SWGoH: Bedste mods til Omega

Omega - SWGoH

Velkommen til de bedste mods til Omega, den seneste artikel i vores serie om det populære spil Star Wars Galaxy of Heroes, hvor vi ser på topmods til SWGoH-tegn. Selvom jeg ikke hævder at have alle svarene i dette spil, gør jeg min undersøgelse og har brugt hver figur, jeg skriver om i udstrakt grad. Dette er mod-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere Galaxy of Heroes holotables.

Omega - SWGoHDagens karakter, der skal gennemgås mods til, er for Omega, en Marquee-karakter, der blev tilføjet i juli 2021. Det 5. medlem af Bad Batch, Omega, udfylder det sted, som vi alle forventede ville være bemandet med Crosshair, før Bad Batch-serien kastede os lidt af en curveball. Lad os se på, hvilke mods der bedst forbedrer Omegas kit til SWGoH-succes.

Primære fokus: Fart. Omega er en karakter, hvis offensive ildkraft ramper op over tid, hvilket gør hende stor i længere kampe, men det er vigtigt at få hende under Stealth tidligt. Dette kan opnås på to måder - enten ved at lade en af ​​hendes Bad Batch-allierede placere hende under Stealth eller ved at bruge hende Empati først særlig. I betragtning af vigtigheden af ​​hastighed i SWGoH foreslår jeg, at du går Speed ​​first og Offense / CC / CD second for at sikre, at du kan være mere fleksibel med at få Omega under Stealth så hurtigt som muligt. Med en anstændig basehastighed på 150 hjælper Speed-setet med at øge tingene pænt, plus at du har stablet hastighedsbonuser, der kan hjælpe hende med at tage hende hurtigere over tid.

Yderligere områder at fokusere på: Forseelse, kritisk chance, kritisk skade, sundhed og beskyttelse. Strategitipset fra udviklerens indsigt i Omega sagde, at ”at holde Omega under påvirkning af Stealth er afgørende for at holde hende sikker og maksimere hendes skadepotentiale.” Med det i tankerne foreslår jeg at bruge mods med sekundær statistik med høj hastighed, krænkelse og kritisk chance og en trekant med kritisk skade. Omega er en skadesforhandler, der vil øge sin skade, efterhånden som tiden går, så det er klogt at øge hendes CC / CD og lovovertrædelse, især da hun får + 10% CD, når hun er under Stealth. Når man ser på Critical Chance og Omega, er dette en af ​​de karakterer, der muligvis har brug for en mod-ændring, når hun kommer i højere gear- eller relikniveauer. På Gear 13 har Omega lidt over 50% fysisk CC, hvilket stiger til over 75% ved Relic 5 og 94.67% ved Relic 8, og dette er sammensat med en ekstra 10% CC, når hun har Defense Up. Således vil du måske ændre dit modsæt, når hun kommer ind i højere Relic-niveauer for ikke at spilde statgevinster. Endelig er tilføjet sundhed og beskyttelse klogt, da dette hænger sammen med Hunter's lederskab, der giver alle Bad Batch-allierede en ekstra + 35% maksimal sundhed og + 35% maksimal beskyttelse, så tilføjelse af mere gennem mods forbedrer disse gevinster endnu mere.

Hastighedsprioritet: 7/10 - For nu går jeg med en 7 til hastighedsprioriteten, indtil der tester mere til ess med Bad Batch fem, men at få Omega flere svinger til at ramme hårdere og hårdere bliver nøglen til dette hold.

Modifikationer i spillet Mod: Kritisk chance og kritisk skade. Selvom jeg ikke er helt uenig, læner jeg mig mod brugen af ​​et sæt Speed ​​mods i stedet for Critical Damage med en cd-fokuseret trekant.

 

Ideel mod opsætning til SWGoH Commander Ahsoka Tano:

Den "ideelle modopsætning" kan fortolkes på forskellige måder. Hvis du målretter mod hastighed, fornærmelse, kritisk chance, kritisk skade, sundhed og beskyttelse gennem mods, skal du være i stand til at maksimere Omegas sæt. Husk, at Omega vil være under Hunter-ledelse, så tilføjet sundhed og beskyttelse vil komme langt. Her er mine anbefalinger til de bedste mods til Omega:

  • Transmitter (Square) - Hastighedsmod med primært overtrædelse og et sekundært fokus på hastighed, forseelse, kritisk chance og sundhed / beskyttelse
  • Modtager (pil) - Health / Critical Chance mod med primær hastighed og sekundært fokus på sundhed, beskyttelse, kritisk chance og lovovertrædelse
  • Processor (Diamond) - Hastighedsmod med primær forsvar og sekundært fokus på hastighed, kritisk chance, lovovertrædelse og sundhed / beskyttelse
  • Holo-Array (Triangle) - Sundhed / kritisk chance mod med kritisk skade primær og sekundært fokus på hastighed, lovovertrædelse, sundhed og kritisk chance
  • Data-Bus (Circle) - Hastighedsmod med primær sundhed eller beskyttelse og sekundært fokus på hastighed, lovovertrædelse, kritisk chance og sundhed / beskyttelse
  • Multiplexer (Plus) - Hastighedsmod med primær overtrædelse og sekundært fokus på hastighed, kritisk chance, sundhed og beskyttelse

 

Billedkreditter: EA Capital Games & SWGoH.gg

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Bedste mods til Omega"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*