Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Nebula

Tåge - Læger uden Grænser
Velkommen til Iso-8-guiden til Nebula, den seneste i vores serie om det populære spil Marvel Strike Force. I denne serie ser vi på bedste Iso-8-forbedringer til MSF-tegn. Selvom nogle måske omtaler Iso-8 som simpelthen "mods" som i andre mobilspil, vil vi se ud til at forblive tro mod navngivningskonventionen for Marvel-universet og udviklerne på Scopely/Boundless Entertainment. Vi på Gaming-fans.com hævder bestemt ikke at have alle svarene i dette spil, men vi gør vores research og ser efter at bruge alle helte og skurke, vi skriver om i vid udstrækning. Disse er Iso-8 anbefalinger baseret på karakterens kit og egentlige gameplay, der hjælper dig i din søgen efter at dominere i Marvel Strike Force. Bemærk, at disse Iso-8-klasser kan variere fra en holdmakeup til en anden, så brug det gerne som en guide, velvidende at disse kan ændre sig i forskellige situationer inden for Læger uden Grænsers gameplay. Dagens karakter til anmeldelse er Nebula. I de tidlige dage af Marvel Strike Force var Nebula dybest set værdiløs. Hun var en af ​​mine første 5-røde stjernefigurer, og hendes værdi selv på Cosmic og Tech-hold var så lav, at dette føltes som et spark i du-ved-hvor. Men Marvel Strike Force's udviklere gør et godt stykke arbejde med at lave gårsdagens skrald i dagens skat, og da Adam Warlock og Infinity Watch -fraktionen blev tilføjet til Læger uden Grænser, tog dette Nebulas værdi og et revideret kit til nye højder, da hun blev en del af META i 2021 sammen med sin søster Gamora. I Læger uden Grænser er Nebula en Villain, Cosmic, Tech, Brawler, der er medlem af Infinity Watch -fraktionen. Lad os se på den statistik, vi ønsker at fokusere på at forbedre gennem Iso-8-ændringer i Marvel Strike Force. Primære fokus: Nebula er den langsomste karakter i Infinity Watch -fraktionen, når det kommer til hendes basishastighed på 107, men tager typisk den første drejning takket være den hastighed, hun får fra hende Udnytte svaghed passiv evne. Hun er en velafrundet karakter, der anvender debuffs og kan genoplive, så tilføjelse af mere Focus for at hjælpe med at lande debuffs og Health for at gøre hende endnu mere holdbar er det sted, du vil starte.  

Ideel Iso-8 klasse til stjernetåge i Marvel Strike Force:

Selvom du skulle tro, at den langsomste karakter i en fraktion ville passe dårligt til Skirmisher Iso-8-klassen, er Nebulas Speed ​​Up-buff på hendes passiv afgørende for, hvordan kampen begynder. Hun ender med at tage den første sving, efterfulgt af Gamora, og dette egner sig godt til Skirmisher -klassen, da hun kan dække bordet for sine allierede. Gamora kan derefter følge som en angriber og vinde bonusangrebet, og din kamp er startet stærkt. Selvom Raider -klassen også kunne være en mulighed, spiller Skirmisher -klassen bare så godt i kamp, ​​at det er svært at argumentere for andet for Nebula.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere om "Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Nebula"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*