SWGoH: Bedste mods til kommandør Ahsoka Tano

Kommandør Ahsoka Tano - SWGoH

Velkommen til de bedste mods til Jedi Master Kenobi, den seneste artikel i vores serie om det populære spil Star Wars Galaxy of Heroes, hvor vi kigger på topmods til SWGoH-tegn. Selvom jeg ikke hævder at have alle svarene i dette spil, gør jeg min undersøgelse og har brugt hver figur, jeg skriver om i udstrakt grad. Dette er mod-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere Galaxy of Heroes holotables.

SWGoH - kommandør Ahsoka TanoDagens karakter til at gennemgå mods for vil være for Commander Ahsoka Tano, en karakter, der blev tilføjet gennem Galactic Conquest-spiltilstand. Denne version af Ahsoka ser ud til at være en forbedret Darth Nihilus type karakter og vil sandsynligvis supplere Jedi-mester Kenobi hold pænt. Lad os se på, hvilke mods der bedst forbedrer CAT's kit til SWGoH-succes.

Primære fokus: Fart. Kommandør Ahsoka Tano har en basehastighed på 190 og er en af ​​de hurtigste ikke-GL-karakterer i spillet, så boostet på 15% fra et sæt af fire hastighedsmods vil være ret imponerende.

Yderligere områder at fokusere på: Forseelse, kritisk chance, kritisk skade, sundhed og forsvar. Hvis du ser på kommandør Ahsoka Tanos kit, skiller selvfølgelig lovovertrædelse sig ud, men hastighed er hovedfokus for at få hende til at skifte hurtigere og have en allieret, der ringer til hende eller en anden med Shien for at hjælpe, vil hjælpe hende med at reducere nedkøling på Force Leap. En forhandler af Special Damage, CAT har kun 33.54% Special CC på Gear 13 og vinder yderligere 18% fra Relic forbedringer til Relic 8, så tilføjet Critical Chance anbefales. Med enhver høj-offense eller big-hit karakter er yderligere Offense og Critical Damage også vigtig. CD'en vil være praktisk takket være hendes basis, som har en chance for at få fordel i 3 omgange. Tilføjelse af både sundhed og forsvar er de bedste måder at forbedre CATs overlevelsesevne som Hendes egen vej unik ser kommandør Ahsoka Tano vinde + 50% sundhed og + 50% forsvar i de rigtige situationer.

Modifikationer i spillet Mod: TBD

 

Ideel mod opsætning til SWGoH Commander Ahsoka Tano:

Den "ideelle modopsætning" kan fortolkes på forskellige måder. Hvis du målretter mod hastighed, fornærmelse, kritisk chance, kritisk skade, sundhed og forsvar gennem mods, skal du være i stand til at maksimere CAT's kit. I betragtning af værdien af ​​forsvar i hendes sæt, hvis du har et par forsvarsmods med unormalt høj offensiv sekundær statistik, er CAT en god pasform. Her er mine anbefalinger til de bedste mods til kommandør Ahsoka Tano:

  • Transmitter (Square) - Hastighedsmod med primær overtrædelse og sekundært fokus på hastighed, lovovertrædelse, kritisk chance og sundhed / forsvar
  • Modtager (pil) - Health / Defense mod med primær hastighed og sekundært fokus på sundhed, forsvar, kritisk chance og lovovertrædelse
  • Processor (Diamond) - Hastighedsmod med primær forsvar og sekundært fokus på hastighed, kritisk chance, lovovertrædelse og sundhed / forsvar
  • Holo-Array (Triangle) - Health / Defense mod med kritisk skade primær og sekundært fokus på hastighed, lovovertrædelse, sundhed og forsvar
  • Data-Bus (Circle) - Hastighedsmod med primær sundhed og sekundært fokus på hastighed, lovovertrædelse, kritisk chance og sundhed / forsvar
  • Multiplexer (Plus) - Hastighedsmod med primær overtrædelse og sekundært fokus på hastighed, kritisk chance, sundhed og forsvar

 

Billedkreditter: EA Capital Games & SWGoH.gg

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Bedste mods til kommandør Ahsoka Tano"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*