SWGoH: Bedste mods til Jedi Master Kenobi

SWGoH - Galactic Legend Kenobi

Velkommen til de bedste mods til Jedi Master Kenobi, den seneste artikel i vores serie om det populære spil Star Wars Galaxy of Heroes, hvor vi kigger på topmods til SWGoH-tegn. Selvom jeg ikke hævder at have alle svarene i dette spil, gør jeg min undersøgelse og har brugt hver figur, jeg skriver om i udstrakt grad. Dette er mod-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere Galaxy of Heroes holotables.

SWGoH - Jedi-mester KenobiDagens karakter at gennemgå mods for vil være for Jedi Master Kenobi, den 5. Galactic Legend-karakter i Star Wars Galaxy of Heroes. Udgivet i juni 2021 er Jedi Master Kenobi en angriber, leder, galaktisk legende og medlem af både den galaktiske republik og Jedi-fraktionerne. Lad os se på, hvilke mods der bedst forbedrer sit kit til SWGoH-succes.

Primære fokus: Fart. Hastighed er et must på 95% af Star Wars Galaxy of Heroes-samlingen og givet de høje hastighedsstatistikker for Galactic Legends og det faktum, at Jedi Master Kenobi er en angriber, der fremskynder ham som Øverste leder Kylo Ren er det logiske valg. Alle Galactic Legend-tegn i SWGoH har basehastigheder, der spænder fra 365-398, mens den hurtigste ikke-GL karakter i spillet er på 198, så boostet på 15% fra et sæt af fire hastighedsmods er langt større for disse elitekarakterer. JMK kommer ind kl. 385 - lige midt i de andre fire galaktiske legender på tidspunktet for denne skrivning.

Yderligere områder at fokusere på: Styrke, kritisk skade, lovovertrædelse, sundhed og beskyttelse. Styrke vil hjælpe hans grundlæggende, Glødende bladværk, og hans Jeg vil gøre, hvad jeg skal særlige jord værdifulde debuffs for dit team at drage fordel af. I betragtning af hans rolle som angriber giver yderligere lovovertrædelse og kritisk skade meget mening for at sikre, at han rammer hårdt, og kritisk chance vil også hjælpe, især på lavere gearniveauer. At tilføje så meget sundhed og beskyttelse er klogt, da alle Galactic Legends har noget sundhedselement indbygget i deres sæt, der gør dem ekstra overlevende, og siden Hej der special gendanner begge statistikker Jeg ville se for at forbedre dem. Bemærk, at Jedi Master Kenobi som leder øger Light Side-allierede med “+ 25% mestring, +30 hastighed og + 25% maksimal sundhed. De allierede i den galaktiske republik får beskyttelse op (75%, kan ikke fjernes) i 4 omgange. ”

Modifikationer i spillet Mod: Kritisk skade og sundhed. Mine tidlige tanker stemmer ikke overens med dette, men en del af min indflydelse er, hvordan min orden vælger at modificere JMK til Territory Wars, så mere om dette i tide.

 

Ideel mod opsætning til SWGoH Jedi Master Kenobi:

Den "ideelle modopsætning" kan fortolkes på forskellige måder. Hvis du målretter mod hastighed, fornærmelse, styrke, kritisk skade, sundhed og beskyttelse gennem mods, skal du være i stand til at maksimere JMK's kit. Her er mine anbefalinger til de bedste mods til Jedi Master Kenobi:

  • Transmitter (firkantet) - Hastighedsmod med primær lovovertrædelse og sekundært fokus på hastighed, sundhed, beskyttelse og lovovertrædelse
  • Modtager (pil) - Hastighedsmod med primær hastighed og sekundært fokus på sundhed, beskyttelse, styrke og lovovertrædelse
  • Processor (Diamond) - Sundhedsmod med primær forsvar og sekundært fokus på hastighed, styrke, sundhed og lovovertrædelse
  • Holo-Array (Triangle) - Sundhedsmod med kritisk skade primær og sekundært fokus på hastighed, styrke, sundhed og lovovertrædelse eller beskyttelse
  • Data-Bus (Circle) - Hastighedsmod med primær sundhed og sekundært fokus på hastighed, styrke, lovovertrædelse og sundhed
  • Multiplexer (Plus) - Hastighedsmod med primær sundhed eller lovovertrædelse og sekundært fokus på hastighed, sundhed, beskyttelse og lovovertrædelse

 

Billedkredit: EA Capital Games

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Bedste mods til Jedi Master Kenobi"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*