Læger uden Grænser: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 3

Læger uden Grænser - Dark Dimension 4

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom er det ultimative indhold af slutspillet i Marvel Strike Force i 2021, og jeg begynder at kæmpe med det i dag efter at have gennemført den første mission i et angreb og den anden mission på kun tre angreb. Mens jeg indrømmer, at dette hold (nedenfor) måske ikke er en ideel holdmakeup til denne spiltilstand, vil jeg leve blogge mine daglige forsøg, da jeg ser ud til at besejre Mørk Dimension og låse op for Doctor Doom.

 

My Dark Dimension IV: Embrace Your Doom-kvalificerede tegn:

  • Namor - 161,533 kraft, niveau 80, gear 15, evneniveauer 7-7-7-5 - 7 stjerner, 7 røde stjerner - Iso-8 strejker, niveau 4
  • Ebony Maw - 151,053 kraft, niveau 80, gear 15, kapacitetsniveauer 7-7-7-5 - 7 stjerner, 6 røde stjerner - Iso-8 Skirmisher, niveau 5
  • Gul jakke - 131,388 kraft, niveau 80, gear 15, evneniveauer 7-7-7-5 - 6 stjerner, 6 røde stjerner - Iso-8 strejker, niveau 4
  • Ghost - 124,822 kraft, niveau 80, gear 15, evneniveauer 7-7-7-5 - 6 stjerner, 5 røde stjerner - Iso-8 skærmbillede, niveau 5
  • statur - 107,366 kraft, niveau 80, gear 15, evneniveauer 6-7-7-5 - 7 stjerner, 4 røde stjerner - Iso-8 Healer, niveau 5
  • Punisher - 145,582 kraft, niveau 80, gear 15, evneniveauer 7-7-7-5 - 7 stjerner, 6 røde stjerner - Iso-8-strejker, niveau 5

Bemærkninger: Jeg har gul jakke som en Iso Striker over Raider-klassen, som jeg foreslår i bedste Iso-8 til gul jakke artikel, og efter de to første missioner har jeg også foretaget den samme ændring med Namor. Thanos er Gear 14 +5, så han vil sandsynligvis være den næste kvalificerede karakter på min liste, og både Wasp og Ant-Man er vigtige fokusbehov, der kræves 3 stykker gear hver.

 

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom - Mission 3

04.02.21 - Jeg begynder Mission # 3 efter tre dages kamp med Mission # 2 og ser en enorm succes i opdateringerne til Iso-8-klassen Yellow Jacket til denne spiltilstand, så jeg har foretaget den samme ændring med Namor, gør begge strejker.

Til slaget er Wasp her boss og 38 fjender svarer til i alt 49.3 m sundhed modsat af hold, der stabler op med 676 magt. Ant-Man og Wasp leder dette hold som de supercharged skurke, da 8 fjender er på skærmen inklusive Black Bolt, der hurtigt bliver mit hovedfokus. Efter at have taget en hel runde af fjendens hits og overlevet, helbreder Ebony Maw holdet op, jeg fortsætter med at arbejde denne gruppe ned. Efter en anden bølge af fjendens angreb sidder jeg fast bag et kaptajn Amerika-hån, og nu er drejningerne overalt takket være Ant-Man's Slow debuff, der plager mig. Jeg tager endelig vores BB, den første til at dø, og arbejder derefter på Ant-Man, indtil YJ afslutter ham. En Ghost ultimativ hjælper mig med at fjerne to mere og 34 fjender tilbage. Jeg dræber hveps, så Ghost Rider, så Elsa Bloodstone og forlader Cap til den sidste af denne bølge af fjender. Nu med 30 fjender tilbage, vises en anden gruppe på 8 med Mordo, Baron Zemo og Black Bolt som de supercharged skurke. Jeg går lige efter Black Bolt og har Stature hånet med det samme, og efter en runde af angreb mister jeg Stature lige før Namor tager Black Bolt ud. En ultimativ spøgelse dræber Mordo efter YJ sætter det angreb op, så mister jeg Ebony Maw. YJ dræber Shocker efter at have taget nogle hits, og Namor er i stand til at afslutte Crossbones, da 4 forbliver på skærmen med 26 fjender tilbage. YJ laver nogle vanvittige gode stødende ting, så mister jeg Namor lige før jeg dræber Zemo for at komme videre. Med 22 fjender tilbage at slå, ankommer 8 for at dræbe mine to tilbage med Elsa Bloodstone og Green Goblin som de supercharged to. Jeg starter med en Ghost ultimativ, og dette ender med at være mit ensomme angreb på denne gruppe, da de næste 15+ angreb er taget af fjenderne, da de afslutter mig med 22 fjender tilbage med i alt 26.6 m sundhed. Ikke en dårlig dags arbejde ...

 

04.03.21 - Ved at checke ind igen angribe 676k strøm, går mit team på arbejde på dag to i denne kamp. 22 fjender forbliver med 8 på skærmen, og jeg tager 6 hits, før jeg får min første tur, derefter efter at have taget en tur, kaptajner Amerika. Jeg placerer en sårbar på ham med Ghost og rydder hånet med Ebony Maw og går derefter på arbejde på Scarlet Witch på grund af hendes helbredende kraft i denne spiltilstand. Jeg tager mange hits, men formår at holde mig i live og dræber endelig SW med et Ghost ultimativt, da der stadig er 21 ememies. Ebony Maw helbreder holdet, da jeg begynder at arbejde på de supercharged fjender, Elsa Bloodstone og Green Goblin. Jeg tager Elsa ud takket være Namors nye Striker Iso-8 klasse, så Yellow Jacket dræber Cap med sin ultimative. Nu når 19 fjender er tilbage, kommer forstærkninger for at komplicere tingene, men jeg er i stand til at dræbe Baron Zemo og Green Goblin i rækkefølge for at bringe det til 17 venstre. Grib går ned fra en anden Ghost ultimativ, da jeg begynder at arbejde på Mordo, efter at jeg allerede har lidt af hans Heal Block. Et godt sted YJ ultimativ dræber Karnak og Mordo og 14 fjender forbliver med Ghost Rider, Black Bolt og Shocker på skærmen. Forventer, at forstærkninger skal ankomme, arbejder jeg først på BB for at undgå at beskæftige mig med ham længere, men det viser sig, at jeg vælger disse tre af en for en for at få fjendens optælling til 11, hvor forstærkningerne faktisk ankommer. I denne gruppe står jeg over for 8 fjender på skærmen med Crystal og Crossbones som de to supercharged. Jeg lægger nogle hits på Scarlet Witch og overlever en Crossbones-eksplosion og tager nogle hits for at svække mit hold alvorligt. Men med to i rødt helbred og en i gul, er Ebony Maw op med sin helbredelse og redder dagen for øjeblikket. YJ følger med en basis for at dræbe Scarlet Witch, og mit fokus skifter til Crossbones. Jeg overlever endnu en eksplosion og får ham til rødt helbred lige før kaptajn Amerika håner, men YJ dræber ham, og en Ghost ultimativ dræber krydsben for at bringe fjendens tal til 8, da de sidste forstærkninger ankommer. Nu er de sidste 8 fjender alle på skærmen, og jeg ser ud til at fjerne de oprindelige fjender fra denne gruppe for at forbedre mine odds. Jeg dræber Baron Zemo og nedarbejder derefter Shocker, Crystal og Karnak på trods af at jeg tager masser af hits. Crystal går ned takket være et kontraangreb, og YJs ultimative drab Karnak giver mulighed for Ebony Maw også afslutter Elsa, da der er 3 fjender tilbage - Green Goblin, Vulture og Ghost Rider. Jeg har Namor i gult helbred og Ebony Maw i rødt, mens de andre tre ser ret godt ud, da jeg ser ud til at komme ud af denne kamp med alle mine fem karakterer, hvis det overhovedet er muligt. Mens GR er mit fokus, gør en Ghost ultimativ det fjollet ikke at dræbe Grib, så jeg gør det, og vi er nede på to. Specials fra YJ og Ghost svækker GR enormt, og jeg dræber ham lige før Ebony Maw helbreder holdet. Nu er det bare et spørgsmål om at nulstille nedkøling ved at bruge basics, da jeg til sidst vinder med en belønning på 300k guld og 10k Gold Orb Fragmenter.

 

 

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom Live Blog Battles:

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 3"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*