Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Moondragon

Moondragon - Læger uden Grænser

Velkommen til Iso-8-guiden til Moondragon, den seneste i vores serie om det populære spil Marvel Strike Force. I denne serie ser vi på bedste Iso-8-forbedringer til MSF-tegn. Mens nogle måske henviser til Iso-8 som simpelthen “mods” som i andre mobilspil, vil vi se på at forblive tro mod Marvel-universets navngivningskonvention og udviklerne hos Scopely. Vi på Gaming-fans.com hævder bestemt ikke, at vi har alle svarene i dette spil, men vi gør vores research og ser ud til at bruge hver helt og skurk, vi skriver om i udstrakt grad. Dette er Iso-8-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere i Marvel Strike Force. Bemærk, at disse Iso-8-klasser kan variere fra et holdmakeup til et andet, så du er velkommen til at bruge dette som en guide, idet du ved, at disse kan ændre sig i forskellige situationer inden for Læger uden Grænsers gameplay.

Dagens karakter til anmeldelse er Moondragon. I begyndelsen af ​​Marvel Strike Force nuværende Infinity Watch -figurer Gamora og Nebula havde forskellige niveauer af betydning. Men da Infinity Watch -fraktionen blev tilføjet til Læger uden Grænser, gjorde dette de gamle karakterer relevante takket være tilføjelser af Moondragon, Phyla-Vell og selvfølgelig Adam Warlock. I MSF er Moondragon en helt, kosmisk, dygtighed, støtte og hengiven karakter, der er medlem af Infinity Watch -fraktionen. Lad os se på den statistik, vi ønsker at fokusere på at forbedre gennem Iso-8-ændringer i Marvel Strike Force.

Primære fokus: Moondragon er den anden langsomste karakter i Infinity Watch -fraktionen og skulle tage den sidste tur Tågen sætter fart ved starten af ​​hver kamp. Hun er ikke en meget offensiv karakter, men kan lande værdifulde debuffs, så tilføjelse af Focus vil hjælpe. Samlet set er Moondragon imidlertid vigtig for at holde dit Infinity Watch-team i live og gå stærkt, så det anbefales først at tilføje sundhed til hende gennem Iso-8.

 

Ideel Iso-8 klasse til Moondragon i Marvel Strike Force:

Moondragon er ikke en hurtig Inifnitiy Watch -karakter og har fokus på at forstyrre det andet hold og helbrede hendes allierede. Selvom denne ikke er et af de mest oplagte valg til Iso-8 i spillet, er Moondragon stadig et solidt valg for Healer-klassen. I betragtning af holdets sammensætning er hun alligevel den eneste mulighed at bruge i Healer -klassen, og hendes kit læner sig sådan, så det er her, jeg anbefaler dig at bruge hende.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere om "Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Moondragon"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*