Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til kestrel

Kestrel - Marvel Strike Force

Velkommen til Iso-8-guiden til Kestrel, den seneste i vores serie om det populære spil Marvel Strike Force. I denne serie ser vi på bedste Iso-8-forbedringer til MSF-tegn. Mens nogle måske henviser til Iso-8 som simpelthen “mods” som i andre mobilspil, vil vi se på at forblive tro mod Marvel-universets navngivningskonvention og udviklerne på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hævder bestemt ikke, at vi har alle svarene i dette spil, men vi undersøger og ser ud til at bruge hver helt og skurk, vi skriver om i udstrakt grad. Dette er Iso-8-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere i Marvel Strike Force. Bemærk, at disse Iso-8-klasser kan variere fra et holdmakeup til et andet, så du er velkommen til at bruge denne som guide, idet du ved, at disse kan ændre sig i forskellige situationer inden for Læger uden Grænsers gameplay.

Dagens karakter at gennemgå er Kestrel. Kestrel er en Hero, Cosmic, Tech, Skill, Blaster og Voyager i Marvel Strike Force uden nogen specifik fraktion, som hun er bundet til. Lad os se på de statistikker, vi vil fokusere på at forbedre gennem Iso-8-ændringer i Læger uden Grænser.

Primære fokus: Skader, fokus og sundhed. Kestrel er en skadesforhandler med fantastisk stødende statistik, så hvis du fokuserer din Iso-8-indsats på yderligere skader, bliver hun endnu sværere at håndtere for dine modstandere. Fokus vil hjælpe hende med at lande, og hun er dronningen af ​​at anvende Defense Down, og hendes base Health-stat er 11. højest i spillet på tidspunktet for denne skrivning, så dette vil hjælpe med at holde hende i live og angribe.

 

Ideel Iso-8 klasse til tårnfalk i Marvel Strike Force:

Som næsten alle karakterer i Marvel Strike Force er Iso-8-klasser baseret på karakterens sæt og hvilke holdkomplekser de bruges sammen med. Kestrel er en unik karakter, der ser ud til at kunne passe ind i mange holdopstillinger på trods af mangel på fraktionsbaseret synergi. Hendes roller som en kosmisk og teknisk karakter er sandsynligvis hvor hun passer bedst, og jeg foreslår at bruge hende med mindst en kosmisk karakter og / eller Nick Fury for at maksimere hendes unikke evne, som giver hende + 20% Max Health og hvis Fury, + 40% også for ham. Afhængigt af dit team make-up passer Kestrel meget godt til Striker-klassen, men der kunne også argumenteres for Raider-klassen for at øge hendes CC- og CD-statistik.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til tårnfalk"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*