Læger uden Grænser: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 11

Dark Dimension 4 - Mission 11

Dark Dimension IV: Omfavn din undergang er det ultimative slutspil-indhold i Marvel Strike Force i 2021, og jeg begynder at kæmpe Mission # 11 efter to slag på Mission # 10. Selvom mit hold ikke er et ideelt holdmakeup til denne spiltilstand, er disse ikke-legendariske bykarakterer på Gear 15 ret stærke, og jeg er allerede forberedt med fem tegn til de legendariske brædder, når jeg går videre. Bliv ved med at følge med, da jeg fortsætter med at leve blogge mine daglige forsøg og ser ud til at besejre Mørk Dimension for at låse op for Doctor Doom.

 

Min mission nr. 11, Dark Dimension IV: Embrace Your Doom-kvalificerede tegn:

  • Punisher - 145,582 effekt, 7 stjerner, 6 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Niveau 5 Striker
  • Spider-Man (Symbiote) - 141,522 power, 6 stjerner, 6 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Level 5 Striker
  • Blodbad - 140,503 effekt, 7 stjerner, 5 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Niveau 4 Skirmisher
  • Anti-gift - 121,735 power, 5 stjerner, 5 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Niveau 5 Healer

 

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom - Mission 11

Namor, 3.47m - 41.4m total sundhed

06.28.21 - Jeg starter kampen med min firkant, der står over for 7 fjender, og jeg genstarter flere gange og søger et bedre resultat. Dette viser sig at være meget vanskeligt med denne opstilling, og til sidst dræber jeg Gamora og beslutter at holde fast ved det. Jeg fortsætter med at slå Namor og få ham ned under 50% sundhed på et tidspunkt, men Groot's irriterende helbredelser får ham tilbage til omkring 60%.

 

06.29.21 - Dag to og 39.0m på 41.4m helbred forbliver med 33 ud af 34 fjender i live. Med Namor på omkring 60% sundhed satte jeg hele mit fokus på at debutere og svække ham, og som altid mister jeg Punisher først. Jeg er i stand til at dræbe Namor og begynde at forsøge at svække Groot, men det er svært at få debuffs til at holde fast ved ham. Jeg kan ikke engang få ham til 50%, før de dræber mit hold.

 

06.30.21 - Tilbage igen med 549 kræfter, da der er 32 fjender tilbage, og jeg går lige efter healeren i Groot og spikrer ham med afbrydelser og en tidlig bedøvelse fra den ultimative sms. Jeg dræber Groot, men han genopliver med buffs og er nødt til at kæmpe tilbage med ham for at komme tilbage til ca. 30% sundhed. Jeg arbejder ham ned igen og mister Punisher i processen, men en velindstillet stun af Hawkeye og derefter en Buff Immunity-heling fra Anti-Venom redder mig fra problemer fra Wave 1 Avenger. Jeg helbreder mine tre og går på arbejde på 4 tilbage på skærmen, da der stadig er 31 fjender i alt. Jeg bedøver Hawkeye igen og tilføjer debuffs til ham, indtil jeg endelig afslutter ham og efterlader 3 på skærmen og 30 tilbage. Jeg begynder at arbejde på Yo-Yo sinus, hun er på venstre side af skærmen med Vision, og Spider-Man er alene på højre side. Dette gør det muligt for angreb på tilstødende fjender at have potentielt større indflydelse. På grund af dette er jeg i stand til at dræbe Yo-Yo og svække og debuffere Vision betydeligt, så jeg derefter kan fokusere på Spidey og afslutte denne bølge af fjender.

Den næste bølge af fjender kommer til 27 fjender, der er tilbage, da 7 fjender vises med en redning og to kabler, der fungerer som supersoldater. Jeg går lige ved Rescue og lander debuffs og bedøvelse hende fra at tilføje barrierer for fjenderne, da bedøvelsen holder hende kontrolleret, indtil jeg kan dræbe hende. Jeg lander et par hits på Thor med næsehorn ved siden af ​​ham, før næsehorn tapper, og jeg kan fortsætte med at få tilstødende angreb på begge. Når næsehorn er kommet ind i de to cifre med debuffs, vælter han og dør, så jeg kan afslutte Thor og tilføje debuffs til kablet ved siden af ​​ham. Jeg afslutter kabel og skifter til venstre for at ramme den anden Thor, som er i nærheden af ​​flere andre. Jeg får omkring 9-10 debuffs på ham og indser, at der er en Scarlet Witch på dette tavle, og da jeg hader healere i disse kampe, skifter jeg mit fokus og dræber hende ret hurtigt og slår Thor også ud. Nu er der 21 fjender tilbage og 4 er på skærmen, så jeg tager det andet kabel ud, så også Graviton. Jeg tager Captain Marvel ud og har lige Vision tilbage, da jeg er klar over, hvor godt disse Iso-8-klasser arbejder sammen. For dem der har brug for hjælp til at bruge Iso-8 i Marvel Strike Force, se vores afsnit om de enkelte tegn i Læger uden Grænser. Jeg afslutter Vision og på 17 fjender forlod en ny batch ankommer.

7 nye fjender ankommer til stedet, og jeg begynder at angribe Hawkeye for at begrænse hans irritation. Når jeg først får 12 debuffs på ham, falder han bare ned og dør. Jeg går efter den svageste af de to Killmongers, men mister Anti-Venom og Carnage, mens jeg blinker. SMS går også hurtigt ned, og jeg sidder her og skraber i hovedet ... Alt i alt er min dag en succes, da 16 fjender og 18.1 m sundhed er alt, der er tilbage.

 

07.04.21 - Efter at have taget et par dage til at træne min datter og hendes holdkammerater til et District softball mesterskab (de får mig bare til at se ud som om jeg ved hvad jeg laver!), Er jeg tilbage og kæmper igen med 16 fjender og 18.1m sundhed at gå. Mit team checker igen ind ved 549 kraft, og alle fjender har et andet grønt helbred end en Killmonger i gul, så han er mit mål. Jeg mister Punisher tidligt, igen, men fortsætter med at lægge debuffs på Killmonger, men når jeg afslutter ham, går det sidelæns, da forstærkninger når 15 fjender tilbage. De dræber Carnage og bedøver de andre, der forlader SMS for at tage en masse hits, og det er hurtigt forbi. 15 fjender og 17.0 m sundhed er tilbage.

 

07.05.21 - Tilbage igen, da 8 fjender er på skærmen. Jeg går efter supersoldaten Spider-Man, der har et gult helbred og gætter på, hvem der dør først, efter bare at have taget et par hits - Punisher. Efter at have talt om 15 lige hits fra fjender, bruger jeg ISO-8 perfekt og dræber ham takket være Carnage, der sætter ham op som Skirmisher og SMS, der afslutter jobbet. Dette er dog hele fremskridtet i dag, da fjenderne igen overvælder mig. 14 fjender og 16.3 m sundhed er tilbage.

 

07.06.21 - I håb om mere effektfulde fremskridt i dag går jeg lige efter den svageste fjende på brættet, Thor. SMS bruger sit ultimative til at bedøve ham, og jeg får ham hurtigt til at få et gult helbred, men gæt hvem dør hurtigt for mig? Punisher ... Alt, hvad jeg kan sige, er, at han ikke er gearet værd ... Flere vendinger fra begge sider, mens jeg arbejder ned Thor og prøver at tilføje så mange debuffs som muligt, og til sidst fungerer det, og han dør. Jeg begynder at gøre det samme med Cable, men Captain Marvels ultimative er for meget for SMS, og de tager Anti-Venom ud, før jeg kan få en genoplivning. 13 fjender og 14.8 m sundhed er tilbage.

 

07.07.21 - Så meget som jeg foretrækker at gå efter healere, vækkere og store hitters, begynder Cable med 45% sundhed, og det er svært at give op. Jeg fortsætter med at tilføje debuffs og rammer ham og bruger Carnages midterste evne til at dræbe - og fejler. Heldigvis to hits senere er han død efter at have taget et specielt angreb fra en sjælden bidragsyder til disse kampe - Punisher. Jeg begynder at angribe Graviton og få ham til rødt helbred, før de dræber mig i endnu en kort kamp.

 

07.11.21 - 12 fjender og 13.5 m sundhed er tilbage, men jeg har ikke angrebet på få dage takket være familieferien. Tilbage på det, fra strandhuset, går jeg lige efter Graviton, der er i rødt helbred, og efter 4 hits er jeg endelig færdig med ham. Nu med fokus på Rescue, Captain Marvel, Killmonger og Ebony Maw er også på skærmen for nu. Iso-8 er nøglen til at dræbe Rescue og få bonusangrebene, så Killmonger, Ebony Maw og endelig kaptajn Marvel. Den skøre del er, at hele mit team stadig er i live, selv Mr. Punisher McSquishy. Når jeg kommer til 7 fjender tilbage, får jeg den sidste bølge af skurke, da Scarlet Witch og Graviton er supersoldaterne, og det varer ikke længe, ​​på trods af min indsats for at svække Scarlet Witch overvælder fjenderne mig hurtigt, og jeg dør med 7 fjender og 7.045 m sundhed tilbage.

 

07.12.21 - 7 fjender skal gå, og jeg indser hurtigt, at denne kamp handler om at svække fjenderne lidt at sætte op i morgen. Jeg begynder på Scarlet Witch i et forsøg på at fjerne healeren til fremtidige dage, og jeg er i stand til gradvist at svække hende og bedøve hende med en SMS ultimativ for at forhindre helbredelsen. Efter at have dræbt hende, får jeg Spider-Man med et gult helbred, men fjenderne overvælder mig, og vi går videre ...

 

07.13.21 - 4.9m sundhed forbliver på tværs af 6 fjender, og jeg går efter Spider-Man i gul helbred i starten. Efter at have taget ham ud går jeg efter Rhino og Graviton og finder ud af, at jeg har fuld kontrol over denne kamp. Killmonger, Thor og Vision forbliver, og jeg tager dem ud en efter en for sejren.

 

Dark Dimension IV: Omfavn dine Doom Live Blog -kampe:

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 11"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*