Læger uden Grænser: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 7

Dark Dimension 4 - Mission 7

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom er det ultimative indhold i slutspillet i Marvel Strike Force i 2021, og desværre kan jeg ikke begynde at kæmpe med Mission # 7 efter at have afsluttet den 6. mission efter en hel uges angreb. Ikke kun er mit hold ikke et ideelt holdmakeup til denne spiltilstand, til de næste 3 brædder har jeg brug for ikke-legendariske kosmiske tegn på Gear 15, og jeg har i øjeblikket nul. Når jeg har tegn at bruge, vil jeg leve blogge mine daglige forsøg, da jeg ser ud til at besejre Mørk Dimension og låse op for Doctor Doom.

 

Min mission nr. 7, Dark Dimension IV: Embrace Your Doom-kvalificerede tegn:

  • Ikke relevant pr. 04.25.21

 

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom - Mission 7

04.10.21 - Jeg kan ikke starte Mission # 7, som har en Emma Frost-chef med 15 fjender og 14.1 m total sundhed, da denne mission kræver ikke-legendariske kosmiske karakterer i Gear 15.

04.15.21 - Jeg har føjet Thanos til Gear 15-besætningen som min første ikke-legendariske, kosmiske karakter, der blev berettiget til denne kamp. Minn-erva har brug for 2 stykker, og både Black Bolt og Invisible Woman har brug for 3 stykker hver for at slutte sig til ham. I mellemtiden har jeg i øjeblikket to kvalificerede City-figurer, når den tid kommer - Spider-Man (Symbiote) og Punisher.

04.25.21 – I broke down and spent some money after the Falcon & the Winter Soldier event and have added a Gear 15 Minn-erva alongside Thanos for this board. I have Black Bolt one piece away and Invisible Woman 2 pieces away as well.

 

 

 

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom Live Blog Battles:

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 7"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*