SWGoH: Bedste mods til ekko

Echo - Clone Force 99 - SWGoH

Velkommen til de bedste mods til Echo, den seneste artikel i vores serie om Star Wars Galaxy of Heroes, hvor vi ser på bedste mods for individuelle SWGoH tegn. Selvom jeg ikke hævder at have alle svarene i dette spil, gør jeg min undersøgelse og har brugt hver figur, jeg skriver om i udstrakt grad. Dette er mod-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere Galaxy of Heroes holotables.

Echo - Bad Batch - SWGoHEt medlem af "The Bad Batch", et klonekommandospecialstyrkehold, der var aktiv under og efter klonkrigene, blev Echo introduceret i SWGoH i maj 2021 som det 4. og sidste medlem af Bad Batch-fraktionen, der blev medlem HunterTech og wrecker. Echo er en Light Side-supportperson, der er en Clone Trooper og tilhører fraktionerne Galactic Republic og Bad Batch. Lad os se på Wrecker og de bedste mods, der passer til hans kit i SWGoH.

Primære fokus: Fart. Echo er bundet med Moff Gideon for de hurtigste ikke-galaktiske legendekarakterer i SWGoH, så det er et must at placere et hastighedssæt på ham. Disse tegn er nyere i spillet og designet på denne måde af en grund, og jeg formoder, at de vil passe ind i et andet Galactic Legend-tæller og / eller high-end GAC-hold i den nærmeste fremtid. På grund af denne nøglestatus, hvis ikke hastigheden er indstillet til Echo eller Moff Gideon ville være tåbelig.

Yderligere områder at fokusere på: Styrke og overlevelsesevne i form af sundhed, beskyttelse og fasthed. Først og fremmest får alle Bad Batch-allierede + 50% styrke fra Hunters lederskab, så denne karakter skal allerede starte stærkt, hvilket vil hjælpe ham med at lande Buff Immunity, Expose, Daze og Healing Immunity fra hans specielle angreb. Hunters ledelse giver også Bad Batch-allierede + 35% Max Health og + 35% Max Protection, så det er klogt at hæve begge dele, og hvis han har en enkelt stak Oversættelse fra Tech, der tilføjer yderligere 30% Max Health. Ekstra forsvar er heller ikke en dårlig idé for Echo, men fasthed er et must i betragtning af hvor meget hans evner vil forstyrre dine fjender. At have ekko med høj udholdenhed giver ham mulighed for at oprette sine Bad Batch-allierede til virkelig at "ødelægge" konkurrencen.

Hastighedsprioritet: 9/10 - For nu går jeg med en 9 til hastighedsprioriteten, indtil vi ved mere om Bad Batch-tegnene, men jeg gætter på, at dette vil være en 10/10, når GL-tællere og mere er testet.

Modifikationer i spillet Mod: Hastighed og styrke. Mens jeg fortsætter med at sige, at det er bedst at følge in-game mod-anbefalingerne til nye karakterer i SWGoH (men pas på anbefalingerne i spillet på nogle af de gamle!), Læner jeg mig mod Tenacity over Potency for Echo, som så længe du fokuserer på begge statistikker. Hastighed er nøglen, men styrke og fasthed er begge utroligt vigtige, så fokus på disse tre, og du vil doping godt.

 

Ideel mod opsætning til SWGoH Echo:

Echo er det fjerde medlem af Bad Batch-fraktionen og ser ud til at passe godt ind i det hold med sit forstyrrende sæt. Mens CG anbefaler et sæt hastighed og styrke, kan jeg se et fasthedssæt i stedet for styrke, så længe du har høj styrke fra sekundærstatistikken. Uanset hvad er her min foretrukne modopsætning til Wrecker:

  • Transmitter (Square) - Hastighedsmod med primært fokus på lovovertrædelse og sekundært fokus på hastighed, sundhed, fasthed og beskyttelse / forsvar
  • Modtager (pil) - Hastighedsmod med primært fokus på hastighed og sekundært fokus på sundhed, forsvar, fasthed og styrke
  • Processor (Diamond) - Modstand / styrke mod med primært fokus på forsvar og sekundært fokus på hastighed, sundhed, beskyttelse og fasthed / forsvar
  • Holo-Array (Triangle) - Hastighedsmod med primært fokus på sundhed eller beskyttelse og sekundært fokus på hastighed, sundhed, beskyttelse og fasthed / forsvar
  • Data-Bus (Circle) - Hastighedsmod med primært fokus på sundhed eller beskyttelse og sekundært fokus på hastighed, fasthed, beskyttelse og sundhed / forsvar
  • Multiplexer (Plus) - fasthed mod med primært fokus på styrke ELLER et styrket mod med primært fokus på fasthed og sekundært fokus på hastighed, sundhed, beskyttelse og fasthed / forsvar

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Bedste mods til Echo"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*