Læger uden Grænser: Dread The Darkness Live Blog - Round # 2 (Mission 9-16)

Frygt mørket - Mission 9

Dark Dimension III: Dread The Darkness var det ultimative indhold af slutspillet i Marvel Strike Force i 2020, og jeg begyndte at kæmpe med det i maj efter endelig at få min 5. karakter til Gear 14, inden jeg afsluttede den i slutningen af ​​december. Mens Mørk Dimension har nu et 4. niveau, jeg begyndte en søgen efter at færdiggøre Dark Dimension III en anden gang den 28. februar og var i stand til at afslutte de første 8 missioner den 13. marts 2021. Her fortsætter jeg denne søgen, mens jeg kæmper kampe 9-16 nedenfor.

 

My Dread The Darkness-kvalificerede kosmiske karakterer:

  • Thanos - 133,961 kraft, niveau 80, gear 14 +3, kapacitetsniveauer 7-7-7-5 - 7 stjerner, 5 røde stjerner - niveau 5 fortifier
  • Ebony Maw - 138,608 kraft, niveau 80, gear 14 +5, evneniveauer 7-7-7-5 - 7 stjerner, 5 røde stjerner - niveau 5 skærmbillede
  • Sort bolt - 150,412 kraft, niveau 80, gear 14 +3, evneniveauer 7-7-7-5 - 7 stjerner, 6 røde stjerner - niveau 5-angriber
  • Minn-Erva - 138,796 effekt, niveau 80, gear 14 +3, evneniveauer 7-7-7-5 - 7 stjerner, 6 røde stjerner - niveau 5 healer
  • Usynlig kvinde - 136,908 kraft, niveau 79, gear 14 +1, evneniveauer 7-7-7-5 - 7 stjerner, 7 stjerner, 6 røde stjerner - niveau 5 healer
  • Kaptajn Marvel - 114,805 kraft, niveau 75, gear 14 +0, evneniveauer 7-7-7-5 - 7 stjerner, 5 røde stjerner - niveau 4 skærmbillede

 

Dread The Darkness - Mission 9

Cyclops (1.04 m), 4.2 m fjendens sundhed

03.13.21 - DTD Mission # 9, Forsøg nr. 1 - Nu halvvejs færdig med dette står jeg over for en mission, der kun kræver kosmiske karakterer for at kæmpe. Det tog mig 11 dage at slå dette første gang, og jeg var nødt til at arbejde denne kamp sent om aftenen før sengetid, så mine noter ikke er så grundige. Ved hjælp af figurerne ovenfor med Invisible Woman over CM gik jeg lige efter Phoenix i håb om at tage et kortvarigt hit for en langsigtet gevinst. Jeg var i stand til at få Phoenix til at tilkalde Dark Phoenix uden at bruge for meget ildkraft, så da Black Bolt kom op for en anden tur, fik jeg hende markeret som Sårbar, og han var i stand til at afslutte hende med Iso-8-bonusangrebet. Men efter det overvældede fjenderne mig, og mens jeg var i stand til at svække dem og næsten dræbe cyclops, blev jeg dræbt med 14 ud af 15 tilbage.

 

03.14.21 - Mission nr. 9, forsøg nr. 2 - Dag to på denne mission, og jeg starter med at Thanos dræber Kyklops med det første angreb. Dette sætter tonen, da jeg er i stand til at klippe fjenderne ned ved at tage Captain America og de to Storm-fjender ud for at skade deres offensive potentiale. Jeg fortsætter med at udnytte Iso-8-angreb godt med Ebony Maw opsætning Sort bolt - linkene viser dig mine tanker om hver enkelt, og hvordan de interagerer med Iso-8. En anden Captain America nede, og jeg arbejder bare gennem fjenderne, når forstærkninger ankommer, men jeg vælger de svagere fjender her og går derefter efter angriberne og nøgleunderstøttelse - Rocket, Star-Lord og Cyclops. Til sidst har jeg Storm og Groot tilbage og afslutter dem let for en 250k guld og 8k Gold Orb Fragments belønning.

 

DTD Mission # 10 - Forsøg nr. 1 - Denne mission tog mig 3 kampe første gang, så jeg føler mig godt om mine chancer for succes mod Colossus og 15.7 m sundhed. Jeg kommer ud og skyder og er i stand til hurtigt at eliminere to af de 26 fjender, før en ultimativ opsætning af Black Bolt kombineret med et Iso-8-bonusangreb afslutter 5 fjender på én gang. Forstærkninger ankommer til 18 fjender tilbage, og IW og ME holder holdet sundt, når jeg klipper fjenderne ned og chipper væk fra dem, som jeg ser som de største trusler - Carnage, Scarlet Witch, Sabretooth osv. Efter 8 fjender tilbage kommer en ny bølge ind og Jeg følger strategien, indtil jeg dræber dem alle for at modtage 250k guld, 2k Mega Orb Fragmenter og 200 T-4'er.

 

DTD Mission # 11, Forsøg nr. 1 - Med Green Goblin den fremhævede fjende og 21.6 m sundhed på tværs af 30 skurk, begynder jeg på en mission, der tog mig over to uger første gang. Jeg går lige efter HAND Sentry og ser ud til også at svække de to Juggernaut-fjender, mens de ikke har nogen buffs, og jeg er i stand til at rydde den første bølge af skurke inklusive nogle små forstærkninger. Men når jeg kommer ned til 20 fjender, begynder jeg at tage nogle tab, hvor Thanos og EM sammen med IW bliver dræbt. BB og ME tager endnu en ud, før de endelig bliver dræbt og efterlader 12.6 m sundhed.

03.15.21 - Mission # 11, Forsøg # 2 - Med 19 fjender og 12.6 m sundhed at gå er jeg tilbage på det denne smukke mandag. Mit hold tjekker ind på 698k power med Invisible Woman valgte igen over Captain Marvel i 5. slot. Falcon og Spider-Man (Miles) har henholdsvis gul og rød sundhed, så de er de første til at gå ned. Forstærkninger ankommer, og jeg går derefter efter Human Torch, men de 8 fjender, der alle er på skærmen, får vendt ind og dræber til sidst IW. Jeg tager den ene menneskelige fakkel ud og følger derefter ved at dræbe den anden, så afslutter jeg Deadpool og genopliver IW, da forstærkninger når 14 fjender tilbage. Nu med 8 på skærmen igen får jeg IW til at tilføje barriere og en BB ultimativ dræber Mister Fantastic. Jeg fortsætter med at søge en blanding af de største trusler og de svageste fjender og beslutter, at det er Falcons tid til at sige farvel, inden jeg gør det samme til Green Goblin, før forstærkninger ankommer til 11 tilbage. BB dræber Juggernaut, og jeg overlever en Human Torch ultimativ, så dræner EM helbredet, når jeg virkelig har brug for det og helbreder mit hold lidt, samtidig med at jeg også dræber Deadpool. Jeg dræber HT for at bringe fjendens optælling til 8, og den endelige forstærkning ankommer lige før HAND Sentry tilføjer snig til sine allierede. Juggernaut håner, og jeg er i problemer, og jeg mister Ebony Maw kun for at genoplive ham med Minn-erva og tilføje barriere med IW. Jeg sidder fast bag Juggernaut-hånet, men et kontraangreb dræber MF, og jeg er i stand til at afslutte HS for at bringe det til min 5 versus de resterende 6. Den sidste MF og SMM dør på en BB ultimativ, så dræber jeg også Green Goblin, og der er 3 fjender tilbage. Et par hits senere er Deadpool død, og Juggernaut er offer for godt spillede Iso-8-angreb, hvilket efterlader Spider-Man som den sidste fjende. Jeg dræber ham med det grundlæggende og ører endnu 250k guld og 8k guldkuglefragmenter.

DTD Mission # 12, Forsøg nr. 1 - Den sidste kosmiske mission og den sværeste af de fire, Mission # 12 tog mig over 3 uger at gennemføre første gang. Med Stryfe som den fremhævede dårlige fyr og 36.5 m sundhed er jeg nødt til at slå 36 fjender for at komme videre. Fjenderne kommer hurtigt ud af porten og rammer ME, EM og Thanos og svækker mit hold, inden jeg tager en tur. Jeg sidder fast og angriber Stryfe for at starte, men Defense Up and Offense ned fra Ebony Maw er enorm, ligesom barrieren fra IW for at hjælpe mig med at overleve åbningshitene. Nu håner de andre Stryfe, og jeg er meget irriteret, da Thanos håner og ME redder hende ultimativt. Jeg beslutter at gå lige til de to Stryfe-fjender og til sidst dræbe den ene til venstre, før jeg fokuserer på den til højre. Brug af Iso-8 til at fjerne og få ekstra angreb er nøglen her, og jeg er i stand til at fjerne Pyro og den anden Stryfe effektivt. Forstærkninger kommer efter 33 fjender tilbage, og Scarlet Witch er en del af den nye gruppe, men jeg dræber to mere, før jeg vender min opmærksomhed mod hende. Thanos tager flere hits, men overlever, og en ultimativ BB dræber Ant-Man og Scarlet Witch, da 29 fjender forbliver og forstærkninger ankommer igen. Nu står jeg over for 9 på skærmen, dræber jeg de svageste af disse - Namor og Wasp - og går derefter videre til den irriterende Doctor Strange. Ved 25 forstærkninger kommer igen, men jeg følger strategien og fortsætter med at skubbe frem med en anden gruppe skurkemænd, der ankommer til 21 fjender tilbage, der placerer 9 på skærmen mod mig. På dette tidspunkt befinder jeg mig lidt hårdt, men IW's barriere og EM's helbred hjælper meget med at holde mig i live. Kabel, Deadpool, Ant-Man og Grib går ned, når jeg fortsætter med at skylle og gentage denne yderst effektive strategi for at holde mig i live og fjerne de største trusler blandet med de svageste fjender. Kl. 15 ankommer en anden gruppe for at placere 9 mod mig igen, og Scarlet Witch er mit mål efter at have dræbt de svageste tilbage. Ved 13 endnu flere ankomster for nu at placere 10 fjender på skærmen, og jeg tager flere hits for igen at blive sat på et hårdt sted med Thanos i den røde og ll men Minn-erva i den gule. Efter at have taget et par hits og virkelig er tæt på at falde fra hinanden, tilføjer IW barriere, og de næste par hits er meget lettere at tage. BBs ultimative dræber to, inklusive Scarlet Witch, og efter at have overlevet endnu en runde af angreb, afslutter jeg Sabretooth for at få fjendens optælling til i alt 10, 7 på skærmen. Jeg placerer et par hits på Stryfe for at få ham i det røde, og så vises de sidste 3 dårlige fyre. Jeg dræber Stryfe for kun at se Doc Strange genoplive ham og arbejde derefter hårdt på at dræbe ham igen, men jeg tager mange hits. Endnu en gang får jeg en veletimeret healer til at hjælpe, denne gang som Minn-erva vender tidevandet ved at dræne helbredet og dræbe Deadpool og en anden for at bringe fjendens optælling til 7. Jeg spærrer op og dræber Cable og Doctor Strange og arbejder derefter min måde gennem de resterende fem for sejren. Belønningen er 250k guld og yderligere 5k Red Star Elite 5 Credits.

 

My Dread The Darkness-kvalificerede bykarakterer:

  • Spider-Man (Symbiote) - 136,717 kraft, niveau 80, gear 14 +4, kapacitetsniveauer 7-7-7-5 - 6 stjerner, 6 røde stjerner - niveau 5 angriber
  • Blodbad - 128,507 kraft, niveau 80, gear 14 +1, evneniveauer 7-7-7-5 - 7 stjerner, 5 røde stjerner - niveau 4 skærmbillede
  • Jessica Jones - 129,276 kraft, niveau 80, gear 14 +1, evneniveauer 7-7-7-5 - 7 stjerner, 5 røde stjerner - niveau 5 helbreder
  • Punisher - 145,582 kraft, niveau 80, gear 15 +0, evneniveauer 7-7-7-5 - 7 stjerner, 6 røde stjerner - niveau 5 angriber

DTD Mission # 13, Forsøg nr. 1 - Denne kamp tog mig 8 forsøg med bare Punisher og Spider-Man (Symbiote), og mens jeg nu har fire bykarakterer berettigede, er Anti-Venom to Superior Alien Spores væk fra at blive tilføjet. Denne første City-mission har Graviton som chef med 4.0 m sundhed for at afslutte det på tværs af 19 fjender. Jeg står over for en hurtig gruppe skurkene, men SMS er så nøglen i disse kampe, da hans ultimative start starter (må have været tidsindstillet lige fra tidligere DTD-kampe), og mens Punisher tager en straf, er jeg i stand til at dræbe SHIELD Trooper og Doctor Strange tidligt før han fokuserede på Invisible Woman. Når jeg dræber IW, stemmer tingene virkelig til min fordel, da jeg vælger fjenderne en efter en, og forstærkninger ankommer til 11 fjender tilbage, så igen ved 8 og 6. Jeg afslutter dette bræt let for 250k guld og 8k Gold Orb Fragmenter.

DTD Mission # 14, Forsøg nr. 1 - Denne kamp tog mig omkring 10 dage første gang med mine to figurer, men jeg går i kamp her med 4, da jeg står over for en Mister Fantastic-chef og 8.1 m fjendens sundhed. Mine fire karakterer med 534 kraft i alt står over for 22 fjender, og jeg begynder lige efter Human Torch. SMS havde en ultimativ klar, og ved hjælp af et Iso-8-bonusangreb er det i stand til at dræbe HT lige før en Shuri-helbredelse og Defense Up. Fjenderne forsøger at udnytte min svækkede Punisher, men jeg fortsætter med at lægge slag på M'Baku og de omkringliggende fjender og ham, Shuri og en anden for hurtigt at bringe optællingen til 18. På dette tidspunkt begynder SMS bare at rive fjenderne fra hinanden, da forstærkninger kommer klokken 14 og 12. Human Torch's lovovertrædelse sætter JJ i rødt for at slutte sig til Punisher, og jeg mister begge, når jeg får det ned til 10 fjender tilbage. Nu er bare SMS og Carnage tilbage, men disse to er så velegnede til denne spiltilstand. Forstærkninger ankommer til 8 tilbage, men en SMS-ultimative bremser dem med det samme, og jeg kan let arbejde igennem dem til yderligere 250k guld, 2k Mega-Orb Fragmenter og 200 T4 Evne Materialer.

 

03.16.21 - DTD Mission # 15, Forsøg nr. 1 - Med næsehorn som chef og 13.5 m sundhed til at komme igennem, beslutter jeg at holde ud for en butiksopfriskning for at se om nogen Superior Alien Spores dukker op til Anti-Venom for at slutte sig til besætningen senere i aften eller i morgen. Intet held der, da jeg endte med at miste en dag med angreb fra dette, men det er hvad det er. Jeg vælger at gå videre med mine fire bykarakterer og se om jeg kan få en god start på denne. De vanskelige fjender, jeg ser straks, er Juggernaut, Scarlet Witch og Rhino, så jeg går lige efter healeren, som jeg plejer. Jeg finder ud af, at jeg kan dræbe SW her, og sandsynligvis ingen andre, så jeg bliver ved med at prøve forskellige starter for at se, om noget fungerer bedre for mig. Jeg går endelig ind på at gå efter Juggernaut først, se JJ og Punisher dø hurtigt og have SMS og Carnage bruge deres egen helbredelse på hver tur for at overleve. Jeg kommer forbi den dårligt planlagte helbredelse fra SW, og jeg er i stand til at dræbe hende og lande en SMS ultimativ for at bremse fjenderne drastisk. Herfra er brugen af Iso-8 på Spider-Man (Symbiote) og Blodbad er nøglen til succes offensivt. Overraskende for mig er jeg i stand til at afslutte disse første 8 fjender, og forstærkninger ankommer til 16/24 tilbage. Jeg går lige efter et af de to giftstoffer på skærmen, idet jeg ved, at hans helbredelsesblok kunne skrue mig op, og jeg glemmer, at Mysterio også lander helbredsblok. De ramte mig, hvor det gør ondt, og afslutte mine to hurtigt for at afslutte kampen.

 

03.17.21 - Mission # 15, Forsøg # 2 - Denne kamp starter med 8.079 m sundhed af de oprindelige 13.5 m tilbage og 16 af 24 fjender. AoE-angreb fra Punisher og Spider-Man (Symbiote) følger Carnages sårbare placeringer, så jeg hurtigt kan eliminere 3 fjender. Ved 8 fjender venstre forstærkninger ankom sparke min røv. Jeg er i stand til at fjerne en af ​​dem for at efterlade 7 fjender at slå, men det er alt for i dag.

 

03.18.21 - Mission # 14, forsøg nr. 3 - 7 fjender og 3.0 m sundhed forbliver, da jeg planlægger at rydde dette bræt i dag med min firkant og deres samlede kraft på 540. Jeg tager en Mysterio og Spider-Man (Miles) ud for at starte og afslutter derefter den anden Mysterio. Til sidst har jeg stadig mine fire levende og retfærdige Ant-Man foran mig, da jeg bruger grundlæggende til at afslutte ham for sejren og 250k guld plus 8k Gold Orb Fragmenter.

 

DTD Mission # 16, Forsøg nr. 1 - Denne kamp tog mig to uger første gang og var meget hurtigere, når jeg først tilføjede Carnage. I denne kamp møder jeg 35 fjender med en total sundhed på 27.1 mio. Jeg går lige efter Doctor Strange og tager nogle alvorlige hits, men dræber ham lige efter at have mistet JJ. Dernæst placerer jeg mine angreb på Scarlet Witch, men jeg er overmatchet her og kan ikke gøre de ønskede fremskridt, besejret med 34 fjender tilbage og 25.5m sundhed tilbage.

 

Mission nr. 16, forsøg nr. 2 - Jeg starter med Carnage og SMS, der går lige efter Scarlet Witch og har hende i rødt med det samme. JJ afslutter hende og Punisher begynder at arbejde Mordo ned, da Carnage afslutter ham. Herfra begynder jeg bare at arbejde i min strategi, hvor Carnage opretter det Sårbare, og SMS og Punisher prøver at få ekstra angreb, men jeg mister JJ ved 31 fjender tilbage og Punisher ved 30. De otte fjender på skærmen overvælder mit hold herfra , men SMS får et par hits for at svække dem og sætte i morgen op med 30 fjender tilbage og 20.2 m sundhed at gå.

 

03.21.21 - Mission nr. 16, forsøg nr. 3 - 30 fjender og 20.2 m sundhed foran mig, mine fire nogle begynder med at tage flere hits, inden de tager en tur. Jeg dræber Crossbones og bedøver Rhino med en AoE ultimativ fra SMS, før jeg dræber Elsa Bloodstone og Loki. Nu med 26 fjender tilbage dræber jeg næsehorn for at få fjendens optælling til 25 inden forstærkninger ankommer. Nu 8 fjender på skærmen kan jeg lande nogle hits på Carnage, men mister Punisher lige før jeg dræber Carnage. De dræber min JJ, og jeg er nede på Carnage og Spider-Man (Symbiote). Scarlet Witch helbreder de onde, og det bliver svært, men disse to forbliver i live længe nok til at tage deres sving, hvilket giver dem mulighed for at helbrede, og så hjælper brugen af ​​Iso-8 mig enormt. Jeg ender med at komme igennem endnu en Elsa Bloodstone, Scarlet Witch og andre, og ved 21 fjender forlod en anden runde forstærkninger for at spille. Jeg tager Rhino ud og tager derefter masser af hits, næppe i stand til at få endnu en tur fra både Carnage og SMS. Efter Carnages tur dræber de ham, og inden jeg kan dræbe Doctor Strange, bliver jeg endelig slået ud med 13.7 m sundhed tilbage.

 

03.22.21 - Mission nr. 16, forsøg nr. 4 - Da de overordnede fremmede sporer fortsatte med at unddrage mig, er mine fire bykarakterer på 540k tilbage til endnu en kamp med 20 fjender og 13.7 m sundhed tilbage for at fuldføre denne mission. Jeg begynder at tage nogle skud og dræbe derefter Doctor Strange efterfulgt af Merc Lieutenant. Et AoE-angreb fra Punisher bringer fjenden til 17, før SMS dræber Loki og forstærkninger ankommer. Nu er 7 fjender på skærmen, og JJ er død, jeg afslutter en af ​​de to Elsa Bloodstone-fjender for at bringe den til 15 tilbage, men de 6 på skærmen dræber Punisher og har mine karakterer i rødt og gult helbred. Carnage bliver dræbt, og mens jeg får et par yderligere angreb ind, har jeg ikke nok til at gøre nogen reel skade og efterlader 15 fjender og 11.2 m sundhed tilbage.

Mission nr. 16, forsøg nr. 5 - Det er mandag, så jeg bruger al min Dark Energy-opdatering til at helbrede Carnage og SMS og give det endnu en gang. På kun 265 mag er disse to i nogle problemer, men målet er at svække eller dræbe fjendens blodbad. Ved at bruge Iso-8 effektivt tilføjer Carnage den sårbare Iso-8-statuseffekt på ham, og SMS er i stand til først at bedøve og senere dræbe fjendens Carnage, da jeg fortsætter med at lægge fjender på fjenderne og overleve. Nu ved 14 fjender tilbage, kommer forstærkninger, der placerer 8 fjender på skærmen, og jeg går efter den gule sundhed Elsa Bloodstone. Endnu en gang er Iso-8-brug nøglen til min succes, da jeg er bale for at fjerne Elsa for at efterlade 13 fjender, men en 2 mod 8 er aldrig en god matchup, og fjenderne overvælder mig og efterlader 13 fjender og 9.475 m sundhed at gå.

 

03.23.21 - Mission nr. 16, forsøg nr. 6 - Tilbage på det igen i dag, jeg fortsætter med at slå ud på de Superior Alien Spores, jeg har haft brug for i næsten en uge. Ikke et eneste udseende i begge butikker, og det inkluderer 6-8 opdateringer af War Store, så nåle at sige, at jeg er frustreret. Jeg nægter dog at bruge rigtige penge ...

Jeg begynder med 13 fjender til at dræbe og 9.475 m sundhed, da mine fire går på arbejde og tjekker ind på 540k. Jeg lander mine første adskillige hits, herunder en Sårbar, på Merc Lieutenant, og når Punisher kommer op, bruger han sin midterste evne til at sprøjte skader gruppen omkring ham. SMS følger med en ultimativ til at dræbe ML og bedøve Crossbones. Efter at have dræbt Grib og dræbt fjendens optælling til 11, ankommer forstærkninger for at placere 8 fjender på skærmen og forhindre mig i at have det let. Jeg er i stand til at tage Shocker og Elsa Bloodstone ud ved siden af ​​at komme til 9, før fjenderne alle får et angreb, hvorved straffer til rødt helbred og de andre til gul med Heal Block for alle. Jeg er i stand til at afslutte Crossbones for at gøre det 4 mod 8, men Loki går Stealth og bringer nogle venner til at ødelægge mig. Mordo blinds Carnage, og fjenderne tager 15+ angreb i træk for at demontere mit hold og efterlader kun SMS til et enkelt angreb, før jeg er færdig. 8 fjender med i alt 5.1 m sundhed forbliver, da jeg forventer at kunne afslutte dem på højst 2-3 dage.

 

03.24.21 - Mission nr. 16, forsøg nr. 7 - 8 fjender med i alt 5.1 m sundhed er tilbage, da jeg ser ud til at oprette morgendagens angreb til sejren, medmindre RNG er stærkt på min side i dag. Carnage og SMS slår sig sammen for at dræbe Loki med det samme, så tager jeg nogle hits. Jeg begynder at arbejde på fjendens Carnage, og efter 4 angreb er han død, så tager jeg et par mere. Jeg tager Mordo ud for at fjerne Heal Block-potentialet og placerer derefter masser af debuffs på Elsa Bloodstone og får SMS til at bruge sit ultimative til at bremse fjenderne. Når Carnage er op igen, afslutter han Elsa, så en AoE fra Punisher dræber en af ​​de to Grib-fjender, da kun 3 ud af 35 fjender er tilbage. Jeg tager den anden grib ud sammen med næsehorn for kun at efterlade Ghost Rider mod mine fire, som heldigvis ikke er nogen konkurrence. En dag tidligere end jeg havde planlagt, afsluttede jeg 3. etape af Dark Dimension og tjener en 5-Red Star Ultimus og et ton udstyr.

 

Dread The Darkness Live-blogkampe:

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "MSF: Dread The Darkness Live Blog - runde nr. 2 (mission 9-16)"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*