SWGoH: Jedi Master Kenobi kit & dev-indsigt frigivet af CG

SWGoH - Galactic Legend Kenobi

EA Capital Games fortsætter med at vække hvalernes og krakens lyst i Star Wars Galaxy of Heroes med mere information om de nyeste Galactic Legend-karakter at komme til spillet, Jedi Master Kenobi. Vi har nu Jedi Master Kenobis kit såvel som udvikler indsigt ind i hans evner. Her er et kig på sættet.

 

Jedi-mester Kenobi

OPRETTELSE: Lys side
KATEGORIER: Angriber, leder, Galactic Legend, Galactic Republic, Jedi
Kendt Jedi Master, der giver skader og støtte gennem et varieret sæt evner.

EVNER:
Grundlæggende: ARDENT BLADEWORK
SLUTTEKST: (ZETA) Deal fysisk skade på fjenden, og hvis målet var Dark Side, påfør Ability Block i 1 omgang (ekskluderer Galactic Legends). Den svageste allierede på lyssiden uden forsvarsindtrængning op vinder det i 2 omgange. Hvis denne evne bruges under Jedi Master Kenobis tur, får han 9% Ultimate Charge.

 

Special 1: JEG VIL GØRE, HVAD JEG SKAL (Cooldown 2)
SLUTTEKST: (ZETA) Deal Fysisk skade på fjendtlig mål og påfør sårbar og helbredende immunitet i 2 vendinger, som ikke kan fjernes eller modstås. Kald mål Light Side-allieret for at hjælpe, og håndter 50% mere skade. Hvis Jedi Master Kenobi blev valgt, kaldes han ikke til at hjælpe og får i stedet 12% Ultimate Charge, fordoblet, hvis han er leder, og denne evne giver 50% mere skade ved efterfølgende brug (stabling, max 10 stakke).

 

Special 2: HELLO THERE (Cooldown 5)
ENDELIG TEKST: (ZETA) Let side allierede genvinder 40% sundhed og beskyttelse og får fremsyn og udholdenhed op i 3 omgange. Galactic Republic og Light Side Unaligned Force User allies får beskyttelse op (20%) i 2 omgange. Målret mod en anden allieret i Galactic Republic får skaderimmunitet i en tur, som ikke kan fjernes, og deres nedkøling nulstilles (ekskluderer tildelte evner).

Jedi Master Kenobi får 1% Ultimate Charge (maks. 30%) for hver buff på alle Light Side allierede.

 

Leder: Harmonisk vilje
SLUTTEKST: (ZETA) Alle allierede på den lette side har + 25% mestring, +30 hastighed og + 25% maksimal sundhed. De allierede i den galaktiske republik får beskyttelse op (75%, kan ikke fjernes) i 4 omgange.

Mens Jedi Master Kenobi har High Ground, tager Light Side-allierede 20% mindre skade, ignorerer Taunt, modstår alle debuffs, og Jedi Master Kenobi kaldes til at hjælpe, når en allieret i Galactic Republic bruger en evne under deres tur.

I starten af ​​kampen, hvis alle allierede er på den lette side, kan de allierede i den galaktiske republik ikke blive kritisk ramt, mens de har beskyttelse op, vinder de galaktiske republiktanke skræk i 2 vendinger i starten af ​​hvert møde, hvis de ikke havde det, og når de mister hån, de vinder det i 2 omgange, hvis de har beskyttelse, men ikke har hån. Ved kampens start, hvis alle allierede er Galaktiske republik eller ubrugte styrkebrugere på den lette side, første gang en anden allieret når 1% sundhed, fjerner de al debuff på sig selv, genvinder 50% sundhed og beskyttelse og får beskyttelse op (50%) i 2 omgange.

Når en anden allieret på Light Side bruger en grundlæggende evne, vinder Jedi Master Kenobi 3% Ultimate Charge, fordoblet, hvis det var under deres tur.

Jedi-allieredes panserindtrængning fordobles, når man retter sig mod en Sith-fjende. Fjender og allierede er immune over for manipulering af Turn Meter (ekskluderer razzia-bosser).

 

Unik 1: MÅ KRAFTEN VÆRE MED DIG
SLUTTEKST: (ZETA) Jedi-mester Kenobi ignorerer Taunt under hans tur.
Når en anden Light Side-allieret retter sig mod Jedi Master Kenobi med en evne, skal du fjerne alle debuffs på ham, og han får mestring (stabling) svarende til 10% af deres nuværende mestring resten af ​​mødet. Når Jedi Master Kenobi målretter mod en anden Galactic Republic eller Light Side Unaligned Force User allieret med en evne, skal du fjerne alle debuffs på dem, og de får mestring (stabling) svarende til 20% af hans nuværende mestring resten af ​​mødet. Disse effekter kan ikke udløses af tildelte evner.
Når en allieret i den galaktiske republik angriber uden for tur, genvinder alle allierede i den galaktiske republik 2% sundhed og beskyttelse og kalder den svageste anden allierede på den lette side for at hjælpe med at håndtere 20% mindre skade (begræns en gang pr. Tur).

 

Unik 2: GALACTIC LEGEND
SLUTTEKST: (ZETA) Denne enhed tager reduceret skade fra procentvise sundhedsskadevirkninger og massive skadevirkninger. De tager massiv skade fra ødelægge effekter (udelukker raid bosses) og er immun mod bedøvelseseffekter.

Denne enhed har + 10% maksimal sundhed og maksimal beskyttelse pr. Relikvitetsforstærker-niveau, og skader, de får, reduceres med 30%.

 

ULTIMATE: DET ER OVER
SLUTTEKST: Kræver 50% ultimativ opladning for at aktivere.

Ultimate Charge: Jedi-mester Kenobi får Ultimate Charge, når han bruger sine evner. Hvis Jedi Master Kenobi er leder, opnår han også 3% Ultimate Charge, når en anden allieret fra Light Side bruger en grundlæggende evne, fordoblet under deres tur.

Fjern alle debuffs på Light Side-allierede. Alle andre Light Side-allierede får en procentdel af Mastery (stabling) svarende til den mængde Ultimate Charge, der bruges med denne evne, fordoblet til 100% Ultimate Charge, indtil slutningen af ​​mødet.

Hvis der blev brugt mindre end 100% Ultimate Charge, vinder Jedi Master Kenobi High Ground buff i 2 omgange, som ikke kan kopieres, fjernes eller forhindres. Alle allierede i den galaktiske republik får beskyttelse op (20%) i 3 omgange, som ikke kan fjernes eller forhindres.

Hvis 100% Ultimate Charge blev brugt, vinder Jedi Master Kenobi High Ground buff i 5 omgange, som ikke kan kopieres, fjernes eller forhindres. Alle lettes allierede genvinder 60% sundhed og beskyttelse, og alle allierede i den galaktiske republik får beskyttelse op (50%) i 3 omgange, som ikke kan fjernes eller forhindres.

Højt terræn: Tilbyder 35% mere skade med off-turn angreb; + 100% modchance; -35% hastighed; kan ikke få Ultimate Charge.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Jedi Master Kenobi kit & dev-indsigt frigivet af CG"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*