Læger uden Grænser: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 8

Dark Dimension 4 - Mission 8

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom er det ultimative indhold i slutspillet i Marvel Strike Force i 2021, og jeg begynder at kæmpe med Mission # 8 efter at have afsluttet den 7. mission i tre angreb. Selvom mit hold ikke er et ideelt teammakeup til denne spiltilstand, er disse ikke-legendariske kosmiske karakterer på Gear 15 ret stærke, da jeg fortsætter med at prøve at opsætte City-tegnene næste, da jeg fortsætter med at leve blogge mine daglige forsøg, da jeg ser ud til at besejre det Mørk Dimension og låse op for Doctor Doom.

 

Min mission nr. 8, Dark Dimension IV: Embrace Your Doom-kvalificerede tegn:

  • Thanos - 140,701 kraft, 7 stjerner, 4 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Niveau 5-styrker
  • Minn-Erva - 144,916 power, 7 stjerner, 6 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Niveau 5 Healer
  • Hela - 123,602 power, 7 stjerner, 4 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Level 4 Striker
  • Kestrel - 137,292 power, 6 stjerner, 5 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Level 5 Striker

 

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom - Mission 8

Vision, 3.51 m - 36.5 m samlet helbred

06.13.21 - Jeg starter kampen og går lige efter Rocket Raccoon, da han og Venom har supersoldatserumet. Jeg er i stand til at lande flere hits på Rocket og dræbe ham på samme tid som jeg mister Hela fra mit eget hold, og da jeg brugte min genoplivning til at afslutte Mission 7, har jeg ikke det som en mulighed. Da fjenderne begynder at få deres hits ind, fokuserer jeg på Star-Lord og får ham til rødt helbred, ligesom de afslutter mig. Ikke en dårlig start.

06.15.21 - Efter at det virkelige liv er i vejen, starter jeg mit andet angreb med 33.6 m tilbage på fjenderne. Mit 546k-hold var i stand til at tage Rocket Raccoon ud i det første slag, så kun 33 ud af 34 fjender er tilbage, og Star-Lord er ved rødt helbred. To hits og Star-Lord er død, så jeg placerer angreb på Venom, da han har supersoldatserumet. MEs sundhedsafløb sætter tingene pænt op, og jeg er i stand til at arbejde omkring en Colossus-hån for at dræbe Vision. Jeg afslutter Colossus og Venom og efterlader 29 fjender og kun 2 på skærmen - Star-Lord og The Thing. Jeg afslutter begge med grundlæggende angreb, og med 27 fjender tilbage, vises en ny bølge af skurke. Nu er 7 fjender på skærmen med Carnage og Venom, der har super soldatserum, så jeg går lige efter Carnage og lander masser af debuffs med det samme med Minn-erva, Kestrel og derefter Hela, der spreder dem. Dette efterlader Hawkeye som en let dræbning for Kestrel, men jeg tager et par hits. Jeg ser, at Killmonger er svækket meget fra debufferne, så jeg går ind for drabet, og mens jeg er færdig med ham, kommer forstærkninger. Nu er 25 fjender tilbage med 8 på skærmen, og JJ rydder fjenderne for fjenderne, og jeg mister Thanos. Jeg gik næsten ikke til at genoplive på grund af fjendernes hastighedsbjælker, og ville ønske, jeg ikke havde, da de dræbte Hela i den næste runde af angreb. Jeg får Carnage til lavrødt før dræbningen af ​​resten af ​​mit hold, bortset fra Kestrel, så det tager 20+ hits at afslutte hende, så Carnage kan heles lidt, før jeg dør.

06.16.21 - Jeg starter med 24.3 m sundhed tilbage over de 25 fjender tilbage. Jeg går lige efter den svækkede blodbad og dræber ham i tre hits og fokuserer derefter min indsats på den gule sundhed Falcon og Daredevil, som havde Defense Down, da jeg gerne vil gøre mine angreb effektive og meningsfulde. Kestrel sætter min banke ud Falcon, men et Hawkeye-angreb lander blind på Minn-erva, hvilket gør hende til at helbrede værdiløs for denne tur. Hela dør, og jeg mister også Thanos, men Kestrel afslutter en Daredevil, og så mister jeg Minn-erva. Kestrel fortsætter med at hænge på og svækker Luke Cage og Hawkeye væsentligt og placerer hendes Defence Down-debuffs lige efter Jessica Jones 'rensning. Hun dræber Hawkeye og får Luke i rødt, inden hun endelig tager det sidste hit. Jeg kunne ikke se, men jeg tror, ​​at der stadig er 3 fjender, og at der stadig er 22 mio. Sundhed.

06.17.21 - Mit 546k-hold er tilbage med Luke Cage i rødt helbred for at starte og 21 fjender i live. Jeg går lige efter tanken Defender og dræber ham og spreder debuffs med Hela og bruger dem til at hjælpe mig med at dræbe Daredevil med lethed. Jeg tager JJ og Venom ud for at fuldføre denne gruppe, og de nye onde ankommer, når jeg kommer til 17 fjender tilbage. Denne nye gruppe har 7 på skærmen med Hawkeye og Luke Cage som supersoldater. Jeg går lige efter Hawkeye med Kestrel's ultimative, spreder derefter forsvaret ned til alle fjender, så adskillige hits senere afslutter jeg Hawkeye og går efter den næste svageste i Daredevil. De dræber Hela, men jeg genopliver hende med Minn-erva, så afslutter jeg Daredevil for at komme til 15 fjender i alt tilbage. ME helbreder og dræner fjenderne, så ankommer forstærkninger, da 8 er på skærmen nu, og Colossus plager, ligesom jeg får Falcon til rødt helbred. Jeg er ude af stand til at komme rundt i Colossus-hånet og miste min hånlige Thanos, før jeg endelig dræber Falcon. Jeg mister Hela og får ME til at genoplive Thanos, så mistede jeg mig såvel som de 7 på skærmen har mig på rebene. Kestrel dræber næsten alene Luke Cage, da Thanos dræbes, så får Kestrel en af ​​Killmongers til rødt helbred, inden hun selv er færdig. Jeg tror, ​​at der er 13 fjender tilbage, og 11.622 m sundhed vil være foran mig i morgen.

06.18.21 - Det viser sig, at jeg havde 12 fjender tilbage, og jeg starter med at tage Carnage ud med det samme og derefter den svækkede Koloss. Når jeg har ryddet skærmen, vises de sidste 7 fjender, og mens jeg er i stand til at dræbe Jessica Jones og Human Torch, er de resterende fjender for stærke og afslutter mig med 4 fjender tilbage.

06.19.21 - På vej ud i kamp, ​​ved jeg, at der kun er 2.5 m sundhed tilbage på de 4 fjender, og jeg arbejder hurtigt på dem og eliminerer det røde sundhed The Thing først. Jeg tager Jessica Jones ud efter at have efterladt en anden The Thing with Vision til slutningen, en sejr med lethed for at tjene 300k guld og 2k Mega Orb Fragmenter.

 

 

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom Live Blog Battles:

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 8"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*