Læger uden Grænser: Dark Dimension IV Live Blog-Round #2 (Mission 10-15)

Dark Dimension 4 - Mission 15

Dark Dimension IV: Omfavn din undergang var det ultimative slutspilsindhold i Marvel Strike Force i 2021, og jeg begyndte at bekæmpe det i slutningen af ​​marts efter at have haft de karakterer, der kvalificerede sig, og endelig slog det i august. Mens et rygter om 5. niveau til Mørk Dimension ser ud til at være i værkerne, starter jeg på anden del af min søgen efter tænde doktor Doom nu hvor jeg har bygget nogle andre karakterer op. I modsætning til hvordan jeg har skrevet de enkelte oplevelser for hver mission på separate sider/artikler, vil jeg i stedet krønike detaljer på højt niveau for denne anden gang gennem DD4 her i denne artikel. For mit andet tur kl Mission 1-9 klik her.

 

Mission 10 -Jeg kæmpede for anden gang med ikke-legendariske byfigurer og slog denne mission i to forsøg tidligere, men min eneste forskel er, at jeg nu har Iron Fist i stedet for Punisher. Da Punisher er grænseløs værdiløs i denne spiltilstand føles det som en opgradering, men det er ikke en væsentlig IMO. Ved at tjekke ind på 658k strøm går jeg efter Mordo igen, Justin som sidste gang, og jeg mister mit 5. medlem tidligt, ligesom sidste gang. Mordo genopliver og forsinker min fremgang en smule, men jeg er i stand til at komme forbi ham og en anden, mens jeg navigerer Nobus overraskende generende kontraangreb, da jeg når det til de 9 fjender, der efterlod mærket, der fik mig til at første gang gennem mission #10. Jeg går efter venstre side af forsvaret og fokuserer på Squirrel Girl, mens jeg hober debuffs på fjenderne. En veltimet Stun hjælper mig, da jeg afslutter hende, og jeg kæmper mod fjenderne og oplever mere dårligt genoplivning af RNG, da America Chavez genopliver efter meget hårdt arbejde med at dræbe hende. Kampen tager mange vendinger, da jeg undgår problemer og derefter igen virker fuldstændig i kontrol, kun for at den kan svinge den anden vej igen, og ved 4 fjender tilbage mister jeg Anti-Venom. Jeg dræber Crystal, som derefter genopliver, så dræber hun hende igen og kan gennemgå de resterende fjender for at vinde. 300k guld og 10k guldkuglefragmenter er min præmie.

 

Mission 11 - Mission 11 har 41.4 mio. Sundhed og 34 fjender, og som altid med 5 Symbiote -tegn, der bruges, er det vigtigt at lande debuffs og udnytte de konstante debuffs. Fordi jeg mistede Iron Fist ovenfor, bruger jeg Punisher, som er værdiløs, og han dør tidligt. Jeg holder fast i min typiske strategi om først at gå efter rensemidler, healere/genoplivere for det andet, og tegn med høj krænkelse tredje, altid justere efter behov under hele kampen, og når den anden bølge vises, går jeg lige efter Rescue. Jeg fortsætter med at gå efter Rescus eller Scarlet Witch, når de optræder i disse kampe, og det tjener mig godt, da jeg når det til 6 fjender og 5.5 mio. Sundhed at gå.

08.22.21 - Dag nr. 2 med angreb, og jeg har 5.5 mio. Sundhed til at komme på tværs af 6 fjender, da mit 658k -hold (med Iron Fist igen) er klar til at afslutte dette. Spider-Man og Vision er gul sundhed med de andre i grønt. Det tager mig 3 hits at dræbe Spidey, og SMS bruger sit ultimative til at bremse fjenderne, da I Ability Block Graviton med Venoms anden evne. Jeg hober debuffs på fjenderne og dræber faktisk Graviton, før han tager en drejning. En anden SMS -ultimativ bedøver Thor, da jeg tager Rhino ud og vælger de andre 1 for 1 til sejren. 300k Guld og 2k Mega Orb Fragmenter er min præmie for sejren.

 

Mission 12 - 08.22 - Jeg begynder at bekæmpe 27 fjender, der har 42.6 mio. Sundhed og starter kampen kl. 11:55 ET, så jeg skynder mig igennem i håb om ikke at gå glip af en chance for at gøre lidt skade. Som et resultat opnår jeg meget lidt ved at slå 30% sundhed af Jessica Jones, da 41.3 mio. Sundhed er tilbage.

08.23.21 - Jeg vender tilbage med min 658k power lineup og går lige ved JJ og svækker hende langsomt til gult helbred, hvilket betyder en fru Marvel -hån og til sidst rød. Jeg mister Iron Fist først, hvilket forventes, men i det mindste holder han længere end Punisher. Jeg ser ud til at afslutte JJ, men mister Venom og sidder fast bag en Captain America -hån i slutningen af ​​løbet. Alle 27 fjender er tilbage, men jeg har dem nede på 39.7 mio. Sundhed, så jeg føler, at mine fremskridt er solide, da jeg er meget længere foran mit tempo, da jeg kæmpede dette første gang. Jeg bruger Dark Energy og 100 kerner til et andet angreb, denne gang med (værdiløs) Punisher som min 5.. Ved at tjekke ind på 691k dræber jeg JJ på en SMS ultimate og får faktisk et hit fra Punisher, før han dør med det samme bagefter. Fjenden Punisher er den svageste på tavlen, så jeg går efter højre side med ham, Star-Lord og Ms Marvel. Godt brugt Iso-8 hjælper mig med at afslutte dem, efterhånden som jeg skrider frem, debuffer fjender og polerer mit firkant. Jeg kæmper videre og tager Rescue og Star-Lord ud i den næste gruppe, men til sidst kommer fjenderne til mig og tager AV, og afslutter mig med 17 fjender og 27.0 mio. Sundhed tilbage.

08.24.21 - Jeg starter denne kamp og dræber Punisher hurtigt, så ser jeg når forstærkninger ankommer, herunder Emma Frost, som ændrer tonen i slaget. Jeg genstarter og prøver igen, denne gang svækker Punisher og forsøger ikke at dræbe ham, mens jeg også svækker alle andre på skærmen. Dette giver mig mulighed for at gå fra 17 fjender tilbage til 13 fjender, der er tilbage i 3 sving, og ser ikke Emma kaste sig over mig lige så hurtigt med skurkene. Mens de fem på skærmen stadig udsletter mig ret hurtigt, føles kampen med 13 fjender tilbage og 19.2 mio. Sundhed som en sejr, især når jeg indser, hvor langt jeg er nået i 4 angreb. Første gang omkring denne kamp tog mig 3 uger at gennemføre ...

08.25.21-Efter at have gennemgået mine noter fra første gang, er jeg klar til at gå, da 13 samlede fjender er tilbage med 5 på skærmen. Alle har et andet grønt helbred end Venom, så jeg går lige til ham, og mens jeg først mister sms, er jeg i stand til at dræbe Venom efter bare en omgang fra hans side. Jeg mister derefter Iron Fist, og kampen beviser, at det ikke bliver lang. Jeg placerer et par hits på Iron Man for at få ham til at blive sund, og fjenderne afslutter mig med 12 tilbage og 18.5 mio. Sundhed tilbage.

08.26.21 - At huske på, at det tog over 20 dage at fuldføre før, forhindrer mig i at lade frustrationen blive for høj, men mit daglige mål er simpelthen en sætning - "betydelige fremskridt." 4 fjender er på skærmen, og 12 forbliver med Iron man i gult helbred og de tre andre, Emma Frost, SMS og Carnage, i grønt. Jeg beslutter mig for, at Iron Man er den svageste af de tre og går lige efter, at sms -landingen debuterer på ham med det samme. Brug af AVs midterste evne til at tilføje immunitet viser sig klogt, da Emma forsøger at kaste debuffs på mit hold, og jeg mister Iron Fist først, men efter to sving taget. Emma renser, og det begynder at gå dårligt, men en SMS -bedøvelse af hans modstykke får fjendens SMS til gul sundhed og en anden AV -mellemevne helbreder og hjælper mig med at afværge angreb og debuffs. Jeg får fjendens SMS til rødt helbred, da fjenderne overvælder mig og afslutter mig med 12 fjender og 16.5 mio. Sundhed tilbage.

Jeg angriber igen takket være nogle Dark Energy-påfyldninger til torsdagens daglige dag og går igen lige efter SMS, og dræber ham, før han tager en tur takket være velbrugte Iso-8. Næste op er Carnage, der starter med omkring 70% helbred, og jeg får ham til at gulne hurtigt, men Emma bremser mig. Jeg genstarter og prøver dette et par gange og får endelig en, hvor Scream savnede et af hans angreb, som åbner døren for mig. Jeg mister Punisher først selvfølgelig uden at tage en eneste omgang (han er værdiløs) og derefter også SMS og Carnage, men AV holder længe nok til at buffe sig selv og Venom, derefter genoplive SMS, da jeg får Scream til rødt helbred. SMS slutter Scream off, og nu har jeg en 3 on 2 med Emma og Iron Man som mine levende fjender på skærmen. Jeg er i stand til at dræbe Iron Man med det grundlæggende, da der kun er 9 fjender tilbage, og nu har jeg en 3 v1 med Emma Frost. Selvom mange af mine angreb er meningsløse, bringer AV Carnage tilbage til livet, og nu er det en 4 v 1. Dette fortsætter i mindst 5 minutter, før jeg endelig slår hende ihjel, og den sidste bølge med 8 fjender dukker op. Jessica Jones er nøglen til resten af ​​denne kamp, ​​så jeg går lige efter hende og tager 30-35% af hendes helbred af, før fjenderne afslutter mig, da 8 er tilbage med 12.8 mio. Sundhed.

08.27, 08.28 & 08.29 - Denne kamp er brutal; bare det værste. Jeg genstarter sandsynligvis 15-20 gange for at finde en start, der ikke efterlader mig i en af ​​mine fire symbioter og endelig får en kamp, ​​hvor CM ultimative dræber Iron Fist, men selv med dette får jeg knap nok JJ til at blive sundt, før fjenderne dræber mig af. Det er forfærdeligt. Min kamp den 28. er næppe bedre, da jeg genstarter 8-10 gange, før jeg kan få en kamp, ​​hvor jeg får JJ i rødt helbred. Jeg går ind på søndag med 12.3 mio. Sundhed at gå… Jeg prøver et løb for at se, hvordan denne kamp kommer til at spille, og jeg er i stand til at slå JJ ihjel efter 8-9 hits, men taber AV umiddelbart efter. Jeg prøver dette et par gange mere og lærer, at mit første løb var et godt løb, så næste gang jeg får et løb, hvor jeg dræber JJ, tager jeg det og dør kort efter den lille sejr med 11.8 mio. Sundhed at gå.

08.30.21 - Jeg starter med Punisher i opstillingen, da jeg planlægger et andet angreb i dag, nu hvor jeg har nok Dark Energy til at gemme 50 strømkerner på en karakter, og jeg genstarter flere gange, indtil jeg får en kamp, ​​hvor Punisher bliver dræbt ved CM's åbning ultimative. Jeg starter med at teste mine fokuserede angreb på CM, men genstarter efter jeg har mistet AV tidligt. Jeg får endelig en god start på en mor og går lige efter Black Bolt og overlever længe nok til at få 3 omgange til alle mine karakterer. Jeg får BB til omkring 55% sundhed og har alle fire Symbioter i live, når X-23 og BB går af med deres ultimater og udsletter mit team på et øjeblik med 10.8 mio. Sundhed. 7 fjender forbliver stadig, da jeg går ind til et andet angreb, og jeg får BB under 50% helbred på mit 3. hit på ham og mister Iron Fist ved den næste fjendtlige sving. Jeg arbejder rundt om fru Marvel -hånet og lander 3 Bleeds på BB, før jeg mister SMS. Jeg får derefter Carnage til at lande 2 flere Bleed -debuffs på ham og holder lige længe nok til at få BB til at tage en tur, absorbere debuffs og dræbe mit hold. 7 fjender og 10.1 mio. Sundhed forbliver, da jeg ser ud til at slå BB ud hurtigst muligt ...

08.31.21 - Endelig gør jeg fremskridt, jeg ved, at dette vil tage et stykke tid, og jeg prøver at være tålmodig (og ikke blæse alle mine kerner). Jeg nivellerede hver af mine startende fem tegn til niveau 81 for at hjælpe med at tilføre lidt mere strøm, så jeg tjekker ind med 677k strøm nu. Jeg overlever det første ultimative fra Captain Marvel for første gang nogensinde, og Black Bolt starter med gult helbred, men hitsene på ham banker Black Panther i gult og tvinger MM-auto-hån. Jeg placerer hvert hit jeg kan på BB, indtil jeg ser BP lav og tillader nogle angreb at ramme ham, for at drage fordel af den sårbare der, vel vidende at tilstødende fjender også bliver ramt. Jeg mister Iron Fist og tager en BP ultimate, der sætter AV i stand til at blive dræbt af X-23. Jeg afslutter derefter BB og BP i de næste to sving og bruger mine to sidste angreb på CM, før de udsletter mig med kun 5 fjender og 8.3 mio. Sundhed tilbage. Jeg føler, at slutningen af ​​dette slag er nær, og jeg bruger 200 kerner til at kæmpe igen og tjekker ind på 711k strøm med Punisher som mit 5. medlem. Jeg lagde alle mine kræfter på at ramme CM og taber naturligvis (værdiløs) Punisher tidligt. Jeg får en veletimeret SMS-ultimativ og bremser fjenderne og navigerer rundt i hån fra MM og Captain America for at dræbe CM og fokuserer derefter på X-23, mens hånet kommer i vejen. Nu spreder debuffs som COVID's Delta Variant på en indendørs samling, jeg tager tankene ud, mens jeg svækker begge X-23 fjender og afslutter dem til sejren på mindre end halvdelen af ​​den tid, det tog mig første gang. Min belønning er 300k guld, 200 T4 Ability Mats til mit H4H -team med Shang Chi og 5k Elite 5 Credits.

 

Mission 13 - 08.31 - Jeg vælger ikke at blæse alt mit guld i dag ved at bumpe disse karakterer til Level 81 på trods af at jeg har 5m klar og 35 guldkugler gemt op, og jeg starter med Black Bolt, Ebony Maw, Phoenix, Invisible Woman og Doc Oc og får til 15 af 21 fjender tilbage, før de dræber mig med 9.8 af 17.3 mio. sundhed tilbage. Jeg bruger 100 kerner på at genoplive Phoenix og BB og tilføjer Jubilee, Shuri og Nick Fury, mens jeg går ind for at angribe igen. Phoenix og Jubilee er mine stjerner her med ultimater, der har stor indflydelse, mens Fury og Shuri ser ud til at holde forsvaret oppe. Den sidste bølge af fjender kommer 6 tilbage, og jeg får Defense Up igen, og et Jubilee -ultimat hjælper mig med at dræbe ML hurtigt. Jeg er i stand til at dræbe Zemo, men taber derefter Shuri, så det er 4v4 FTW. Jeg mister Fury, men Phoenix zap holder håbet i live, da jeg tager Cyclops ud, og de dræber derefter BB. De afslutter Jubilee, og Dark Phoenix har ikke nok til en 1v3, og jeg har 3 fjender og 1.2 mio. Sundhed i morgen.

09.01 - Jeg går ind med ekstra overlevelsesevne i tankerne med IW, Doc Oc, Fury, Ebony Maw og BB. Jeg dræber først Kree Noble og går derefter videre til Colossus, da fjenden Doc Oc heler lidt. Jeg kommer igennem Colossus og holder de tilkaldte Sinister Six -håndlangere fra at hjælpe længe og går lige efter Doc Oc og arbejder på at reducere nedkøling. Det kræver en vis indsats, men jeg slår ham ihjel og tjener 300k guld og 10k guldkuglefragmenter for at komme videre.

 

Mission 14 -09.01.21-Denne kamp ser ud til at have taget 6-7 kampe over 3 dage første gang, og jeg vil gøre mit bedste for at slå den hurtigt. Jeg begynder med Black Bolt, Ebony Maw, Invisible Woman, Jubilee og Phoenix og tjekker ind på 761k power, da hver nu er Level 81. Efter at have testet denne et par gange tyer jeg til en Phoenix med IW, Shuri, Doc Oc og Nick Fury team og bruger den til bare at svække fjenderne med Phoenix Zap. Dette slår mere end 1 mio. Sundhed fra, og jeg er tilbage på det med Phoenix, Ebony Maw, BB, Fury og Jubilee, da Fury har en Defense Up at anvende med det samme. Dette fungerer, og jeg får god RNG, da de først fokuserer på Phoenix, uden at der er behov for stealth, og hun får forsvaret nede og giver mig mulighed for at angribe. En BB ultimate hjælper, da jeg dræber Ghost Rider og Ebony Maw afslutter Hela lige før Dark Phoenix ultimate. Jeg får det ned til Cull og Heimdall og begynder at forberede den næste bølge, bedøve begge fjender og have SHIELD -håndlangere til at helbrede mit hold. Nye fjender ankommer 34/41, og jeg begynder at slå Squirrel Girl, men det tager evigt at dræbe hende, og jeg mister Phoenix og Fury. På dette tidspunkt bruger jeg kun det grundlæggende til at oprette et fremtidigt angreb, og de dræber mig med 33 fjender tilbage. Mit tredje angreb på dagen starter ved 41m sundhed og indeholder BB, Ebony Maw, Doc Oc, IW og Jubilee. Jeg går efter Psylocke på grund af hendes evne til at rense og bedøve og derefter slå hende ihjel. Der kommer forstærkninger, men jeg dræber Proxima Midnight umiddelbart efter for at mindske byrden, og jeg begynder at arbejde på Carnage -fjenderne og tager angriberne ud. De resterende fjender viser sig lettere at håndtere end forventet, da jeg debuffer dem og baserer dem alle ihjel, hvilket får en ny bølge af onde til at ankomme d. 24/41. Klar til dette debuffer jeg de 7 nye fjender og bedøver Psylocke, mens jeg dominerer, indtil forstærkninger når 22 fjender tilbage. En anden Jubilee -ultimativ gør, hvad jeg har brug for, da jeg ser ud til at holde debuffs på fjender og barriere på mit hold, når jeg tager dem ud en efter en. Ved 14 fjender forlod en ny gruppe på 7, og jeg hilste dem straks med ultimative evner, da min tunge debuff -angrebstrategi fortsat fungerer perfekt. Jeg arbejder på at have mindst 2-3 fjender i rødt helbred på alle tidspunkter, mens jeg skrider frem, klar til en bølge af forstærkninger, så jeg straks kan forbedre mine odds, når de ankommer, men den sidste gruppe ankommer ikke, før der er 7 fjender tilbage. Jeg er i stand til at bedøve og derefter dræbe Psylocke lige før jeg mister Jubilee til en hær af angreb, og derefter slå Ironheart af, da jeg ser ud til at afslutte dette i dag. Doc Oc afslutter Falcon, og jeg er nede på 4+1 fjender og begynder at sætte mine hits til at vinde fjenden Heimdalls, før jeg skifter til Cull Obsidian. Tabet af Jubilee på dette hold viser sig mere og mere skadeligt, da jeg mister sundhed, men stadig har mine fire i live, når jeg dræber Cull. På dette tidspunkt går jeg all-in på Hela for at se, om jeg kan afslutte dette i dag, og når hun er nede, har jeg bare de to Heimdall-fjender i vejen.

 

Mission 15 - 09.01 - Her går vi som min søgen til tænde doktor Doom er næsten på toppen, da 91.6m sundhed er alt, hvad jeg skal kæmpe igennem. Mit team tjekker ind på 751k med Doc Oc, IW, Shuri, Ebony Maw og BB, og jeg har 62 fjender at slå ... Jeg mister IW tidligt, men er i stand til at komme sig efter fjendens angreb og få Star-Lord ned til gul sundhed, så rød, og til sidst dræbe ham takket være en BB ultimate og Defense Up fra EM og Shuri. Defense Up viser sig at være nøglen til denne kamp, ​​da når jeg har det, gør jeg det meget bedre og får Mordo til at blive rød, før fjenderne slår mig ihjel efter 5m skade.

09.02.21 - Jeg starter med min yndlingsopstilling bestående af Ebony Maw, BB, IW, Phoenix og Jubilee og ser BB få sit liv drænet til gult hurtigt af YJ, men Barrier fra IW får min side til at gå som en ultimativ fra både Jubilee og Ebony Maw hjælper momentum. Jeg slår Black Widow først ihjel, derefter begynder Phoenix -zappen at rydde fjenderne ud, da forstærkninger ankommer til 54/62. Det sætter sig godt op, da EM tilføjer Defense Up til teamet, og Dark Phoenix Ultimate svækker fjenderne lidt, før Korath-fjenderne får deres angreb ind, men denne gruppe er for stærk, da jeg bliver slået ihjel med alle fjender på skærmen omkring 60 -70% sundhed og 76m sundhed at gå. Tilbage til det for en anden kamp, ​​da jeg bruger nogle Dark Energy og 50 kerner, får jeg næsten alle mine fremskridt fra Phoenix. Hendes zaps får kampen til at gå langt bedre end den ellers ville have efterladt 52 ​​fjender og 71.4 mio. Sundhed. Nu til en sidste kamp i dag har jeg Nick Fury, IW, Doc Oc, BB og EM på 735 magt, da Fury bliver ramt med det samme af Korath, dræber Deadpool og dør derefter i et kontraangreb. Herfra bruger jeg Iso-8 til at dræbe Korath og svække Taskmaster, derefter dræbe TM og derefter have en 4v3 kamp, ​​som jeg vinder med lethed. Med 46 fjender tilbage nu bruger jeg intet andet end det grundlæggende til at opsætte morgendagens angreb og dø med 46 fjender og 68.0 mio. Sundhed tilbage.

09.03 - Jeg starter med et 756k hold med Phoenix, BB, EM, Doc Oc og IW, og Doc Oc kan ikke lande nogen debuffs, så får Ebony Maw Offense Down på fjenderne, men JJ rydder. Mit team forbliver i live længe nok til at få Phoenix til at snige dem, så indkalder hun Dark Phoenix, og zappen hjælper meget. Jeg mister Dark Phoenix efter hendes turbaserede zap, men før den ultimative, men BB får en ultimativ off med alle fjender, der har Defense Down, og JJ er død. Jeg afslutter en Human Torch og mister derefter BB og kan ikke dræbe den anden, da fjenderne er for meget. Tilbage igen for at møde de 54 tilbageværende fjender og deres 59.3 mio. Sundhed, har jeg Phoenix, BB og EM igen med Jubilee og Shuri denne gang på 757 magt. Phoenix er nøglen her, da hendes turbaserede zap dræber 5 fjender, og jeg er nede på 39 med bare Ultimus på skærmen, da jeg ser ud til at forberede mig på den næste bølge af fjender. Den gruppe er her med 38 fjender tilbage, og det er nøglen at oprette cool nedture på mine ultimative evner. Jeg bedøver Thanos med en Jubilee -ultimativ og arbejder derefter på Scarlet Witch og dræber hende, før Thanos kan håne og lægger hits på Taskmaster også. På dette tidspunkt er jeg glad for det, jeg har opnået, da mit hold falder fra hinanden, og jeg får slag på Cable og Thanos og dræber Taskmaster for at oprette dagens sidste angreb. 36 fjender og 47.9 mio. Sundhed som Doc Oc, Jubilee, Shuri, Nick Fury og IW går ind på 713 magt. Mens jeg mister Fury tidligt, dræber jeg Cable, og forstærkninger ankommer med en anden Human Torch foran. Jeg forsøger at korralere HT med Jubilee's Blind på sin grundlæggende, og Defense Up fra Shuri og helbredelsen af ​​IW og Doc Oc holder mit team i live meget længere end forventet. Jubilee er skadeshandleren her og bruger hendes særlige og ultimative godt, da jeg sidste flere runder med angreb, og til sidst dræber Human Torch, før den falder fra hinanden. Til sidst er der 34 fjender og 44.9 mio. Sundhed tilbage, da 7 fjender starter on-scree, en i rød og 4 i gul sundhed.

09.04-Jeg starter denne kamp ved hjælp af Phoenix, Ebony Maw, Black Bolt, Shuri og Doc Oc ved at fjerne de offensive trusler og afhente fjenderne på skærmen en efter en for at komme til forstærkningen, når 27 fjender er tilbage. Selvom denne gruppe af fjender er i stand til at håndtere og dræbe mit team, gør jeg betydelig skade og fjerner JJ fra skærmen, da 26 fjender og 30.8 mio. Sundhed er tilbage. Denne kamp starter godt, og ved 24 fjender deltager endnu en omgang forstærkninger i slaget, og jeg er i stand til at kæmpe igennem hele gruppen på 8, der dræber Ultimus i slutningen for at komme videre. Human Torch og Nick Fury er de to første, jeg slår ihjel takket være at kontrollere fjenderne med ultimater fra Park Phoenix, Black Bolt og Jubilee, og derefter Scarlet Witch, når jeg skrider frem gennem fjenderne og har de sidste 8 at møde. I sidste ende starter jeg dette stærkt, før Emma Frost vender scriptet, og jeg kan ikke afslutte fjender fra denne gruppe. I sidste ende er der 8 fjender tilbage med 6.7 mio. Sundhed tilbage. Min sidste kamp for dagen er et 714k hold med Jubilee, Doc Oc, Shuri, Fury og IW, og efter et par forsøg har jeg virkelig ikke lov til at gøre meget, da jeg ikke kan dræbe nogen og kun gøre en lille smule fremskridt som 6.5 m sundhed forbliver til i morgen, som jeg håber bliver min sidste kampdag.

09.05 - Efter en lang dag begynder jeg at kæmpe kl. 10 og håber at kunne afslutte dette let, vel vidende at det ikke vil være let. Mit team består af Phoenix, BB, Ebny Maw, Shuri og Doc Oc, og jeg afslutter Graviton, inden Phoenix -zappen svækker fjenderne betydeligt. BB dræber Merc Lieutenant, og Dark Phoenix siver ind med en ultimativ og 30 fjender er tilbage. Jeg får fjenderne ned til bare Mordo og Emma Frost, og jeg afslutter Mordo, da Emma er lidt den smerte i numsen, jeg havde forventet. Jeg mister Shuri lige før jeg dræber Mordo, så jeg har en 5v4, og nøglen er Iso-1 debuffs for ekstra angreb. Jeg viser mig at være stærk nok til at afslutte hende, og den 8-røde stjerne Dr. Doom og de sidste 4 skår er min belønning sammen med masser af gear.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere om "Læger uden Grænser: Dark Dimension IV Live Blog-runde #2 (mission 10-15)"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*