SWGoH: Conquest Hard Mode Alle Feats af Skelturix - Sektorer 1 & 2

Skelturix - SWGoH

Erobring spiltilstand er blevet en af ​​de største udfordringer i Star Wars Galaxy of Heroes, hvilket viser sig at være svært for spillere på alle niveauer i spillet. I flere af hans seneste videoer, vores kollega tidligere SWGoH Gamechanger Skelturix instruerer samfundet i, hvordan man optjener alle Feats for maksimal belønning i sektorer 1 og 2 i Hard Mode. Skelturix seneste videogennemgang og vejledning er linket herunder, da han viser dig, hvordan du får de maksimale belønninger. Bare klik på tekstlinkene eller Skelturix logo for at se hans indsats på YouTube, og sørg for at like og abonnere på hans kanal for flere videoer for at hjælpe dig med bedre at forstå dette fantastiske spil. Gå desuden ikke glip af vores egen Hurtige tips til erobringssucces i september 2021.

SWGoH - Skelturix logo

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Conquest Hard Mode All Feats by Skelturix - Sector 1 & 2"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*