Læger uden Grænser: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 10

Dark Dimension 4 - Mission 10

Dark Dimension IV: Omfavn din undergang er det ultimative slutspil-indhold i Marvel Strike Force i 2021, og jeg begynder at kæmpe med Mission # 10 efter endelig at få det sidste gear, der er nødvendigt på min fjerde City-karakter. Selvom mit hold ikke er et ideelt holdmakeup til denne spiltilstand, er disse ikke-legendariske kosmiske tegn på Gear 15 ret stærke, og jeg er allerede forberedt med fem tegn til de legendariske brædder, når jeg går videre. Bliv ved med at følge med, da jeg fortsætter med at leve blogge mine daglige forsøg og ser ud til at besejre Mørk Dimension for at låse op for Doctor Doom.

 

Min mission nr. 10, Dark Dimension IV: Embrace Your Doom-kvalificerede tegn:

  • Punisher - 145,582 effekt, 7 stjerner, 6 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Niveau 5 Striker
  • Spider-Man (Symbiote) - 141,522 power, 6 stjerner, 6 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Level 5 Striker
  • Blodbad - 140,503 effekt, 7 stjerner, 5 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Niveau 4 Skirmisher
  • Anti-gift - 121,735 power, 5 stjerner, 5 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Niveau 5 Healer

 

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom - Mission 10

Nobu, 1.29 m - 10.54 m samlet helbred

06.27.21 - Jeg starter kampen med mit hold, der kommer ind på 546 overfor 15 fjender, og jeg går straks efter Mordo. Mens jeg er i stand til at dræbe ham temmelig hurtigt, gør hans AoE Heal Block Punisher og skruer op i min tidlige kamp. Jeg mister Carnage og tager en HAND Archer ud på samme tid, men jeg er i stand til at fortsætte med at opsamle debuffs på de andre 3 på skærmen, hvilket fører til, at jeg dræber Stryfe og Nobu og endelig Proxima Midnight også. Efter at 9 fjender forlod ankommer den nye gruppe, og mens jeg genopliver Carnage til at deltage i kampen, er jeg overhovedet ikke i stand til at gøre fremskridt og efterlader 9 fjender og 6.4 m sundhed at gå.

 

06.28.21 - Dag to og jeg genstartede denne kamp flere gange på udkig efter et mere gunstigt resultat. Jeg er i stand til at tage Quake ud først og derefter arbejde mod de andre fjender på trods af at jeg mistede Punisher tidligt. Ved 5 fjender tilbage får jeg den fulde liste over, hvem der er tilbage, og tager først Proxima Midnight og Karnak ud og efterlader Spider-Man (Miles), Crystal og Black Widow og dræber dem en efter en i den rækkefølge. Belønningen er 300k guld og 10k guldkuglefragmenter.

 

 

Dark Dimension IV: Omfavn dine Doom Live Blog -kampe:

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 10"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*