SWGoH: Skal jeg købe det forstærkede relikviebundt?

Relic Packs - SWGoH

The Reinforced Relic Bundle er den nyeste pakke, der fås i Star Wars Galaxy of Heroes og indeholder vigtige relikvie -stykker, der er nødvendige for at sætte gang i dine karakterer. I modsætning til andre pakker har denne pakke en chance for at tildele køberen 3 forskellige dråber:

  • 50% chance for at få “25% af de materialer, du skal bruge fra Relic 7 til Relic 8”
  • 45% chance for at få “50% af de materialer, du skal bruge fra Relic 7 til Relic 8”
  • 5% chance for at få “100% af de materialer, du skal bruge fra Relic 7 til Relic 8”

For $ 29.99 føles dette som en god deal, hvis du er en af ​​de 5%, der får det bedste fald, men ellers er jeg personligt ikke en stor fan.

Min personlige erfaring viste, at 5% chancen er legit - jeg trak den ved mit første forsøg. Men den lavere præmie er, hvad jeg fik anden gang igennem, og mens jeg er sikker på, at jeg klarede mig bedre end de fleste, kan jeg stadig ikke lide værdien af ​​denne Relic-pakke sammenlignet med andre, de tidligere har haft til salg.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Skal jeg købe det forstærkede relikviebundt?"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*