Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Gamora

Gamora - Læger uden Grænser

Velkommen til Iso-8-guiden til Gamora, den seneste i vores serie om det populære spil Marvel Strike Force. I denne serie ser vi på bedste Iso-8-forbedringer til MSF-tegn. Mens nogle måske henviser til Iso-8 som simpelthen “mods” som i andre mobilspil, vil vi se på at forblive tro mod Marvel-universets navngivningskonvention og udviklerne på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hævder bestemt ikke, at vi har alle svarene i dette spil, men vi undersøger og ser ud til at bruge hver helt og skurk, vi skriver om i udstrakt grad. Dette er Iso-8-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere i Marvel Strike Force. Bemærk, at disse Iso-8-klasser kan variere fra et holdmakeup til et andet, så du er velkommen til at bruge denne som guide, idet du ved, at disse kan ændre sig i forskellige situationer inden for Læger uden Grænsers gameplay.

Dagens karakter til anmeldelse er Gamora. I de tidlige dage af Marvel Strike Force var Gamora populær på Guardian -hold. Men efterhånden som spillet har udviklet sig, så hun sin værdi falde sammen med de andre i Guardian -fraktionen. Da Adam Warlock og Infinity Watch -fraktionen blev føjet til Læger uden Grænser, tog dette Gamoras værdi og et revideret kit til nye højder, da hun blev en del af META i 2021. I Læger uden Grænser er Gamora en helt, kosmisk, dygtig, Brawler, der er en medlem af Guardian and Infinity Watch -fraktionerne. Lad os se på den statistik, vi ønsker at fokusere på at forbedre gennem Iso-8-ændringer i Marvel Strike Force.

Primære fokus: Gamora er den hurtigste karakter i Infinity Watch -fraktionen, når det kommer til hendes basishastighed på 130. Hun er en meget offensiv karakter, der lander værdifulde debuffs, så tilføjelse af Damage og Focus hjælper med at spille til hendes styrker. 

 

Ideel Iso-8 klasse til Gamora i Marvel Strike Force:

Gamora er den hurtigste af Inifnitiy Watch -karaktererne og tager den første sving i dine kampe. Selvom Is0-8 ofte bruges til at få en Skirmisher eller Raider til at starte kampen og sætte tingene op for Strikers, er hun et sjældent tilfælde, hvor angriberen, der går først, kan bruges lige så effektivt. Når du skrider frem gennem Iso-8 Tier 1-forbedringer, får du 5% skade på niveau 1, 3 og 5, mens en Raider kun vinder kritisk chance og kritisk skade på Tiers 3 & 5. Hvis du bruger Adam Warlock og Phyla-Vell som Strikers, som vi anbefaler i disse Iso-8 anbefalinger til Læger uden Grænser, Raider -klassen passer måske bedre. Dette kommer virkelig ned på dit eget gameplay og præferencer, da jeg ikke kan se, hvordan hverken Iso-8-klassen er et dårligt valg for Gamora.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere om "Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Gamora"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*