SWGoH Editorial: Ændringer fra CG ødelægger erobring

SWGOH - erobring

Conquest er den nyeste spiltilstand i Star Wars Galaxy of Heroes, og som en endgame -spiller har jeg fundet det noget underholdende inden september 2021. Når mit virkelige liv er tosset, og det har været meget af 2021, finder jeg ud af, at min gaming lider, og det er når valg skal træffes. Mine egne erfaringer med Conquest har set mig komme til den næsthøjeste kasse hver gang, da jeg ikke kunne retfærdiggøre den ekstra tid til at få de sidste par billetter frem og få den maksimale belønning. Set i bakspejlet spildte jeg muligheder som følge heraf. Da jeg skriver dette, da mit spil er på auto play kæmper Conquest, vil jeg dog dele min erfaring med Conquest og SWGoH for sent. Jeg vil gerne bemærke, at jeg skriver dette med ringe indflydelse fra samfundet, efter at have set en video i sidste uge fra AhnaldT101 i sidste uge og efter at have set et "pep-talk" -indlæg fra en laugsleder, der refererede til den negative tilstand i spillet takket være Erobringsændringer. Bortset fra det har jeg slet ikke været meget forbundet med samfundets stemning i den forløbne uge.

Som jeg nævnte ovenfor, startede jeg denne artikel med mit spil om auto. Hvorfor ville jeg gøre sådan noget? Fordi på niveau 2 i denne måneds erobring skal du score mindst 20 kritiske hits i træk mod Mother Talzin Nightsister -holdet for at tjene 4 billetter. Hvis jeg kunne spore mine Crits ville dette være fantastisk, men anvendeligheden af ​​Conquest (og Galactic Challenges) er i bedste fald dårlig. Det er klart, at en brugervenlighedsekspert ikke bor inden for murene i Capital Games, og hvis nogen med den slags ekspertise nogensinde taler med CG, ignoreres de. Selvom jeg kunne argumentere for, at dette havde været klart i årevis, fik jeg i dag kampen ned til to Nightsisters, satte spillet til autoangreb kun med grundlæggende evner og lod det angribe Nightsister Zombie i 8 minutter i træk. Denne grundlæggende mangel på sporing af et spil med tal og statistik får mig til at føle mig som en idiot for at skulle spille på denne måde, i håb om at jeg på et tidspunkt kan få de 20 lige crits og vide, at jeg næsten ikke har mulighed for at vide, om jeg har mens i kamp. Næsten 10 minutter senere har jeg 4 af de 375 billetter, jeg har brug for fra Max Rewards, og jeg spekulerer på, hvorfor jeg gider ...

Jeg bringer ting som dette frem af en grund. Når fyre, der elsker Star Wars og har spillet dette spil dagligt i næsten 6 år, spørger "hvorfor gider", er det ikke andet end en dårlig ting. Tidligere i dag sagde en af ​​mine skårmænd i Arenaen op, og en anden regelmæssig Top 10 svarede: "(I) bliver det også snart ... CG virkelig f%$#ed denne ting op." En anden sagde: ”Jeg har ikke tid til at erobre. Det er hårdt psykisk. ” Og så tilføjede jeg ordet "kedeligt" til samtalen. Alle disse spillere bruger, og alle har været topspillere i mit december 2015 -skår så længe jeg kan huske. Dette er bare en meget, meget lille prøve størrelse.

Så hvad er det nøjagtige problem, og hvad kan der gøres? Problemet er den måde Capital Games fortsætter med at køre SWGoH på, hvad der ser ud udefra, et minimalt budget og personale, og uden hensyn til spillerne selv. Ingen beder om en uddeling her, og det er fint at gøre Conquest -spiltilstanden lidt sværere, men ændringer som denne viser, hvor ukontrolleret studiet virkelig er. Mens CG her foretager nok ændringer til at ødelægge en af ​​de bedste ting, de havde i SWGoH, tjener Boundless Entertainment penge på deres Marvel Strike Force -spil på en langt bedre måde - at have nye karakterer, forfriske gammelt indhold, tilføje nye begivenheder og tilføje flere måder for at tænde tegnene. Faktisk, hvis du vil komme ned til talestimater, var jeg i stand til at tælle 20 tegn, der er nye for SWGoH siden Road Ahead i november 2019, hvor Journey Guide og Hyperdrive Bundle blev annonceret, bare en måned før Episode IX: Skywalks opkomst. SWGoHs ~ 20 nye figurer (som alle har brug for gear, evneunderlag og relikvier-vigtige indtægtsgenererende elementer) på næsten 2 år er cirka 5-6 måneders nyt indhold til Marvel Strike Force. Og tænk ikke et øjeblik på, at Capital Games ikke er klar over, hvad der sker i Læger uden Grænser, da det var et STORT stridspunkt med vores kontakter på studiet, da SWGoH GameChangers -programmet stadig var en ting. GameChangers blev stærkt opmuntret, grænseoverskridende truet med ikke at dække Læger uden Grænser sammen med SWGoH i betragtning af spillets konkurrerende karakter og tog potentielle penge ud af lommerne på mig selv og mine andre indholdsskabere, alt imens CG også arbejdede på at fase GameChanger -programmet ud…

Ovenfor nævnte jeg, at jeg ikke rigtig har undersøgt fællesskabets reaktion på Conquest, så nu vil jeg gå til fora og Reddit for første gang i måneder. Normalt holder jeg mig væk for at undgå det giftige miljø med negativitet, de begge er, men jeg føler mig sikker på, at 5 minutters forskning vil give meget brændstof til denne brand.

Emnetitler på de officielle SWGoH -fora - generel diskussion:

 • Erobring er rigget m/ skjulte buffs og statistik
 • Nye datadiske er kedelige
 • Sektor 5 påfører dødsmærke virker ikke
 • Conquest Shutdown Del 2
 • To erobringskampe tælles ikke til bedrifter
 • Så nu tæller drab ikke altid som drab?
 • Conquest Sector 4 Bug: Registrerer ikke Crush Them feat!
 • SLKR Overrasker ikke med

... og det er bare på den første side. I alt var der et positivt emne og omkring et 10: 1 forhold mellem dårligt eller problem til godt på fora.

I mellemtiden over på Reddit, hvor “Du vil aldrig finde en mere elendig bikube af afskum og skurkskab. Vi skal være forsigtige. ”Emnetitler på SWGoH Reddit inkluderer:

 • Kære CG, du skal se denne film. Den er rigtig god. (Et meme om CG strammer deres greb om at tjene penge på SWGoHs vanvittige spillere
 • CG, du har gjort dit spil meget mindre sjovt
 • Endnu en grund til at hader Conquest nu (som jeg ikke har set nævnt endnu.) Wandering Scavenger tilbyder ikke længere G12 gear til en nedsat pris ved hjælp af krystaller. I tidligere erobringer ville jeg fylde gear ... ikke længere
 • Hvad det er ved Conquest, der får folk til at holde op ... måske
 • Jeg kan ærligt sige, at dette var så meget mindre sjovt end hver anden iteration, vi har gjort hidtil. Nogle bedrifter var bedre nogle var meget værre. Det er sådan en grind.
 • Nu hvor jeg har spillet Conquest i et par dage ... (ved at klikke igennem og læse dette indlæg opsummerer det virkelig ...)
 • Sektor 5 dødsmærke sporer ikke?
 • Bevis for, at spillet faktisk er ved at dø?
 • 5 personer med 3+ år i spil stoppede i sidste uge fra min laug.
 • SCAMQUEST SECTOR 1 NORMAL BOSS HJÆLP

Det er også bare den første side med emner, men jeg vil sige, at Reddit er lidt mere positiv og har flere spillere, der beder om råd. Uanset hvad, er det MEGET negativitet om et emne, der skal behandles - hvis CG kan lide at fortsætte med at tjene millioner af dollars hver måned.

Afslutningsvis er spørgsmålet, hvordan spillet køres og den manglende omsorg for spillerne. Capital Games har vist uinteresse i, hvad vi troede/følte som et fællesskab i årevis, og de seneste ændringer i Conquest beviser dette yderligere. Livet handler om handlinger, og studiets handlinger fortsætter med at kommunikere, at de vil gøre så lidt som muligt for at presse flere og flere penge ud af de mennesker, der har holdt lyset tændt i deres bygninger. Hvis produktet hele tiden blev bedre, ville det være en ting, men det er klart ikke det, der kun får mig til at spørge igen, "hvorfor gider?"

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere om "SWGoH Editorial: Ændringer fra CG ødelægger erobring"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*