Læger uden Grænser: Jubilæumsgave, Squirrel Girl Blitz-overskrift Scopelys seneste opdatering

Læger uden Grænser 3-års jubilæum

Marvel Strike Force er et spil, der aldrig går langsommere, da holdet på Scopely forbliver hårdt på arbejde både bag kulisserne, og hvor spillerne kan se i spillet. Det seneste opdateringsindlæg, der gik live i går, gennemgår, hvad vi kan forvente i de kommende uger fra Læger uden Grænser. Her er et kig på hovedpunkterne samt en link til opdateringsindlægget på Læger uden Grænser.

  • Nick Fury legendariske begivenhed - Den Nick Fury Legendary Event, Chasing Fury, er nu altid tilgængelig i begivenhedsafsnittet i spillet for dem, der endnu ikke har låst op eller få Nick Fury til 7-stjerner. Som et resultat er tilgængeligheden af ​​Kree Minion-skår øget for at hjælpe spillerne med at komme hurtigere.
  • Doc Oc Legendary Event - Den Doc Oc Legendary Event, Kirurgisk STRIKE, vender tilbage i begyndelsen af ​​april, da spillerne vil bruge deres X-Force hold til at låse op eller opgradere Doctor Octopus.
  • Egern Girl Blitz - For spillere, der ønsker at opgradere stjernerne på Squirrel Girl eller Ghost Rider, inkluderer Blitz-tidsplanen både en Squirrel Girl Blitz og en Ghost Rider Blitz i de kommende uger.
  • Jubilæumsgave - Spillere modtog en gave til at fejre Marvel Strike Force's 3-årsdag den 28. marts (billedet).

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "Læger uden Grænser: Jubilæumsgave, Squirrel Girl Blitz-overskrift Scopelys seneste opdatering"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*