Avatar Pandora Rising sætter spillet på hold for "Den næste fase af udvikling"

Avatar Pandora Rising

Mens det er et stykke tid siden sidst opdaterede vi samfundet om Avatar Pandora Rising, fik spillerne i spillet en opdatering i denne uge, der bestemt er interessant. Efter at have testet spillet i andre lande i de sidste 18 måneder har udviklerne hos Scopely sat spillet på hold, "fjernet det fra appbutikkerne for nye spillere og slukket for muligheden for at foretage køb i appen." I en nøddeskal planlægger de at omarbejde spillet og foretage store ændringer i, hvordan det spilles og fungerer, og spillerne vil ikke være i stand til at foretage køb, men vil være i stand til at fortsætte med at spille efter den 9. juni dato, de har sat. Her er et kig på opdatering indlæg offentliggjort på den officielle hjemmeside for Avatar Pandora Rising:

Vi er taknemmelige for, hvor dedikeret I alle har været i kampen for Pandora og den værdifulde feedback, I har delt undervejs. Vores team har været fokuseret på at opbygge en plan baseret på det, vi har lært i vores første lanceringsperiode, og selvom vi endnu ikke kan dele detaljer, er vi begejstrede for den næste fase for Avatar: Pandora Rising og forpligtet til at gøre dette spil den bedst mulige oplevelse for vores spillere og fans af Avatar. Når vi går ind i den næste fase af udviklingen, kan du fortsætte med at spille den aktuelle iteration af spillet, men vi vil begrænse tilgængeligheden af ​​spillet ved at fjerne det fra appbutikkerne for nye spillere og deaktivere muligheden for at foretag køb i appen onsdag 9. juni 2021 @ 11:00 PDT.

I denne udviklingsfase vil vores team være nede på at arbejde på større ændringer til den næste version af spillet. Vi deler opdateringer med dig, når vi kan. Vi danner også en plan for at bringe dig, vores dedikerede spillere ind i den nye oplevelse. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse, når vi fokuserer på denne næste iteration af spillet.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "Avatar Pandora Rising sætter spillet på hold til" Den næste fase af udvikling ""

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*