Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Mister Sinister

Mister Sinister - Læger uden Grænser

Velkommen til Iso-8-guiden til Mister Sinister, den seneste i vores serie om det populære spil Marvel Strike Force. I denne serie ser vi på bedste Iso-8-forbedringer til MSF-tegn. Mens nogle måske henviser til Iso-8 som simpelthen “mods” som i andre mobilspil, vil vi se på at forblive tro mod Marvel-universets navngivningskonvention og udviklerne på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hævder bestemt ikke, at vi har alle svarene i dette spil, men vi undersøger og ser ud til at bruge hver helt og skurk, vi skriver om i udstrakt grad. Dette er Iso-8-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere i Marvel Strike Force. Bemærk, at disse Iso-8-klasser kan variere fra et holdmakeup til et andet, så du er velkommen til at bruge denne som guide, idet du ved, at disse kan ændre sig i forskellige situationer inden for Læger uden Grænsers gameplay.

Dagens karakter at gennemgå er Mister Sinister. Mister Sinister er en skurk, global, mutant, natlig, støtte i Marvel Strike Force og medlem af Marauders-fraktionen. Lad os se på de statistikker, vi vil fokusere på at forbedre nu, når Iso-8-ændringer er blevet føjet til Læger uden Grænser.

Primære fokus: Overlevelsesevne i form af sundhed og forsvar. Mister Sinister er en stærk karakter med et spilskiftende sæt, men rammer ikke særlig hårdt. Hans værdi ligger i, hvordan han kan forstyrre fjendens hold ved at klone en fjende, der skal bruges mod dem, og hans evne til at rydde Heal Block, sprede positive effekter og helbrede. Mens populære MSF Alliance krigstællere Brug Power Armor med Ultron eller Fantastic 4 med Ultron, en super stærk Mister Sinister, der er svær at dræbe, kan gøre disse tællere endnu sværere at trække af.

 

Ideel Iso-8 klasse til Mister Sinister i Marvel Strike Force:

Som næsten alle karakterer i Marvel Strike Force er Iso-8-klasser baseret på karakterens sæt og hvilke holdkomplekser de bruges sammen med. For Emmarauders anbefaler vi at bruge dem Emma Frost som en strejker takket være Mobile Gamers video på hans Oh Em Gee-kanal, er jeg enig i, at Striker-rollen passer bedre på grund af den måde, spillet er kodet på. Nøglen til dette bruger Sabeltand som en Skirmisher sammen med hende på Emmarauders-teamet, anbefaler jeg Stryfe som en befæstning og Mystique as a Skirmisher. Dette indstiller Mister Sinister til at være Healer i et hold, der efter min mening skal have en Healer-klassekarakter.

 

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Mister Sinister"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*