Læger uden Grænser: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 9

Dark Dimension 4 - Mission 9

Dark Dimension IV: Omfavn din undergang er det ultimative indhold i slutspillet i Marvel Strike Force i 2021, og jeg begynder at kæmpe med Mission # 9 efter at have gennemført den 8. mission i en uges angreb. Selvom mit hold ikke er et ideelt holdmakeup til denne spiltilstand, er disse ikke-legendariske kosmiske karakterer på Gear 15 ret stærke, da jeg fortsætter med at prøve at opsætte City-tegnene, når jeg fortsætter med at leve blogge mine daglige forsøg, da jeg ser ud til at besejre det Mørk Dimension og låse op for Doctor Doom.

 

Min mission nr. 9, Dark Dimension IV: Embrace Your Doom-kvalificerede tegn:

  • Thanos - 140,701 kraft, 7 stjerner, 4 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Niveau 5-styrker
  • Minn-Erva - 144,916 power, 7 stjerner, 6 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Niveau 5 Healer
  • Hela - 123,602 power, 7 stjerner, 4 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Level 4 Striker
  • Kestrel - 137,292 power, 6 stjerner, 5 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Level 5 Striker

 

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom - Mission 9

Grib, 5.39m - 70.398m total sundhed

06.19.21 - Jeg starter kampen med mit 546k-hold og går efter Scientist Supreme, Doctor Strange og Scarlet Witch. At eliminere healere og genoplivere i denne spiltilstand er nøglen til succes efter min mening. Efter at have fjernet dem fokuserer jeg på de to Graviton-fjender og afslutter dem og arbejder igennem de onde. Efter at 38 fjender forlod ankommer en ny gruppe, og selvom jeg er i stand til at svække dem lidt, er de min fortrydelse. Det viser sig, at jeg gjorde 16.3 m skade, så i det mindste kan jeg føle mig godt med det første slag.

06.20.21 - Dag to og 37 fjender tilbage, så jeg starter med supersoldaten Grib og afslutter ham hurtigt. Derefter dræber jeg et Mysterio, og da Kestrel er anklaget, kan han ikke genoplive sine fremskrivninger. Efter at have dræbt Bullseye er jeg færdig med den anden Myterio og hans forventede håndlangeren, da Kestrel ikke længere er tiltalt. Jeg satte mine angreb på Mister Fantastic og derefter Taskmaster for at afslutte dette fjendebøl og gå videre, da en ny gruppe ankommer med 30 fjender tilbage. 8 fjender vises med to superladede Hulks, og jeg målretter Hulk til højre med det samme. Angrebene på ham skaber betydelig skade på Mysterio, og uden anklagede forårsager dette problemer, da hans fremskrivninger vises, og jeg sidder fast bag et hån fra HAG. Kestrel gør noget skade, men bliver overvældet, og jeg er færdig med 29 fjender og 43.9 m sundhed tilbage.

06.21.21 - Dag 3 og 29 fjender afventer mine angreb, da jeg ser ud til at fjerne en af ​​disse Hulks og undgå den skøre ultimative evne. Jeg starter mine angreb på højre side Hulk sammen med Mister Fantastic, og på trods af HAG-hån er jeg i stand til at dræbe en Hulk. Jeg lander en masse debuffs og får Hela til at sprede dem, hvilket giver mig mulighed for at svække fjender og dræbe begge Mister Fantastic fjender, Falcon og Vulture, før jeg tilføjer HAG til listen og kun efterlader en Hulk på skærmen. Når jeg dræber ham, er der 22 fjender tilbage, og der vises 8 fjender. Jeg lander flere debuffs og starter stærkt, så har Hela spredt dem til masserne, og skærmen er næsten helt rød, da jeg dræber en Hydra Sniper. Kampen går gunstigt for mig, da jeg kommer til 20 fjender tilbage og mister Thanos, men Minn-erva genopliver ham, og efter 19 fjender tilbage kommer der flere forstærkninger med Taskmaster, Baron Zemo og mere. Disse forstærkninger styrker virkelig modstanderne, da de dræber mig med 17 fjender tilbage.

06.22.21 - Jeg starter med 17 fjender og 23.0 m sundhed, når min firkantede stemning på 546 kræfter igen går i kamp. Jeg starter med en Hydra Sniper i rødt helbred og en Hydra Rifle Trooper i gul, så jeg går efter begge og afslutter dem hurtigt for at give mig mulighed for at målrette mod Zemo. Når jeg får Zemo til et gult helbred, tartes Crossbones, og Heimdall bliver ved med at få bonushits fra Kestrel, da han er i det røde, så jeg skifter hurtigt fokus og dræber ham og dræber derefter Zemo. Nu er bare Crossbones og Taskmaster tilbage, så jeg dræber den svagere, Crossbones, og fokuserer derefter al indsats på Taskmaster. Taskmaster er hård, men kan ikke håndtere de overvældende odds, og ved 11 fjender tilbage forlod en gruppe på 8 med Cull Obsidian, Human Torch og Taskmaster som de tre supersoldater. Jeg går lige efter Human Torch og debufferer ham og spreder den derefter med Hela, før Crossbones håner. En AoE fra Thanos dræber HT, og der er 10 fjender tilbage, da jeg mister Minn-erva og Thanos til en Crossbones-eksplosion. Hela og Kestrel dræber den ene Bullseye og efterlader den anden med rødt helbred, før fjenderne afslutter mig og sætter sig godt i morgen. 9 fjender og 13.6 m sundhed er tilbage.

06.23.21 - 9 fjender og 13.6 m sundhed, når jeg begynder med de samme fire og de samme statistikker. Jeg tager straks Bullseye ud og drager fordel af Defense Down fra Kestrel, som Hela hurtigt spreder og dræber Crossbones. Nu er der 7 tilbage, og jeg går lige til Cull Obsidian, afviser ham og overlever flere angreb. Minn-erva helbreder gruppen, og jeg dræber Cull, men mister så Hela og genopliver hende. Jeg skifter fokus til Human Torch, men han tager hitsne godt, og jeg mister Minn-erva og Hela igen. Dette er for meget at håndtere, men skulle betyde, at min næste kamp er den sidste på denne mission, da Kestrel dræber HT, og jeg ender med 5 fjender og 5.1 m sundhed at gå.

06.24.21 - Fast besluttet på at afslutte denne kamp i dag, er der 5 fjender og 5.1 m sundhed tilbage for Mission # 9, da min firkant er nu på 547k. De fem tilbageværende fjender er Heimdall med omkring 85% sundhed, Taskmaster & Hulk med omkring 70%, Falcon med omkring 60% sundhed og Green Goblin omkring 10% sundhed. To hits og GG er død, og jeg drager fordel af det afsluttende slag, som Kestrel uddelte, der også tilføjede Defense Down til Taskmaster og Hulk, efterfulgt af Hulk et par hits senere. Jeg fokuserer på TM, og mens han får nogle hits, skal jeg afslutte ham med hele mit hold i live og derefter skifte til Falcon, der ikke er i rødt. Thanos og Hela tager hits og har dårligt helbred, men jeg fjerner Falcon og forlader Heimdall til sidst og afslutter ham let for sejren. Belønningen er 300k guld, 200 T4 måtter og 5k Elite 5 Credits.

 

Dark Dimension IV: Omfavn dine Doom Live Blog -kampe:

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 9"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*