SWGoH: Bedste mods til Hunter

Hunter - Clone Force 99 - SWGoH

Velkommen til de bedste mods til Hunter, den seneste artikel i vores serie om Star Wars Galaxy of Heroes, hvor vi kigger på bedste mods for individuelle SWGoH tegn. Selvom jeg ikke hævder at have alle svarene i dette spil, gør jeg min undersøgelse og har brugt hver figur, jeg skriver om i udstrakt grad. Dette er mod-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere Galaxy of Heroes holotables.

Hunter - Clone Force 99 - SWGoHEt medlem af "The Bad Batch", en klon-kommandosoldatgruppe, der var aktiv under klon-krigene, blev Hunter introduceret i SWGoH i april 2021. En Light Side Attacker, der er en leder og en klon-trooper, Hunter tilhører også Fraktioner i Galactic Republic og Bad Batch. Lad os se på Hunter og de bedste mods, der passer til sit kit i SWGoH.

Primære fokus: Hastighed er den statistik, som EA Capital Games gjorde til den vigtigste stat i spillet, da de tilføjede mods tilbage i sommeren 2016, og med en basehastighed på kun 138 ser det ud til, at Hunter ikke er designet til at være en superhurtig karakter. Selv om denne stat ikke bør ignoreres, peger anbefalingerne i spillet mod CC og CD. Test med hele Bad Batch-teamet skal finde sted, da det i det mindste tidligt endnu ikke giver mening.

Yderligere områder at fokusere på: Styrke, fornærmelse, kritisk chance, kritisk skade og overlevelsesevne i form af sundhed og forsvar. På trods af den + 50% styrke, som alle Bad Batch-allierede får fra hans lederskab, kan ikke potens overses med Hunter, da han er i stand til at påføre Expose on fjender, som synes nøglen til Bad Bad-holdets succes. Tilføjet lovovertrædelse vil utvivlsomt hjælpe, ligesom CC / CD, da dette er anbefalingerne i spillet, og forbedring af hans sundhed og forsvar ser ud til at være de bedste vægtområder på overlevelsessiden, især med tilføjelsen af Tech, et tegn, der tilføjer oversættelsesbufferen til sine allierede og kan øge basesundheden med + 30%. Hunter har en høj base sundhedsstat at starte, og det ser ud til, at Defense Up buff vil spille en stærk rolle på dette hold, så tilføjet Defense forstærker dette bare.

Hastighedsprioritet: 5/10 - For nu holder jeg mig i midten med Speed ​​Priority for Hunter, indtil vi ved mere om Bad Batch-tegnene.

Modifikationer i spillet Mod: Kritisk skade og kritisk chance. Indtil vi har de andre Clone Force 99 / Bad Batch-tegnesæt, er det bedst at følge mod-anbefalingerne i spillet og se efter at finde stærke Speed-sekundære statistikker.

 

Ideel mod opsætning til SWGoH Hunter:

Hunter er det første medlem af Bad Batch-fraktionen og vil helt sikkert passe ind i det hold ganske pænt, da det er perfekt til et spil som Galaxy of Heroes. Mens CG anbefaler et sæt kritisk skade og kritisk chance, kunne jeg også se et sundheds- eller styrkesæt med høje CC-sekundære som en mulighed. Uanset hvad er her min foretrukne modopsætning til Hunter:

  • Transmitter (Square) - Kritisk chance mod med primært fokus på lovovertrædelse og sekundært fokus på hastighed, styrke, kritisk chance og lovovertrædelse / sundhed / forsvar
  • Modtager (pil) - Critical Damage mod med primært fokus på hastighed og sekundært fokus på lovovertrædelse, kritisk chance, sundhed og forsvar eller styrke
  • Processor (Diamond) - Critical Chance mod med primært fokus på forsvar og sekundært fokus på hastighed, styrke, kritisk chance og offensiv / sundhed / forsvar
  • Holo-Array (Triangle) - Critical Damage mod med primært fokus på kritisk skade og sekundært fokus på hastighed, styrke, kritisk chance og lovovertrædelse / sundhed / forsvar
  • Data-Bus (Circle) - Critical Damage mod med primært fokus på sundhed og sekundært fokus på hastighed, styrke, kritisk chance og sundhed / forsvar
  • Multiplexer (Plus) - kritisk skadesmod med primært fokus på sundhed eller lovovertrædelse og sekundært fokus på hastighed, lovovertrædelse, kritisk chance og styrke

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Bedste mods til Hunter"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*