Læger uden Grænser: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 5

Dark Dimension IV - Mission 5

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom er det ultimative slutspil-indhold i Marvel Strike Force i 2021, og jeg begynder at bekæmpe det i dag efter at have afsluttet den 4. mission på kun to angreb. Mens jeg indrømmer, at dette hold (nedenfor) måske ikke er en ideel holdmakeup til denne spiltilstand, vil jeg leve blogge mine daglige forsøg, da jeg ser ud til at besejre Mørk Dimension og låse op for Doctor Doom.

 

My Dark Dimension IV: Embrace Your Doom-kvalificerede tegn:

  • Namor - 161,533 kraft, niveau 80, gear 15, evneniveauer 7-7-7-5 - 7 stjerner, 7 røde stjerner - Iso-8 strejker, niveau 4
  • Gul jakke - 131,388 kraft, niveau 80, gear 15, evneniveauer 7-7-7-5 - 6 stjerner, 6 røde stjerner - Iso-8 strejker, niveau 4
  • Ghost - 124,822 kraft, niveau 80, gear 15, evneniveauer 7-7-7-5 - 6 stjerner, 5 røde stjerner - Iso-8 skærmbillede, niveau 5
  • statur - 107,366 kraft, niveau 80, gear 15, evneniveauer 6-7-7-5 - 7 stjerner, 4 røde stjerner - Iso-8 Healer, niveau 5

Bemærkninger: Jeg har gul jakke som en Iso Striker over Raider-klassen, som jeg foreslår i bedste Iso-8 til gul jakke artikel, og mens jeg også gjorde det samme for Namor, er han tilbage til sin standard Raider-klasse til denne kamp. Thanos er Gear 14 +5, så han vil sandsynligvis være den næste kvalificerede karakter på min liste, og både Wasp og Ant-Man er vigtige fokusbehov, der kræves 3 stykker gear hver.

 

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom - Mission 5

04.04.21 - Jeg begynder Mission # 5 efter kun to dages kamp med Mission # 4 med et hold, der tjekker ind på 527, lidt lavere efter at have taget Namor tilbage til Raider-klassen. Min tænkning er, at uden Ebony Maw til rådighed, har jeg færre sårbare Iso-8-statuseffekter at udnytte, så det at hjælpe Namor til at have højere CC / CD og tilføje Sårbar til tider.

Jeg står over for en mission med Squirrel Girl som chef og 37.9 m sundhed på tværs af 34 fjender. Squirrel Girl, Okoye og M'Baku er de tre med supersoldatserum, der løber gennem deres årer til denne kamp, ​​og en Ghost ultimativ og YJ-special svækker Okoye betydeligt. Namors AoE viser effektiv landing 3 Sårbare effekter, og jeg overlever en kraftig spærring af fjendens angreb for at give Ghost mulighed for at sætte Okoyes død i hænderne på en YJ-ultimativ. Jeg arbejder omkring et fru Marvel-hån og dræber den supercharged Squirrel Girl ved siden af, da YJ er i rødt helbred. Alle andre fjender end MM er gule, så jeg går på arbejde på M'Baku, og når han først er væk, vælger jeg de andre på skærmen. Når de alle er væk, er der 27 fjender tilbage, og en gruppe på 7 nye fjender ankommer med Proxima Midnight og Loki som denne rundes supersoldater. Jeg er i stand til at afslutte Loki efter at have manøvreret omkring et Thanos-hån og taget ham ud, så svækker en Ghost ultimativ de resterende 6. En YJ-special fjerner Proxima fra skærmen og ved 25 fjender forlod Cull Obsidian og Sif kampen. En bedøvet, hånende Stature bliver ved med at slå og Cull viser sig at være svær at håndtere. Når han og Sis håner, lægger jeg alle angreb på Cull og mister derefter Namor, da jeg ser ud til at maksimere dette angreb til opsætning i morgen. Efter at Stature har helbredt og håner igen, og jeg tager masser af fjendtlige hits, dræber Ghost Cull Obsidian, men et Sifters-hån forhindrer mig i at komme til en rød sundhed Thor og Thanos. Til sidst lander Ghost dog som et ultimativt at dræbe Thanos, og der er 23 fjender tilbage. YJ dræber en Thor i begge de næste to omgange, og 21 fjender forbliver med 4 på skærmen som Sif, Groot og to Heimdall-fjender. Denne gruppe tager længere tid at dræbe end forventet med Heimdall og hans selvhelbredelse og Groot's irriterende evner, men de har ikke meget lovovertrædelse, så jeg afslutter dem til sidst. Nu med 17 fjender tilbage, er Thor og Heimdall de to supersoldater, og jeg går straks på Thor for at prøve at fjerne hans lovovertrædelse. Jeg afslutter Thor med en blanding af specials og ultimates, men BP og Gamora viser sig at have lovovertrædelsen for at få mig til at svede, men denne vanvittige gode Pym Tech-synergi hjælper mig med at navigere igennem for at dræbe på BP. Nu er der 15 fjender tilbage, og forstærkninger ankommer og placerer 8 på skærmen, da jeg fokuserer på den anden Black Panther. Jeg afslutter BP, Gamora og M'Baku, mens jeg fortsætter med at unddrage mig og helbrede, så dræber en Ghost ultimativ to, da der er 10 fjender tilbage. Jeg afslutter Okoye og Proxima og bare Heimdall forbliver. Som før bruger jeg 2-3 minutters grundlæggende angreb på ham til at oprette den næste bølge med alle tilgængelige evner, og når han dør, er der kun 7 fjender tilbage. Den nye gruppe skurke består af supersoldater Black Widow og Groot samt normale fjender Thor, Gamora, Okoye, America Chavez og Black Panther. Jeg begynder at arbejde på Gamora, da jeg vil fjerne lovovertrædelse fra tavlen, men Ghost bliver bedøvet, og jeg mister Stature og Ghost, før de tager en anden tur. YJ placerer en basis på Gamora og dør og afslutter dette fantastiske løb, men sætter pænt op i morgen.

Attack # 2 - Jeg bruger mine Dark Energy-helbredelser til at helbrede YJ og Ghost til en ny runde, da det er søndag, og jeg kan kun genopfylde Dark Energy for at finde ud af, at der er et krav på 4 tegn. Total og komplet skidt, da jeg nu har spildt den mørke energi, der dækker 100, hvilket betyder, at jeg enten skal vælge at bruge krystaller til at kæmpe en anden gang i dag eller miste den mørke energi. Jeg vælger at droppe 100 krystaller, og her går vi ...

Der er 7 fjender med 5.7 m sundhed tilbage til denne anden angrebsrunde i dag. De sidste 7 fjender er supersoldatserum Black Widow og Groot med Thor, Gamora, America Chavez, Okoye og Black Panther.Gamora er den enlige fjende, der ikke har et grønt helbred, så jeg lægger mine vigtigste angreb på hende og dræber hende ret hurtigt. Ghost tager nogle hits, men lander en special på Black Widow, hvor han opsætter YJs special, og Iso-8-bonusangrebene dræber hende og 5 fjender forbliver. Thor er det næstbedste helbred, så han får mit fokus nu, og en Ghost ultimative sætter YJ igen op til drabet, da vi er nede på 4. Ghost starter en runde af angreb på BP, og YJ bruger sin special til at svække ham markant, som YJ igen er finisheren, denne gang med sin ultimative. Namor har et rødt helbred, så Stature håner, og et ultimativt Ghost dræber Okoye, da der er 2 fjender tilbage. Jeg bruger grundlæggende til at afslutte AC og Groot for at gå videre til 6. mission med og ekstra 300k guld og 2k Mega Orb Fragmenter i min beholdning.

 

 

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom Live Blog Battles:

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 5"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*