SWGoH: Sidste runde af Jedi Master Kenobi-krav frigivet af CG

SWGoH - Galactic Legend Kenobi

EA Capital Games arbejder hårdt på at få Jedi Master Kenobi klar i Star Wars Galaxy of Heroes, og i dag frigav de de sidste krav for at låse den 5. Galactic Legend op til spillet. To yderligere Dark Side og tre Light Side-figurer er føjet til listen for at afrunde de 15 tegn / skibe i alt, der er nødvendige for at konkurrere om oplåsning. Inkluderet i 3. kravrunde er følgende:

  • Cad Bane - Relic 5
  • CC-2224 “Cody” - Relik 5
  • Jango Fett - Relic 7
  • Shaak Ti - Relik 7
  • Stormester Yoda - Relik 8

Bemærkelsesværdige undtagelser er JKA, GAS, Padme, KAM, Darth Vader og Count Dooku as spekuleret i en tidligere artikel. Den komplette liste over Krav til galaktisk legende kan findes her på Gaming-fans.com, da vi vil offentliggøre Jedi Master Kenobis kit samt de bedste mods til Jedi Master Kenobi, når vi først har haft tid til at evaluere det.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Sidste runde af Jedi Master Kenobi-krav frigivet af CG"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*