SWGoH: Bedste mods til Wrecker

Wrecker - Clone Force 99 - SWGoH

Velkommen til de bedste mods til Wrecker, den seneste artikel i vores serie om Star Wars Galaxy of Heroes, hvor vi ser på bedste mods for individuelle SWGoH tegn. Selvom jeg ikke hævder at have alle svarene i dette spil, gør jeg min undersøgelse og har brugt hver figur, jeg skriver om i udstrakt grad. Dette er mod-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere Galaxy of Heroes holotables.

Wrecker - Bad Batch - SWGoHEt medlem af "The Bad Batch", en klonekommandostyrkegruppe, der var aktiv under klonkrigene, Wrecker blev introduceret i SWGoH i april 2021 som det tredje medlem af Bad Batch-fraktionen, der blev medlem Hunter og Tech. Wrecker er en Light Side Tank-karakter, der er en Clone Trooper og hører til fraktionerne Galactic Republic og Bad Batch. Lad os se på Wrecker og de bedste mods, der passer til hans kit i SWGoH.

Primære fokus: Overlevelsesevne i form af sundhed og beskyttelse. Wrecker får + 20% sundhed og beskyttelse for hver Bad Batch-allieret i starten af ​​hver kamp fra hans unikke og Jeg hader det ord special ser hans Clone Trooper allierede genvinde 5% af Wrecker's Max Protection, medmindre han er rasende, så får de 20% af hans Max Protection. Derudover giver Hunters ledelse også Bad Batch-allierede + 35% Max Health og + 35% Max Protection, og hvis han har en enkelt stak Oversættelse, der tilføjer yderligere 30% Max Health. Som et resultat kan disse to overlevelsesnumre stables til SWGoH-rekordhøjder, hvilket gør Wrecker til en reel smerte i røv mod ansigt.

Yderligere områder at fokusere på: Styrke, overlevelsesevne i form af forsvar og fasthed og hastighed. Først og fremmest får alle Bad Batch-allierede + 50% styrke fra Hunters lederskab, så denne karakter skal allerede starte stærkt, hvilket vil hjælpe ham med at lande Speed ​​Down på mållåste fjender med sin grundlæggende og bedøvelse fra hans Wrecking Ball speciel når han er rasende. Uden for det ville jeg fokusere modstatistikker på defensiv overlevelsesevne over hele linjen. Ud over sundhed og beskyttelse vil tilføjet fasthed hjælpe ham med at afværge skadelige virkninger og give ham mulighed for at bruge sine evner, og forsvar er ikke et dårligt fokusområde, da han vil tage mange hits. Endelig er Speed ​​det nødvendige onde ved SWGoH, så hold øje med, hvordan mere test fungerer med Bad Batch for at se, hvordan Speed ​​passer ind i denne karakter.

Hastighedsprioritet: 2/10 - For nu går jeg med en 4 til Speed ​​Priority for Wrecker, indtil vi ved mere om Bad Batch-tegnene.

Modifikationer i spillet Mod: Fastholdenhed. I betragtning af hvor vigtig sundhed og beskyttelse er for Wrecker's kit, er jeg overrasket over, at kun Tenacity er opført af devs til mod-anbefaling i spillet. Indtil vi har de andre Clone Force 99-tegnesæt, føler jeg fortsat, at det er bedst at følge anbefalingerne i spillet mod, men jeg har også et Health-sæt på Wrecker tidligt.

 

Ideel mod opsætning til SWGoH Wrecker:

Wrecker er det tredje medlem af Bad Batch-fraktionen og vil helt sikkert passe ind i det hold ganske pænt, da det er perfekt til et spil som Galaxy of Heroes. Mens CG anbefaler tre fasthedssæt, kunne jeg også se et sundhedssæt. Uanset hvad er her min foretrukne modopsætning til Wrecker:

  • Transmitter (Square) - Modstand mod med primært fokus på lovovertrædelse og sekundært fokus på sundhed, beskyttelse, hastighed og fasthed / forsvar
  • Modtager (pil) - Sundhedsmod med primært fokus på sundhed eller beskyttelse og sekundært fokus på sundhed, forsvar, fasthed og styrke
  • Processor (Diamond) - fasthed mod med primært fokus på forsvar og sekundært fokus på sundhed, beskyttelse, hastighed og fasthed / forsvar
  • Holo-Array (Triangle) - Health mod med primært fokus på sundhed eller beskyttelse og sekundært fokus på sundhed, beskyttelse, hastighed og fasthed / forsvar
  • Data-Bus (Circle) - fasthed mod med primært fokus på sundhed eller beskyttelse og sekundært fokus på sundhed, beskyttelse, hastighed og fasthed / forsvar
  • Multiplexer (Plus) - fasthed mod med primært fokus på sundhed eller beskyttelse og sekundært fokus på sundhed, beskyttelse, hastighed og fasthed / forsvar

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Best Mods for Wrecker"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*