Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Mister Fantastic

Mister Fantastic - Marvel Strike Force

Velkommen til Iso-8-guiden til Mister Fantastic, den seneste i vores serie om det populære spil Marvel Strike Force. I denne serie ser vi på bedste Iso-8-forbedringer til MSF-tegn. Mens nogle måske henviser til Iso-8 som simpelthen “mods” som i andre mobilspil, vil vi se på at forblive tro mod Marvel-universets navngivningskonvention og udviklerne på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hævder bestemt ikke, at vi har alle svarene i dette spil, men vi undersøger og ser ud til at bruge hver helt og skurk, vi skriver om i udstrakt grad. Dette er Iso-8-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere i Marvel Strike Force. Bemærk, at disse Iso-8-klasser kan variere fra et holdmakeup til et andet, så du er velkommen til at bruge denne som guide, idet du ved, at disse kan ændre sig i forskellige situationer inden for Læger uden Grænsers gameplay.

Dagens karakter til anmeldelse er Mister Fantastic. Mister Fantastic, alias Reed Richards, er en helt, kosmisk, bio, controller og voyager i Marvel Strike Force og medlem af Fantastic Four-fraktionen. Lad os se på de statistikker, vi vil fokusere på at forbedre gennem Iso-8-ændringer i Læger uden Grænser.

Primære fokus: Overlevelsesevne og fokus. Mister Fantastic er en solid karakter og et nøgleelement i Fantastic Four-fraktionen. Han tilføjer fokus og modstand til hele fraktionen gennem sin unikke evne og bruges på en af populære MSF Alliance krigstællere at slå Emmarauders. Tilføjelse af overlevelsesevne i form af sundhed og forsvar samt fokus til hans statistik hjælper ham med at holde sig i live længere og være mere effektiv for dit team.

 

Ideel Iso-8 klasse til Mister Fantastic i Marvel Strike Force:

Som næsten alle karakterer i Marvel Strike Force er Iso-8-klasser baseret på karakterens sæt og hvilke holdkomplekser de bruges sammen med. For de fantastiske fire har vi allerede Usynlig kvinde i klassen Healer og Namor som en Raider, men dette hold har brug for den sårbare statuseffekt på skærmen for at forbedre deres angreb. Som et resultat passer Mister Fantastic bedst ind i Skirmisher-rollen. Selvom han ikke er en perfekt pasform med en mellemhastighed sammenlignet med sine holdkammerater, er dette den bedste pasform til at hjælpe hans hold med at maksimere deres effektivitet og giver Strikers - The Thing and Human Torch / Ultron - mulighed for at hjælpe Namor med at gøre skaden.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Mister Fantastic"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*