Læger uden Grænser: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 4

Dark Dimension 4 - Mission 4

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom er det ultimative slutspil-indhold i Marvel Strike Force i 2021, og jeg begynder at bekæmpe det i dag efter at have afsluttet 3. mission på kun to angreb. Mens jeg indrømmer, at dette hold (nedenfor) måske ikke er en ideel holdmakeup til denne spiltilstand, vil jeg leve blogge mine daglige forsøg, da jeg ser ud til at besejre Mørk Dimension og låse op for Doctor Doom.

 

My Dark Dimension IV: Embrace Your Doom-kvalificerede tegn:

  • Namor - 161,533 kraft, niveau 80, gear 15, evneniveauer 7-7-7-5 - 7 stjerner, 7 røde stjerner - Iso-8 strejker, niveau 4
  • Gul jakke - 131,388 kraft, niveau 80, gear 15, evneniveauer 7-7-7-5 - 6 stjerner, 6 røde stjerner - Iso-8 strejker, niveau 4
  • Ghost - 124,822 kraft, niveau 80, gear 15, evneniveauer 7-7-7-5 - 6 stjerner, 5 røde stjerner - Iso-8 skærmbillede, niveau 5
  • statur - 107,366 kraft, niveau 80, gear 15, evneniveauer 6-7-7-5 - 7 stjerner, 4 røde stjerner - Iso-8 Healer, niveau 5

Bemærkninger: Jeg har gul jakke som en Iso Striker over Raider-klassen, som jeg foreslår i bedste Iso-8 til gul jakke artikel, og efter de to første missioner har jeg også foretaget den samme ændring med Namor. Thanos er Gear 14 +5, så han vil sandsynligvis være den næste kvalificerede karakter på min liste, og både Wasp og Ant-Man er vigtige fokusbehov, der kræves 3 stykker gear hver.

 

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom - Mission 4

04.03.21 - Jeg begynder Mission # 4 efter kun to dage med at kæmpe Mission # 3 og ser en enorm succes i de opdateringer, jeg lavede til Iso-8-klassen Yellow Jacket og Namor, hvilket gjorde begge Strikers. Denne mission tager dog et stykke tid, da den ikke tillader brug af legendariske tegn, og jeg kun kan bruge globale tegn til at kæmpe. Således ligner mit team ovenstående opdeling.

Chefen på denne mission er kaptajn Marvel, da de 15 fjender i alt har 11.8 m sundhed. Kaptajn Marvel og Pyro har superserumet til denne kamp (aka supercharged som jeg har henvist til dem), og jeg begynder at arbejde på Magneto og Pyro, men jeg sidder fast og rammer Juggernaut tidligt. Ronan indkalder en minion, men Namor er i stand til at komme af en AoE, der afslutter Magneto. YJ tager Pyro ud, og så er Juggernaut nede for at gøre det til 12/15 fjender. På dette tidspunkt fokuserer jeg på kaptajn Marvel og vælger resten af ​​fjenderne på skærmen. Den anden bølge består af 6 fjender, og Scientist Supreme er mit tidlige mål for at fjerne vækkelseschancerne. Jeg tager hende ud først, men de to SHIELD Troopers viser sig at være en virkelig smerte. Efter at have taget en af ​​de to ST'er ud, kommer forstærkninger til 7/15 med X-23 og to SHIELD Assault-fjender. Jeg sidder fast og rammer Colossus, og den ene rammer mig vedvarende, og jeg mister Ghost lige før jeg dræber Colossus. Nu er der 6 fjender tilbage, men jeg falder fra hinanden, da jeg bytter Namor til SHIELD Trooper og derefter mister mine sidste to, efterlader 5 fjender og 2.1 m sundhed tilbage.

 

04.04.21 - Tilbage igen med min firkant, der tjekker ind på 528k, håber jeg at rydde dette bræt og have nok i tanken til at sætte et godt angreb på Mission # 5. De fem fjender er et superserum Psylocke, et normalt Psylocke, to SHIELD Assault og en Merc Lieutenant. ML har et rødt helbred, så jeg går efter ham først og afslutter ham i to hits. Nu er superserum Psylocke mit mål, da hun er på omkring 50% sundhed, og resten er 70% eller højere, og efter at have taget et par hits er det YJs særlige, der afslutter hende. Nu er der 3 fjender tilbage, og jeg vælger hurtigt den svagere SA og tager simpelthen de to andre ud for sejren. Min belønning for at gennemføre den 4. mission er 300k guld og 10k guldkuglefragmenter.

 

 

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom Live Blog Battles:

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 4"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*