SWGoH: Vej fremad frigivet med ny indgåelse af Galactic Legend & Conquest Reward Character

Star Wars Galaxy of Heroes

Vejen fremad blev frigivet i dag af EA Capital Games, og Star Wars Galaxy fo Heroes-samfundet har et par nye karakterer at se frem til. Mens Bad Batch får den aktuelle opmærksomhed i spillet, og vi ved, at Wrecker er den næste, der slutter sig til os, annoncerede dagens indlæg to nye karakterer, som endnu ikke var kendt om - Commander Ahsoka Tano og en ny Galactic Legend, Jedi Master Kenobi .

For at starte har vi det wrecker tilslutter sig os fra Bad Batch næste, og den 4. maj får vi endnu en Bad Batch-karaktermeddelelse - enten Crosshair eller Echo. Wrecker er den 3. Bad Batch-karakter i spillet, og sæt til Wrecker, såvel som Developer Insights, er publiceret på EA SWGoH-fora.

Kommandør Ahsoka Tano er også indstillet til at slutte sig til SWGoH, specielt tilgængelig via Conquest-spiltilstand. Her er hvad CG har at sige om den nye Ahsoka indkommende:

Ligesom vores Bad Batch-enheder er kommandør Ahsoka Tano inspireret af vigtige øjeblikke fra sæson 7 af Clone Wars. Hun er designet til at være stærkere end en Marquee-karakter, men ikke helt på skalaen af ​​en Epic Confrontation-enhed. Vi øger også mængden af ​​skår, som du vil kunne tjene under en begivenhed - du vil kunne låse kommandør Ahsoka op ved 7 * efter 3 hårde erobringer, hvis du tjener den maksimale belønningskasse og køber hendes skår fra købmænd.

Ud over Wrecker og kommandør Ahsoka Tano annoncerede CG den kommende tilføjelse af SWGoHs næste Galactic Legend-karakter - Jedi-mester Kenobi. Her er hvad de havde at sige om JMK i indlægget:

Galactic Legend Jedi Master Kenobi er inspireret af Obi-Wan Kenobi under Star Wars: Revenge of the Sith. Jedi Master Kenobis visuelle udseende trækkes direkte fra Revenge of the Sith såvel som at have de fleste af hans evner inspireret af øjeblikke fra filmen. Jeg er sikker på, at du allerede har nogle gætter, men dette vil omfatte nogle subtile hyldest til hans bedste linjer og øjeblikke fra filmen. Andre dele af hans kit er inspireret af hans status som eksemplar Jedi Master, en meget dygtig leder og tålmodig lytter. Jedi Master Kenobi vil være en ekstremt stærk enhed og på niveau med andre Galactic Legends.

Ligesom tidligere Galactic Legends vil vi implementere kravene over tid, men denne gang med en tidsplan for hvornår du kan forvente at se dem. Du kan finde den første gruppe nedenfor, men det næste sæt krav vil blive annonceret den 5/19, og det endelige sæt vil blive sendt den 6/09. Der vil være dobbeltfald forbundet med hver af disse meddelelser, der hjælper dig med at forberede og låse op for denne nyeste galaktiske legende, så snart han er frigivet.

Baseret på denne info vil vi vide mere om JMK senere i maj og have alle kravene den 9. juni.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Road Ahead Released med New Galactic Legend & Conquest Reward Character Incoming"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*