Læger uden Grænser: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 7

Dark Dimension 4 - Mission 7

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom er det ultimative indhold i slutspillet i Marvel Strike Force i 2021, og desværre kan jeg ikke begynde at kæmpe med Mission # 7 efter at have afsluttet den 6. mission efter en hel uges angreb. Ikke kun er mit hold ikke et ideelt holdmakeup til denne spiltilstand, til de næste 3 brædder har jeg brug for ikke-legendariske kosmiske tegn på Gear 15, og jeg har i øjeblikket nul. Når jeg har tegn at bruge, vil jeg leve blogge mine daglige forsøg, da jeg ser ud til at besejre Mørk Dimension og låse op for Doctor Doom.

 

Min mission nr. 7, Dark Dimension IV: Embrace Your Doom-kvalificerede tegn:

  • Thanos - 140,701 kraft, 7 stjerner, 4 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Niveau 5-styrker
  • Minn-Erva - 144,916 power, 7 stjerner, 6 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Niveau 5 Healer
  • Hela - 123,602 power, 7 stjerner, 4 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Level 4 Striker
  • Kestrel - 134,795 power, 7 stjerner, 5 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Level 4 Striker

 

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom - Mission 7

04.10.21 - Jeg kan ikke starte Mission # 7, som har en Emma Frost-chef med 15 fjender og 14.1 m total sundhed, da denne mission kræver ikke-legendariske kosmiske karakterer i Gear 15.

04.15.21 - Jeg har føjet Thanos til Gear 15-besætningen som min første ikke-legendariske, kosmiske karakter, der blev berettiget til denne kamp. Minn-erva har brug for 2 stykker, og både Black Bolt og Invisible Woman har brug for 3 stykker hver for at slutte sig til ham. I mellemtiden har jeg i øjeblikket to kvalificerede City-figurer, når den tid kommer - Spider-Man (Symbiote) og Punisher.

04.25.21 - Jeg brød sammen og brugte nogle penge efter Falcon & the Winter Soldier-begivenheden og har tilføjet et Gear 15 Minn-erva sammen med Thanos til dette bord. Jeg har Black Bolt et stykke væk og Invisible Woman også 2 stykker væk.

05.14.21 - Denne Kestrel-begivenhed får mig til at gå all-in på hende, og de nødvendige redskaber til Kestrel fungerede meget godt med min liste. Jeg var i stand til at få hende til Gear 15 i dag, men fordi to af mine kosmiske figurer er legendariske - Ebony Maw og Black Bolt - er jeg stadig på vent. Invisible Woman er ét stykke væk, men også legendarisk, så min næste eneste legitime anden mulighed er Hela (3 stykker væk) og kaptajn Marvel, der har brug for alle 6 stykker for at komme til Gear 15. Dette vil tage et stykke tid ...

06.11.21 - ENDELIG! Hela er min 4. kvalificerede karakter, og jeg kan endelig kæmpe denne kamp. Mit 4-charter-hold tjekker ind til 544k til denne kamp mod 15 fjender, da Stryfe og Emma Frost har supersoldatserumet og udfører deres ultimative hver gang. Tidlige angreb er fokuseret på Emma Frost, og mens jeg får hende til rødt helbred, dræber manglende evne til at stoppe Magneto fra at blinde mit hold momentum. Jeg har stadig 15 fjender at dræbe, men det er bare godt at kæmpe igen!

06.12.21 -

06.13.21 - Med 4.59 millioner sundhed tilbage på 7 fjender, går jeg ind på min 3. kampdag og fokuserer mine angreb på Doctor Strange og dræber ham tidligt. Jeg genopliver Hela og får nogle hits ind på fjenderne, men de dræber hende igen lige før Minn-erva sætter holdet op med et sundhedsafløb. To angreb senere er der kun 3 fjender tilbage, og jeg redder X-23 indtil slutningen. Jeg får svingene til at genoplive Hela en anden gang og holde på sejren med alle mine karakterer i live (næppe). Belønningen er 300k guld og 10k guldkuglefragmenter.

 

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom Live Blog Battles:

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 7"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*