Læger uden Grænser: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 12

Dark Dimension 4 - Mission 12

Dark Dimension IV: Omfavn din undergang er det ultimative slutspil-indhold i Marvel Strike Force i 2021, og jeg begynder at kæmpe Mission # 12 efter flere hårde kampe på Mission # 11. Selvom mit hold ikke er et ideelt holdmakeup til denne spiltilstand, er disse ikke-legendariske bykarakterer på Gear 15 ret stærke, og jeg er allerede forberedt med fem tegn til de legendariske brædder, når jeg går videre. Bliv ved med at følge med, da jeg fortsætter med at leve blogge mine daglige forsøg og ser ud til at besejre Mørk Dimension for at låse op for Doctor Doom.

 

Min mission nr. 12, Dark Dimension IV: Embrace Your Doom-kvalificerede tegn:

  • Punisher - 145,582 effekt, 7 stjerner, 6 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Niveau 5 Striker
  • Spider-Man (Symbiote) - 141,522 power, 6 stjerner, 6 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Level 5 Striker
  • Blodbad - 140,503 effekt, 7 stjerner, 5 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Niveau 4 Skirmisher
  • Anti-gift - 121,735 power, 5 stjerner, 5 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Niveau 5 Healer

 

Dark Dimension IV: Embrace Your Doom - Mission 12

Star-Lord, 3.41m - 42.6m total sundhed

07.13.21 - Jeg starter kampen med min firkant, der står over for 8 fjender på skærmen og 27 samlet. Dette viser sig at være en meget hård start, da jeg prøver en række kombinationer på mine angreb og genstarter flere gange uden nogen reel ændring i mit resultat. I sidste ende vælger jeg at lægge størstedelen af ​​mine angreb på Punisher med nogle på Sat-Lord, men alle fjender forbliver med grønt helbred, når jeg bliver dræbt.

 

07.14.21 - Dag 2 og 41.7m på 42.6m er stadig tilbage - dette bliver en lang, hård kamp. Det vil blive endnu længere, da jeg ikke engang angreb i dag og ikke indså det før lidt efter midnat ...

 

07.15.21 - Et spildt forsøg, da dette vil tage for evigt. Jeg prøver at placere debuffs på Punisher, og JJ renser, så jeg genstarter og gemmer nogle debuffs, og de udsletter mig med næsten ingen skader.

 

07.16.21 - Mere frustration. Jeg fortsætter med at arbejde på Punisher og svækker ham lidt mere, men disse fjender er brutale.

 

07.17.21 - 27 fjender og 40.2 m sundhed forbliver, da jeg endelig ser ud til at dræbe Punisher, og det gør jeg i et enkelt hit. Derefter fokuserer jeg min indsats på at svække Star-Lord og bringe ham ned til ca. 50% sundhed, før fjenderne overvælder mig.

 

07.18.21 - 39.8 m sundhed forbliver på tværs af 26 fjender, da det har taget 5 dage at gøre meget små fremskridt. Jeg har Venom et stykke væk fra at blive medlem af besætningen ovenfor, men det kan tage endnu en uge eller mere, da jeg prøver ikke at købe det nødvendige udstyr (medmindre Fight Pass tæller…).

Jeg begynder med at ramme Star-Lord, og når han rammer gul sundhed, frister Marvel og øjeblikkeligt ødelægger min plan for angreb. Hele mit hold overlever spærren af ​​hits, og jeg får en Punisher AoE, der bringer Star-Lord til rødt helbred. Jeg lander flere debuffs på Star-Lord, som dræber ham, og jeg mister Punisher og SMS, men Anti-Venom genopliver ham, og jeg flytter mine hits fra JJ til Captain America takket være hans håne. Efter et par hits mister jeg AV, som bliver til en nedadgående spiral, når de afslutter mig. Dette ender med at være mit bedste angreb endnu, da jeg skummer 2.4 m sundhed i denne eneste kamp.

 

07.19.21 - 37.4 m sundhed forbliver på tværs af 25 fjender, da dagens fokus er Captain America. Mens jeg er i stand til at nå dette mål om at fjerne ham, kan jeg ikke gøre andet, og jeg bliver hurtigt dræbt.

 

07.20.21 - 36.6 m sundhed forbliver på tværs af 24 fjender, da kun 5 fjender forbliver på skærmen - kaptajn Marvel, Sabretooth, fru Marvel og supersoldater Rocket Raccoon & Jessica Jones. Jeg beslutter at gå lige efter Rocket og bedøve ham med en SMS ultimativt, og mens jeg får et Punisher-angreb ind, er han (som altid) den første til at dø. Carnage og SMS bruger Iso-8 godt til at få ekstra angreb ind, og jeg er i stand til at dræbe Rocket og begynde at angribe CM som et resultat. JJ renser debuffs for at gøre mit job sværere, men jeg begynder med det igen og søger at slippe af med CM's lovovertrædelse med mine tre Symbiotes. Jeg bunker debuffs for at åbne CM og bedøve hende med en anden SMS ultimativt og derefter afslutte hende og Sabretooth, inden jeg går videre til JJ og endelig, fru Marvel. Jeg er i stand til at gemme specielle angreb her og afslutte dem ved kun at bruge det grundlæggende, og ved 19 fjender tilbage vises den næste bølge.

Denne gruppe på 8 fjender har en SHIELD Trooper og Security, Punisher, Rescue, X-23, Venom, Iron Man og Star-Lord med både Iron And og SHIELD Trooper supercharged. Jeg slår omkring 20% ​​af Rescue's helbred ud og bliver derefter fuldstændig overskredet, selv med en genoplivning af SMS, da det ender hurtigt.

 

07.21.21 - 29.4 m sundhed på tværs af 19 fjender forbliver, da Venom nærmer sig tættere på at blive medlem af besætningen ... Jeg tjekker ind på 564k igen og har 8 fjender på skærmen, og jeg spiller denne korte kamp ud et par forskellige tidspunkter for at se hvad jeg kan opnå, og svaret er bogstaveligt talt næsten ingenting. Punisher er den første til at dø - hver gang - og Rescue får hendes specials ud, hvilket betyder, at i dag ikke er andet end at træde vand.

 

07.22.21 - En anden dag hvor intet jeg laver ser ud til at have noget at gøre. Et 5. medlem af holdet ville hjælpe, men denne kamp er brutal. Selvfølgelig uanset hvor mange gange jeg prøver at sætte denne kamp op, dør Punisher først næsten hver gang. Denne kamp ser mig spilde X-23s ultimative og slå noget sundhed ud af SHIELD Security, hvilket efterlader mig med 17 fjender og 28.9 m sundhed at gå.

 

07.23.21 - Stadig ikke held med de sidste 5 gearstykker til Venom, da jeg stadig er fire stærk og 564k kraft. Jeg ser, at Rescue har ret til 50% helbred og beslutter at gå efter SHIELD Security for at undgå hån, når nogen anden dypper under 50%, og jeg lander en SMS ultimativt ved kampens andet træk, der sætter tonen pænt. Jeg stabler debuffs på SS, og når jeg når til 5 blødninger og 7 debuffs generelt, er jeg i stand til at afslutte ham og straks sætte mine synspunkter på Rescue. Jeg finder ud af, at jeg overlever her, selvfølgelig minus det tidlige tab af Punisher, da de fleste fjendens ultimater blev brugt i de foregående dage. Rescue renser for at ødelægge mine planer lidt, men jeg får hende til gul, så rød efter rensningen. Endelig slutter jeg hende, og så dræber X-23 AV med hendes ultimative, så denne kamp er ved at falde fra hinanden. Jeg lander endnu et angreb, og de afslutter mig med 15 fjender tilbage og 26.0 m sundhed tilbage.

 

07.24.21 - Startende med 26.0 sundhed på de 17 tilbageværende fjender, begynder jeg med 6 på skærmen, der har været brutale over for. Med min fortsatte frustration over hans forfærdelige Punisher er i Gear 15, beslutter jeg at tage det ud på hans modstykke og lande flere debuffs på fjendens Punisher, mens jeg bremser resten. Jeg er i stand til at dræbe Punisher, men det gør kampen langt værre med Spider-Man (Symbiote), Emma Frost og Scream, der alle optræder ved 16 fjendens mark. Dette ødelægger stort set resten af ​​denne kamp, ​​da fjenderne overvælder mig herfra, men det lykkes mig at gøre omkring 1.8 m skade i alt.

 

07.26.21 - Mens tekniske vanskeligheder har dræbt min mulighed for at gøre dette til en virkelig live-blog, er dette min oplevelse efter min bedste hukommelse. Startende med 24.2 m sundhed og 16 fjender tilbage, går jeg ud i kamp med et holdhold, der nu inkluderer Venom og tjekker ind på 688k power. Kampen har mig fokuseret på at fjerne SHIELD Trooper for at fjerne flere lovovertrædelser og bonusangreb, og jeg er nødt til at genstarte flere gange for at komme dertil. Til sidst husker jeg, at jeg brugte AVs-helbredelse for at tilføje immunitet og forsvar, hvilket giver mig mulighed for at overleve og modstå debuffs fra den ultimative sms.

07.27.21 - Efter to angreb i går har jeg 22.5 m sundhed på tværs af 15 fjender og starter mine angreb med fokus på Iron Man, da han starter med gult helbred, og det er ikke længe før han er i rødt helbred, da jeg tilføjer debuffs til ham drej efter tur . Punisher er selvfølgelig den første til at dø på mit hold, da jeg er i stand til at svække Iron Man nok til at dræbe ham og begynde at arbejde på Star-Lord. Jeg mister SMS og Carnage og prøver så bare at gøre så meget skade som muligt, før jeg bliver dræbt, da jeg lader 14 fjender stadig være tilbage og 21.6 m sundhed.

 

07.28.21 - Dagens mål er at dræbe Star-Lord og forhåbentlig gøre betydelige fremskridt andre steder, så jeg begynder at bekæmpe de 6 fjender på skærmen. Jeg nulstillede efter et mislykket forsøg og prøv igen, denne gang ved hjælp af SMS basic til at anvende Defense Down på det oprindelige hit, og dette skaber en hurtig drab på Star-Lord. Men efter dette angreb falder slaget fra hinanden, og mens jeg er i stand til at lave en bule i Scream, er det omtrent alt, hvad jeg vil kalde det, da jeg dør med 13 fjender og 20.9 m sundhed tilbage.

 

07.29.21 - Tilbage igen ved 688k magt, da jeg ser ud til at svække eller dræbe en anden fjende betydeligt. Mit første løb forsøger jeg at ramme Emma Frost først, men mens jeg laver en lille bule i hendes helbred, kan jeg ikke bedøve hende med den ultimative SMS, og hun rydder debufferne for sit hold hurtigt, hvilket annullerer effektiviteten af ​​angrebet. Mit bedste løb kommer fra at fokusere angreb på Venom, der får ham og Scream til et gult helbred. Emma Frost er fortsat min torn på dette tavle, da hendes evne til at rense dræber mine chancer for langsigtet succes. I sidste ende forbliver 13 fjender med 19.7 m sundhed.

 

07.30.21 - I morgen vil jeg erstatte en langsom Punisher med en lidt mindre langsom Iron Fist, men som i dag kan jeg igen se Punisher sutte. 19.7 mio. Sundhed på tværs af 13 fjender er det, jeg skal møde, og dagens mål er at eliminere Venom. Mine åbning 4 angreb får ikke jobbet gjort, men den resulterende Bleed debuff dræber Venom, når hans tur kommer, selvfølgelig lige efter fjenderne dræber min Punisher. Jeg begynder derefter at angribe Scream og får hende til at blive sund igen, inden Emma Frost renser, men en kombination af Carnage og SMS med den korrekte Iso-8-opsætning dræber Scream for at få fjenden til at tælle ned til 11. Dette ender med at være alt, hvad jeg skal være begejstret, før min næste tur kommer, da fjenderne dræber alle undtagen AV, og efterlader SMS, Emma Frost og X-23 at kæmpe med på skærmen, da 11 fjender og 18.1 mio. sundhed er tilbage.

 

My New Mission #12, Dark Dimension IV: Omfavn dine Doom -kvalificerede tegn:

  • Spider-Man (Symbiote) - 141,522 power, 6 stjerner, 6 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Level 5 Striker
  • Blodbad - 140,503 effekt, 7 stjerner, 5 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Niveau 4 Skirmisher
  • Anti-gift - 136,415 power, 6 stjerner, 6 rød - Gear 15 - Evner 7-7-7-5 - Niveau 5 Healer
  • Venom - 127,529 power, 7 stjerner, 5 rød - Gear 15 - Evner 7-6-6-5 - Level 5 Striker
  • Jernnæve -110,014, 7 stjerner, 4 røde-Gear 15-Evner 6-7-6-5-Level 4 Healer

07.31.21 - Jeg kæmper nu med 42k mindre strøm, men har det bedre med mine chancer, da Iron Fist ikke kan være mere værdiløs end Punisher. Jeg retter mig mod fjendens sms og får ham ned til rødt helbred, men at holde buffs på mit hold og debuffs på fjenderne er en smerte med Emma Frost på den anden side. Jeg får deres sms inden for et hit eller to af døden, før de rydder op i mit hold, så i morgen bliver dagen ...

 

08.01.21 - 17.0m sundhed forbliver på tværs af 11 fjender, da mit 656k hold går i kamp. 3 fjender er på skærmen-X-23, Emma Frost og Spider-Man (Symbiote). SMS er mit mål og starter med rødt helbred, og et hit afslutter ham, så jeg lægger alt i at dræbe Emma Frost, hvilket føles som spild, da hun bliver ved med at helbrede og modstå debuffs. Jeg skifter gear til X-23 for at fjerne lovovertrædelsen, og mens det tager 30-40 slag at dræbe hende, kan jeg endelig afslutte hende. Tilbage til Emma Frost, nu den eneste fjende på skærmen, og det er brutalt. Jeg anslår, at det tog mig mindst 7-8 minutter med konstante hits at dræbe hende, da hun bliver ved med at tilføje Barriere og helbrede en lille smule hver cyklus gennem hendes evner. Til sidst dør hun endelig, 8 fjender ankommer til stedet, og de begynder at plukke på Venom. Jeg begynder at angribe Captain America, da han ikke har Defense Up endnu, så jeg regner med at få slag i ham nu, vil gøre mine angreb mere effektive. Jeg mister Anti-Venom, derefter Venom og ser det hele falde fra hinanden, da kampen er slut for i dag med 13.7 mio. Sundhed tilbage.

 

08.02.21 - Med 13.7 mio. Sundhed og kun 8 fjender tilbage, har jeg mine seværdigheder færdige, men jeg ved, at det bliver et hårdt par dage at komme igennem dette besætning af onde. Captain Marvel får det første sving i dag, og jeg genstarter flere gange, da jeg mister et tegn på det første sving hver gang. Endelig får jeg den klare idé at sætte Punisher i, da han er værdiløs i Dark Dimension -kampene på dette niveau af konkurrence, og når CM dræber Punisher, tager jeg det løb. Jeg placerer angreb på Captain America i håb om at svække ham til at fjerne en hån og hjælpe den langsigtede kamp, ​​men efter en SMS renser og ødelægger JJ mine planer. Jeg mister Venom til en anden CM ultimate og SMS dør, men Venom og Carnage placerer flere debuffs på Cap, som hjælper mig med at få ham til at blive sundt, inden jeg dør.

En anden kamp i dag begynder med 12.7 mio. Sundhed over de samme 8 fjender, denne gang med Iron Fist som mit 5. medlem. Jeg er i stand til at lande nogle hits på Cap, og efter en Black Bolt-ultimativ har jeg stadig Anti-Venom, Venom og SMS i live, så jeg genopliver Carnage og bruger Defense Up til min fordel. Dette giver mig mulighed for at leve længe nok til at se min SMS dræbe Captain America og få fjenden til at tælle ned til 7, men det er alt, hvad jeg kan være glad for, da de slår mig ihjel med 12.1 mio. Fjendes sundhed tilbage.

 

08.03.21 - 12.1 mio. Sundhed for at komme på tværs af 7 fjender, og det første træk ser kaptajn Markel dræbe min Iron Fist med sin ultimative. Jeg har også lige nivelleret to Iso-8 stykker til ham også ... CM er et problem, der skal løses, men i dag vil jeg begynde at angribe Black Panther. Hovedårsagen til, at jeg går efter BP, er min erfaring med en 6 Red Star -version af ham på min liste, og hvordan han altid er så squishy uanset gear, så jeg føler, at jeg kan gøre fremskridt i dag. Jeg lander Defense Down og nogle Bleed debuffs og får fire hits inden JJ renser, så starter jeg en ny runde debuffs på ham og får ham til at blive sundt, før fjenderne overvælder mit hold, og slutter mit løb med 7 fjender og 11.5m sundhed at gå. Dette kommer til at tage et stykke tid…

 

08.04.21 - Nu ved 657k strøm mister jeg Iron Fist på CMs åbningshit, og jeg går på arbejde på Black Panther og lander 10 debuffs på ham inklusive Stun, hvoraf ingen JJ bekymrer sig om i sin første sving. Jeg afslutter ham og lander et par hits på CM, men hendes brug af det ultimative på næsten hver tur er bogstaveligt talt en morder, og min kamp er alt for hurtigt forbi. 6 fjender og 10.6 mio. Sundhed er tilbage ...

 

08.05.21 - 6 fjender og 10.6 mio. Sundhed er tilbage, da jeg fokuserer på Captain Marvel, som er en kæmpe smerte i rumpen på dette bræt og med omkring 85% sundhed. Selvfølgelig tager hun det første sving og er tæt på 95%, før jeg overhovedet kan ramme hende ... Jeg tester dette og et par andre angrebsmuligheder, hvor jeg kan få skade på "stick", og jeg går med et angreb, hvor jeg skifter til Jessica Jones og gør omkring 30% sundhedsskade på hende alene. På grund af CM -helbredelsen er jeg stadig ved 10.3 mio. Sundhed, da det fortsætter med at tage evigt ...

 

08.06.21 - Med Iron Fist nu healer på niveau 5, får jeg en god start på dagens kampe, hvor CM savner SMS med sit førstehåndsangreb, og jeg bruger to angreb for at få JJ under 50% helbred. Jeg går gennem Ms Marvel -hånet og mister både Iron Fist og Venom, lander derefter flere hits på JJ og tager nogle hits. Jeg overlever og JJ renser, så får jeg hende til at blive rød igen med mine tre stadig i live. Jeg lander yderligere to hits, før fjenderne bare er for meget og dræber mig med 9.2 mio. Sundhed tilbage.

Tilbage til en anden kamp, ​​denne gang med Punisher i stedet for Iron Fist, står mit 691 hold over for de 6 fjender, der er tilbage med et samlet helbred på 9.2 mio. Punisher dør med det samme, og jeg kommer derefter til hej JJ med Carnage, to gange med SMS, derefter Anti-Venom, der afslutter hende. I min begejstring over at rydde JJ savner jeg, at fjenderne kæmper tilbage og dræber AV, hvilket er skidt, men jeg nulstiller ikke for det. Jeg får et par hits på Black Bolt, men hans ultimative er for meget at tage, og jeg er død med 5 fjender og 9.3 mio. Sundhed tilbage.

 

08.07.21 - Tilbage igen for mere straf (se hvad jeg gjorde der?), Og mit 658k hold med Iron Fist står over for de sidste 5 fjender og deres 9.3 mio. Sundhed. CM bruger ikke sin ultimative til det første angreb, så genstart for et mere gunstigt åbningshit, der ikke inkluderer en død allieret. Jeg går lige efter Black Bolt, der starter omkring 85% sundhed og lander 4 debuffs på ham tidligt. Da JJ ikke længere er et problem, hænger debufferne fast, og jeg mister Iron Fist efter et træk (endnu et træk end Punisher nogensinde får ...). Anti-Venom bliver dræbt for det andet, men jeg har 7 debuffs på BB på det tidspunkt og kan fortsætte med at arbejde på ham på trods af at jeg har mistet AV. Jeg får BB til rødt helbred og slutter ham endelig af med Carnage, SMS og Venom stadig i live, men svag. Jeg forsøger at navigere i de sidste fire fjender-to X-23'ere, Captain Marvel og Ms Marvel, men den store undvigelseschance og unddragelse fra X-23 ødelægger mig, og de afslutter mig med 4 fjender og 6.8 mio. Sundhed tilbage.

Min utålmodighed viser sig, da jeg går til endnu en kamp, ​​denne gang med et 691 hold med Punisher i 5. slot. Venom overlever åbningsangrebet, og jeg begynder at ramme CM og får forsvaret ned på hende og to blødninger, da en SMS -ultimativ bremser de andre. Jeg får tocifrede debuffs på CM og mister Punisher, så fortsætter CM med at svække og renser sig selv, og jeg får hende til at rødme. Jeg afslutter hende med mine fire Symbiotes stadig i live og overgår til en X-23 og Ms.Marvel, forsøger at navigere i hånet, mens jeg også drager fordel af Defense Down on Ms.Marvel med hendes selvhelbredelse i baghovedet . Jeg overlever ultimaterne fra begge X-23 fjender og dræber MM for at sende dette til hjemmet. På dette tidspunkt, lugtende sejr, går jeg til drabet ved hjælp af alt, hvad jeg har, og hober debuffs på begge fjender. Sejren giver mig 300k guld, 200 T4 Ability Materials og 5k Elite 5 Credits.

 

 

Dark Dimension IV: Omfavn dine Doom Live Blog -kampe:

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "MSF: Dark Dimension IV Walkthrough & Live Blog - Mission # 12"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*