4, Forsøg nr. 2 - 67.7 m sundhed på tværs af 45 fjender er det, jeg står over for, og uden for Phoenix, der gør hendes ting, er det spild af tid. Heldigvis zapper hun fjenderne, når hun indkalder Dark Phoenix og afviser over 2 m sundhed i processen.

Mission nr. 4, forsøg nr. 3 - Brug af min Pym Tech fem mod disse 45 fjender med 9 på skærmen omkring 60-70% sundhed, resultaterne er imponerende. Jeg arbejder på at angribe Shuri, men har SHIELD Security og Stryfe til at arbejde rundt. Jeg er i stand til at få alle fem Pym Tech til at bruge deres ultimative evner, hvilket er fantastisk, men det ultimative af Ghost og kraften fra Yellowjacket er imponerende. Mens jeg mister Stature lidt tidligere end håbet, er jeg i stand til at dræbe både Stryfe og Shuri og efterlade alle fjender i gul eller rød sundhed, hvilket reducerer deres generelle helbred med omkring 7.2 millioner.

Mission nr. 4, forsøg nr. 4 - Nu forbliver 43 fjender og 58.2 m sundhed, når jeg bringer mit 671k Black Bolt, Ultron, Thanos, Ebony Maw og Invisible Woman-holdet ind. Jeg er i stand til at håndtere åbningen af ​​hits og få IW til at barriere holdet, og de buff-mindre fjender tager en BB ultimativ, da 4 fjender dør på en gang. Nu ned til 39 fjender tilbage ankommer forstærkninger, da 9 er på skærmen igen med 3 i rødt helbred og 1 i gul helbred. Jeg er i stand til at lande en anden BB-ultimativ, før kampen er slut, og dræbe Mordo og Killmonger og efterlade 7 fjender på skærmen til sidst.

Mission nr. 4, forsøg nr. 5 - 37 fjender og 54.6 m sundhed forbliver, når jeg henvender mig til mine Symbiotes som mine sidste par levedygtige figurer, som inkluderer Spider-Man (Symbiote), Carnage, Captain Marvel, Ultron og Shuri på 585k. Jeg er i stand til at tilføje Sårbar til Kingpin og Namor, de to i rødt helbred, og SMS bruger sit ultimative til at dræbe Kingpin og efterlade fjenderne forvirret. Ultron kalder håndlangere, og vi handler hits, før en SMS-special dræber Namor for at bringe dem ned til 35 tilbage. Et hit senere 5 fjender slutter sig til gruppen, da de igen har 10 på skærmen. Magneto tilføjer blinde til et par af mine helte, efter at jeg har lagt flere hits på Hawkeye, så får de en Namor-ultimativ til virkelig at skrue op for mine planer. Jeg misspiller en Shuri-heling, når Ultron har en helbredelsesblok, så Ultron får et sidste angreb, inden de afslutter mig.

Mission nr. 4, forsøg nr. 6 - I betragtning af fjenderne vil jeg prøve denne kamp og den næste, da der ikke er nogen healere på skærmen, da der er 35 fjender og 51.957 m sundhed tilbage. Ved hjælp af Punisher, JJ, BP, M'Baku og Killmonger og kontrol i forsøg på 599k magt er jeg i stand til at få en Killmonger ultimativ og bogstaveligt talt intet andet, da jeg slår lidt helbred af.

Mission nr. 4, forsøg nr. 7 - Nu forbliver 35 fjender og 51.279 helbred for mit svageste hold, de fire SHIELD med Scientist Supreme med 471 kræfter. Jeg er i stand til at ramme SHIELD Security et par gange og faktisk dræbe ham, hvilket i det mindste vil betyde en mindre håner på skærmen. Det er alt, hvad der er bemærkelsesværdigt, da løbet løber kort tid derefter, da jeg slår lidt over 200 sundhed af.

 

03.06.21 - Mission # 4, forsøg # 8 - Denne mission tog mig næsten en måned første gang, og jeg er tilbage til den 8. knæk på det med mit 584k Mutant-hold. 34 af 45 fjender forbliver, da Styfe kommer hårdt ud, da Phoenix har indkaldt Dark Phoenix, før jeg kan tage en tur. Hun zapper i sin tur og placerer Defense Down over hele linjen, og en AoE fra Beast dræber Hawkeye. X-23 og Namor ramte Pyro for at bringe ham til rødt helbred, og jeg er færdig med et par hits senere.

Mission nr. 4, forsøg nr. 9 - Thanos, CM, BB, Ebony Maw og Minn-erva modstår den åbne spærring af angreb og dræber Pyro, derefter rammer et sted på Magneto, inklusive et Iso-bonusangreb fra Black Bolt. Magneto er nede og ude, da BB også lander et Iso-dobbeltklik på Stryfe, og Minn-ervas helbredelse dræber ham for at bringe den til 30 fjender tilbage. Før jeg gjorde det, er jeg i stand til at tage en Namor og den resterende Stryfe ud for at droppe fjendens tal til 28, så Black Bolts ultimative lige før slutningen dræber Killmonger.

Mission nr. 4, forsøg nr. 10 - Nu forbliver 27 fjender og 38.7 m sundhed, da Spider-Man (Symbiote), Carnage, Invisible Woman, Ultron og Shuri kommer til at kæmpe. Jeg placerer flere hits på en af ​​de to Namor-fjender og dræber ham til sidst og bringer antallet til 26 fjender. Kingpin bringer håndlangere ind, og de to SHIELD Security håner begge for at gøre tingene vanskelige. Jeg mister IW og Shuri, men tager Kingpin ud og svækker de andre betydeligt med SMS, der afslutter både Pyro og en SS for at bringe fjendens samlede til 23, før jeg dør.

Mission nr. 4, forsøg # 10 - Nu er 23 fjender og 32.4 m sundhed tilbage, da min Pym Tech fem er indstillet til at komme ind på 544 magt. Jeg starter overfor 6 fjender på skærmen, da jeg straks tager Merc Lieutenant ud. Efter at fjenderne har fået deres angreb, og et andet Stryfe vises, bruger Ghost hendes ultimative og dræber Hawkeye, da vi er nede på 21 nu. Jeg lander flere hits på Stryfe, før Statures ultimative dræber den tilstødende SS, da forstærkninger ankommer for at sætte 8 fjender på skærmen. YJ dræner livet fra Magneto, da Wasp lander et AoE- og Iso-bonusangreb på ham for at sætte ham i rødt. Stature håner og YJ er i stand til at afslutte Magneto, og efter et par flere hits på Namor og en Stryfe kommer Ghost i en anden ultimativ mod de 7 fjender, hvoraf 4 har Defense Up. Hveps afslutter et Namor med og Iso-bonusangreb, og YJ zapper en Stryfe væk, da fjenderne er nede på 17. Stature lander endnu en AoE, og Wasp gør det også ved hjælp af AoE Striker-rollen for at få endnu et drab for at bringe fjendens stemme til 16. Forstærkninger ankommer igen, da jeg endnu en gang har 8 på skærmen mod mig, og en YJ-special dræber Hawkeye. Namors AoE gør ondt, men jeg er i stand til at helbrede og ramme de hånere, jeg sidder fast på - Stryfe og nogle gange SS. En anden Ghost ultimativ dræner mere sundhed, da YJ tager flere hits for at gå til gult, men Stature's AoE dræber både SS og Mordo ved siden af ​​ham, da der er 13 fjender tilbage. Jeg får nogle hits på Stryfe og fjerner ham, så YJ dræber Killmonger, så Magneto slutter sig til festen som en forstærkning, hvilket gør 8 af de sidste 12 fjender alle på skærmen. Jeg bedøvet Magneto for at hjælpe med sagen, så efter at fjenderne er slået op, bruger jeg en 4. ultimativ fra Ghost til at ramme Magneto og fjerne Speed ​​Up. YJ afslutter Magneto fra dem endnu en Stature AoE holder toget i gang. En anden Wasp AoE efterfulgt af en assist fra YJ bringer fjendens tal til 10, så slutter YJ Namor og Ghost dræber Kingpin, da de sidste forstærkninger ankommer og forlader min Pym Tech fem mod de sidste 8 fjender af denne mission. Jeg afslutter Killmonger, Hawkeye og ML som 5 tilbage, og jeg smiler bare, mens jeg fortsætter med at se min Iso-8 valg til Pym Tech five betale sig igen og igen. Stryfe håner og tager omkring 20 hits, inden han dør, da Namor, Hawkeye og Kingpin er tilbage for at afslutte denne mission. Jeg dræber Hawkeye, derefter Namor og nulstiller alle seje nedture på Kingpin for at vinde takket være en imponerende visning fra mine Pym Tech-figurer. 250k guld og 5k Elite 5-Red Star Credits er min belønning.

 

03.06.21 - DTD Mission # 5, Forsøg # 1 - Min Pym Tech fem kommer ind igen efter en fantastisk visning i sidste runde, og jeg er i stand til at starte med ultimater fra alle fem, der dræber to tidligt. Efter 15 fjender tilbage bragte de forstærkninger inklusiv Magneto, der blænder mit hold, og dette sporer til sidst mit tog lidt, når jeg mister Stature. Ghost and Wasp ultimates hjælper mig med at få noget momentum tilbage, og værdien af ​​Stature er ikke i tvivl, da jeg er i stand til at pløje gennem resten af ​​fjenderne, undslippe et par tætte opkald og få endnu en gevinst for 250k guld og 8k Gold Orb Fragmenter . Hvad der tog mig 5 dage første gang, er afsluttet på cirka 15 minutter denne gang.

 

03.06.21 - DTD Mission # 6, Forsøg nr. 1 - En anden global mission, der tog mig lige under to uger at gennemføre første gang, jeg tilføjer M'Baku til Pym Tech-teamet for at møde 19.1 m sundhed på tværs af 26 fjender, men jeg mister Ant-Man i starten angreb fra fjenderne. Jeg lander hits på Invisible Woman, men de dræber Ghost, og jeg kan se, at dette ikke vil fungere denne gang, og jeg bliver dræbt uden reel fremskridt, kun 500k skade.

Mission nr. 6, forsøg nr. 2 - Mit sidste forsøg om natten har BP, Killmonger, Nick Fury, Yo-Yo og SHIELD Medic landet et par hits, inden en Human Torch ultimative one-shots mine fem karakterer, og jeg er færdig. Av.

 

03.07.21 - Inden jeg begynder, da mit Pym Tech-team var så succesfuldt i går, tænkte jeg, at jeg skulle dele deres nuværende detaljer:

My Dread The Darkness-kvalificerede Pym Tech-tegn:

 • Ghost - 99,949 effekt, niveau 80, gear 14 +1, kapacitetsniveauer 6-7-7-5 - 6 stjerner, 4 røde stjerner - niveau 4 skærmbillede
 • Hveps - 120,079 kraft, niveau 80, gear 14 +2, evneniveauer 6-7-7-5 - 7 stjerner, 5 røde stjerner - niveau 3 angriber
 • Ant-Man - 113,600 kraft, niveau 80, gear 14 +3, evneniveauer 6-7-6-5 - 7 stjerner, 5 røde stjerner - niveau 3-angriber
 • statur - 93,311 effekt, niveau 80, gear 14 +3, evneniveauer 6-7-7-5 - 6 stjerner, 4 røde stjerner - niveau 3 healer
 • Gul jakke - 116,477 kraft, niveau 80, gear 15, evneniveauer 7-7-7-5 - 5 stjerner, 5 røde stjerner - niveau 4 Raider

Mission # 6, forsøg # 3 - Med disse fem Pym Tech-figurer tager jeg hurtigt Usynlig kvinde ud og derefter en næsehorn takket være hans håne, så Human Torch og Scarlet Witch, så går jeg gennem fjenderne, når forstærkninger ankommer. Forstærkninger kommer på 12 og 8 fjender, når kampen skrider frem. Detaljerne hjælper sandsynligvis ikke dig ud over mine tendenser til at tage healere og tunge AoE-stødende karakterer ud, bare ved, at dette hold på de niveauer, jeg har dem, er legitimt. Til sidst tjener jeg 250k guld, 2k Mega Orb Fragmenter og 200 T4 Evne Materialer, som jeg bruger på Ghosts basale for at maksimere hendes evner og sætte hende på 103,115 power nu.

 

03.07.21 - DTD Mission # 7, Forsøg nr. 1 - Denne kamp vil være en opgave, da jeg er nødt til at møde 38 fjender inklusive Phoenix, men det ser ud til, at jeg afsluttede det på knap 2 uger første gang. Jeg er i stand til at starte med ultimater fra alle fem Pym Tech-figurer og tage en af ​​Jessica Jones-fjender ud tidligt, så fjerner jeg Daredevil lige før Colossus håner. Jeg er i stand til at slå Colossus ud uden at dræbe Phoenix og derefter begynde at arbejde på de svækkede resterende fjender på skærmen, når forstærkninger ankommer til 34/38, så Okoye og Killmonger bliver taget ud. Efter 32 fjender forlod en anden forstærkning, og Phoenix indkalder sit mørke selv, da 8 fjender er på skærmen, og udfordringen bliver reel, men Wasp og Stature er i stand til at dræbe Phoenix uden en turbaseret zap. Jeg tager Shuri hurtigt ud og lander en velbegrundet stun på Iron Fist for at undgå helbredelse, M'Baku håner, hvilket gør tingene udfordrende, og det sætter Black Panther til at dræbe Stature, før jeg kan komme til ham. Forstærkninger ankommer igen ved 29 og 25 fjender tilbage, og ved 25 vises en anden Phoenix. Hun lægger skjult på sine allierede, og fjenderne lander flere debuffs og hits på YJ, mens han dør, og jeg kan mærke, at denne glider gennem mine fingre. Hveps og spøgelse lander ultimative, hvilket svækker Luke Cage nok til, at jeg kan afslutte ham lige før Ghost dræbes, men det er så vidt jeg kan komme, når jeg efterlader 24 fjender til denne kamp.

Mission nr. 7, forsøg nr. 2 - Jeg bringer Scientist Supreme og mine fire SHIELD-figurer ind og tager Phoenix ud og tilkalder hendes mørkere side, og jeg er i stand til ikke at udrette noget mere. Ved 23 resterende fjender har jeg lyst til, at dette er en sejr og gå videre.

Mission nr. 7, forsøg nr. 3 - Denne kamp ser, at mine fem mutante figurer kommer ind, og jeg dræber hurtigt Storm. Phoenix Zap dræber Psylocke, så tager jeg Shuri ud, og ved 20 fjender ankommer forstærkninger og placerer 8 fjender på skærmen. Phoenix lander sit ultimative og dræber Killmonger for at gøre det til 19 fjender tilbage, så sætter en Cyclops ultimativ X-23 op med JJ. Mine næste par hits dræber ikke nogen anden, men de opretter fremtidige kampe pænt ved at svække fjender, inden jeg dør.

Mission nr. 7, forsøg nr. 4 - Fordi dette er et globalt kort, er mit Cosmic Tech-besætning ikke tilgængeligt, så jeg bruger Ultron med fire wakandere til min sidste kamp for dagen. 18.790 m sundhed og 18 fjender forbliver, da jeg straks fokuserer på Psylocke og dræber hende hurtigt, hvilket igen forstærker. Nu er 8 fjender på skærmen, og fjendens Wakandans viser sig at være meget hårdere end mine, da fjenderne hurtigt dræber mig med kun 240 skader.

 

03.08.21 - Mission nr. 7, forsøg nr. 5 - Jeg bringer min Pym Tech fem ind for at starte i håb om fuld klarhed fra dette bord. Mens jeg ved, at dette er en høj ordre, dræbte de 14 fjender i går, så jeg håber, at jeg kan få fart til at få dette til at ske. 17 fjender forbliver med 8 på skærmen, og den samlede fjendens sundhed er 18.6m. Jeg tager Storm ud tidligt og sidder så fast bag M'Baku og Colossus tart, dræber Colossus næste og derefter BP for at droppe fjendens optælling til 14, men dette beder forstærkninger. Efter 12 fjender tilbage mistede jeg Stature og derefter Ghost ved 11, efterfulgt af Wasp kl. 10, da fjenderne er svære at korralere nok til at opretholde dette uden alle Gear 15-tegn på min side, og jeg er færdig med 10 fjender tilbage og Phoenix stadig på den lysere side.

Mission nr. 7, forsøg nr. 6 - Jeg bringer Scientist Supreme og mine fire SHIELD-figurer ind for at prøve at genskabe nogle af gårsdagens store, og jeg er i stand til igen at tage Phoenix ud og tilkalde hendes mørkere side og lidt andet. Mens der læses 10 fjender tilbage, vil der være 9 fjender tilbage til fremtidige kampe.

Mission nr. 7, forsøg nr. 7 - Phoenix og mutanterne kommer ind, og Phoenix Zap dræber Jessica Jones og efterfølges af en Cyclops-basis, der dræber en våghals. Phoenix dræbes derefter, og jeg placerer hits på den anden Daredevil, men kan ikke afslutte ham, før jeg dør.

Mission nr. 7, forsøg nr. 8 - Nu forbliver 7 fjender og 6.8 m sundhed, da Ultron og wakandanerne kommer ind, og BP er i stand til straks at bruge sin ultimative til at dræbe Daredevil og derefter en grundlæggende på hans BP-modstykke, som jeg svækker til lav rød sundhed men kan ikke dræbe, efterlader 6 fjender til i morgen.

 

03.09.21 - Mission nr. 7, forsøg nr. 9 - Endnu en gang bringer jeg min Pym Tech fem ind for at starte i håb om fuld klarhed fra dette bord. Mens jeg ved, at dette mål er stort, er dette hold i stand til at gøre dette, hvis jeg spiller tingene korrekt og har noget anstændigt RNG (spillykke). Jeg er fristet til at hente Phoenix og Mutant-teamet først for at prøve at arbejde lidt helbred ned på de 6 tilbageværende fjender, men jeg vil gerne gemme dem til Mission # 8s start. Jeg er i stand til at dræbe BP på det første angreb fra Ghost, så begynder jeg at arbejde på de to Colossus, to Storm og Jessica Jones fjender. Jeg sidder fast bag begge Colossus-fjender, der håner, men jeg overlever længe nok til at dræbe en Colossus såvel som den tilstødende Storm med ultimater fra YJ og derefter Ghost. Nu er der 3 fjender tilbage, men hveps er ved et rødt helbred. Jeg dræber den sidste Koloss, der forlader JJ og Storm, og jeg fokuserer på Storm og dræber hende for at efterlade grundlæggende angreb til JJ og afslutte kampen. Min præmie er 250k guld og 8k guldkuglefragmenter.

DTD Mission # 8, Forsøg nr. 1 - Denne kamp har 56m sundhed og tog mig over 3 uger at gennemføre første gang. Denne kamp har 45 fjender, og Rescue giver barrierer med det samme til alle hendes (fjendens) venner. Phoenix Zap skader noget, så starter fjenderne deres AoE-angreb, og jeg er færdig med at have slået 1 million sundhed af.

Mission nr. 8, forsøg nr. 2 - Jeg bringer Ultron og Wakandans ind for at se, om jeg kan få et par store hits ud af vejen fra Iron Man, og jeg placerer et par hits på Rescue, før tingene bliver vanvittige, og de dræber mig død .

Mission nr. 8, forsøg nr. 3 - Nu henter jeg Pym Tech fem på 551k for at se, om de kan udøve deres magi. At gemme dem indtil dette tidspunkt tillod mig at undgå ultimater, og den lille smule skade på Recuse startede med et gult helbred, som jeg udnyttede med Pym Tech-tegnene, og jeg er i stand til at dræbe hende først, før der er gjort betydelig skade på min hold. Jeg begyndte at arbejde på angriberne og glemte, at begge Crossbones endnu ikke var nødt til at eksplodere, men jeg er i stand til at modstå begge hits. Ghost, Wasp og YJ ultimates hjælper mig med at dræbe Falcon, så tager jeg War Machine ud og skifter fokus til en af ​​to Iron Man fjender. Begge Crossbones håner, men jeg bedøver den ene for at bremse ham og Evne blokere den anden. YJ opretter en Ghost ultimate, der dræber en IM og Crossbones, og jeg arbejder på de samme fjender på den anden side. Jeg afslutter Iron Man, og så er Vision og de første 8 fjender færdige, når 8 nye ankommer, alle SHIELD. Jeg går lige efter en trooper for at prøve at minimere assists, men hveps er allerede død for for mange. Stature er den næste til at dø, da jeg falder fra hinanden, og Fury får en helbredelse lige inden kampen slutter. Med bare mit svageste hold tilbage og ingen sandsynlige fremskridt, der vil blive gjort af dem, vil jeg sidde på 45.391 m sundhed at gå indtil i morgen.

 

03.11.21 - Mission # 8, forsøg # 4 - Efter at have taget en fridag på grund af det virkelige liv, er jeg tilbage til min Pym Tech-kamp, ​​hvor jeg bringer et nu niveau 7 basic til Wasp og en Iso-8 Healer på niveau 4 for Stature efter et par små opgraderinger. Jeg starter med 37 fjender, og Pym Tech-holdets overlevelsesevne giver mig mulighed for at gå i en streng et par gange overfor disse 8 SHIELD-fjender, som jeg er nødt til at komme igennem. SHIELD Security-fjender viser sig at være svære at komme rundt, men det lykkes mig at holde mig i live og bruge Iso-8-klasser til min fordel for at fjerne og opsætte ekstra angreb. Når SHIELD-fjender alle er døde, når 29 fjender er tilbage, ankommer forstærkninger fra Spider-Verset sammen med Doctor Strange og to Mordo-fjender. Det er svært at navigere i denne gruppe med en vækker plus flere, der kan lande Heal Block. Jeg klarer mig godt, men mister endelig hveps med 26 fjender, men jeg er i stand til at fortsætte. Jeg har Venom og en Mordo til de sidste to i denne gruppe og afslutter dem med det grundlæggende for at opsætte den næste bølge af fjender, der ankommer til 20/45 med en kombination af Heal Blockers, Doc Strange, Spider-Verse og SHIELD fjender. Jeg går lige efter Doc Strange, og det tager mig for evigt at dræbe ham, men når jeg gør det, har jeg 3 af mine 4 tilbage i rødt helbred med Heal Block på. Coulson afslutter YJ og Ghost, og derefter rydder hans venner op med rodet med 19 fjender, der skal tilbage.

Mission nr. 8, forsøg nr. 5 - Mit Mutant-hold har til formål at svække dette hold til opsætning i morgen. Phoenix Zap kommer to gange, indkaldelsen og den turbaserede zap, som svækker fjenderne en masse, og jeg har Rescue i rødt helbred, når de afslutter mig.

Mission nr. 8, forsøg nr. 6 - 19 fjender og 19.4 m sundhed forbliver, når jeg bringer Ultron og Wakandans ind, der bare ser ud for at prøve at tilføje en lille gevinst. Jeg får en BP ultimativ start, så endnu et angreb for at bringe Rescue nær døden, men jeg sidder fast bag et SS-hån i næsten hele kampen. Ultron finder et hul, efter at hånet udløber, dobbeltkraner Rescue og dræber hende, så bliver jeg let besejret.

 

03.12.21 - Mission # 8, forsøg # 7 - 18 fjender og 19.091 m sundhed er fortsat på vej ind i angrebsdagen, da jeg ser ud til at prøve at slå dette bræt ned. Mens det er det åbenlyse mål at slå det, er det fint, når det kommer til et punkt, hvor jeg kan slå det i morgen, da jeg vil se, at fremskridt. Jeg vælger at starte med mit Mutant-team for at forsøge at sikre, at jeg kan klare det gennem denne gruppe af fjender, så Phoenix-zap (-erne) vil være nøglen. Til kampen, med 8 fjender på skærmen, tager jeg ikke Phoenix til at snyde og lader dem i stedet sprede angreb rundt, men hun får spøgelse fra fjenderne og tager ud. Den første zap svækker gruppen og efterfølges af Namors ultimative, der med Defense Down på fjenderne rammer ret hårdt. Derefter dræber den turbaserede zap Coulson og en anden for at bringe fjendens optælling til 16 (ikke medregnet indkaldte håndlangere). Fjenderne dræber alle undtagen Beast og Dark Phoenix, da jeg har War Machine og Falcon i rødt med Defense Down og Beast er op og hans AoE tilgængelig. Beasts hit dræber håndlangere såvel som både Falcon og WM efterlader 4 på skærmen og 14/45 fjender tilbage, da Dark Phoenix kaster hende til at bytte onde mod fjender og svækker dem yderligere. Fjenderne får deres sving, afslutter mine to, og min Pym Tech er klar til at rydde op.

Mission nr. 8, forsøg nr. 8 - Jeg tænkte på at bekæmpe dette i aften, da jeg kun er et par stykker væk fra et andet stykke udstyr på Stature, men det vil ikke påvirke dagens kamp, ​​da jeg ikke tror, ​​jeg kan få dette gjort i dag. Pym Tech-fem går ind i kampen ved 566k, da jeg bruger Iso-8 til at få ekstra angreb, og Green Goblin er nede. Et YJ-ultimativt efterfølges af tre grundlæggende, og Fury er nede, så afslutter YJ SHIELD Security for kun at efterlade Venom, der takket være sin selvhelbredelse er op til ca. 75% sundhed. Endnu en gang bruger jeg Ghost som en Skirmisher til at opsætte mine Strikers (se alle Pym Tech Iso-8 til Læger uden Grænser) og brug derefter alt det grundlæggende til at forberede de sidste 10 fjender. Kl. 10 ankom en gruppe på 8, og jeg hilser dem med et Ghost ultimativt. Jeg er i stand til at fokusere på SHIELD Trooper for at eliminere de ekstra angreb, men denne gruppe er opsat til at dræbe hold, der heler meget med Mysterio og Mordo, der taber Heal Blocks, der vil afspore kampen. Recuse tilføjer en barriere for at gøre dette hårdere, og mens alle fem er i live, er jeg i problemer, da jeg har Stature-hån. Begge Crossbones håner, så jeg kan ikke engang ramme, hvem jeg vil have, og en velindstillet special fra YJ omgår Heal Block på ham for at bringe ham fra 5% til 100% sundhed. Jeg er i stand til at overleve en anden spærring af fjendens angreb med Ghost, der næppe hænger på (se foto for hvor jeg var her), men der var for meget at overvinde, da jeg mister både YJ og Ghost i samme tur. Når de to bedste figurer i fraktionen er væk, tager det ikke lang tid ... Jeg lander et par grundlæggende på Recuse, og de afslutter mig. I betragtning af sammensætningen af ​​mine to andre hold tror jeg, at jeg er færdig for dagen, da jeg ikke forudser, at de andre hold gør en bule i denne gruppering af fjender.

 

03.13.21 - Mission # 8, Forsøg # 9 - Denne kamp starter med 9 fjender og 9.034 m sundhed tilbage. Jeg beslutter, at jeg vil svække denne gruppe yderligere, før jeg briner i de tunge hitters for at afslutte jobbet, så Phoenix, Namor og Mutant-holdet kommer først. Den første zap fra Phoenix gør ikke meget, men den turbaserede zap fra Dark Phoenix bringer 6 af de 9 fjender ind i et godt helbred, så når Falcon bruger sin ultimative et øjeblik senere og dræber hele mit hold, føler jeg mig ikke så dårlig .

Mission nr. 8, forsøg nr. 10 - 9 fjender og 5.647 m sundhed er tilbage, men jeg er stadig 3 overlegen isomerer fra at få Stature til endnu et stykke udstyr, så mit Pym Tech-team forbliver med samme statistik - 566 kraft. Et spøgelse ultimativt til at starte bringer alle de gule sundhedsfjender til rødt helbred, når jeg får den start, jeg ønskede, så hveps svækker Rescue, og Ant-Mans ultimative ender med at afslutte hende. En Stature ultimativ dræber Black Widow for at bringe stemningen til 7, hvorefter Ghost og Wasp slår sig sammen for at afslutte Green Goblin. Mine næste to angreb dræber de to Crossbones-fjender, og jeg er nede på 4 fjender tilbage. Ghost føjer Sårbar til Falcon, og Hveps afslutter ham, ned går Mysterio og hans kaldte kloner. De sidste to er Mordo og Vision, og jeg bruger det grundlæggende til at dræbe dem begge og afslutte brættet. 250k guld og 5k Elite 5 Red Star Credits er min præmie.

 

Dread The Darkness Live-blogkampe:

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "MSF: Dread The Darkness Live Blog - runde nr. 2 (mission 1-8)"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*