Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til The Thing

The Thing - Marvel Strike Force

Velkommen til Iso-8-guiden til The Thing, den seneste i vores serie om det populære spil Marvel Strike Force. I denne serie ser vi på bedste Iso-8-forbedringer til MSF-tegn. Mens nogle måske henviser til Iso-8 som simpelthen “mods” som i andre mobilspil, vil vi se på at forblive tro mod Marvel-universets navngivningskonvention og udviklerne på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hævder bestemt ikke, at vi har alle svarene i dette spil, men vi undersøger og ser ud til at bruge hver helt og skurk, vi skriver om i udstrakt grad. Dette er Iso-8-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere i Marvel Strike Force. Bemærk, at disse Iso-8-klasser kan variere fra et holdmakeup til et andet, så du er velkommen til at bruge denne som guide, idet du ved, at disse kan ændre sig i forskellige situationer inden for Læger uden Grænsers gameplay.

Dagens karakter at gennemgå er The Thing. Thing er en helt, kosmisk, bio, brawler og voyager i Marvel Strike Force og medlem af Fantastic Four-fraktionen. Lad os se på de statistikker, vi vil fokusere på at forbedre gennem Iso-8-ændringer i Læger uden Grænser.

Primære fokus: Overlevelsesevne og fokus. Tinget er en solid karakter og et andet nøgleelement i Fantastic Four-fraktionen. Han tilføjer rustning til hele fraktionen gennem sin unikke evne og bruges på en af populære MSF Alliance krigstællere at slå Emmarauders. Tilføjelse af overlevelsesevne i form af forsvar samt tilføjelse af skader på hans statistik hjælper ham med at holde sig i live længere og ramme hårdere for dit hold.

 

Ideel Iso-8 klasse til tingen i Marvel Strike Force:

Som næsten alle karakterer i Marvel Strike Force er Iso-8-klasser baseret på karakterens sæt og hvilke holdkomplekser de bruges sammen med. For de fantastiske fire har vi allerede Usynlig kvinde i klassen Healer, Mister Fantastic som en Skirmisher og Namor som en Raider, så nu har vi brug for strejker for at gøre skaden og drage fordel af de sårbare statuseffekter. Jeg anbefaler The Thing og Human Torch begge bruges i Striker-klassen til netop dette formål.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til sagen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*