Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Phyla-Vell

Phyla -Vell - Læger uden Grænser

Velkommen til Iso-8-guiden til Phyla-Vell, den seneste i vores serie om det populære spil Marvel Strike Force. I denne serie ser vi på bedste Iso-8-forbedringer til MSF-tegn. Mens nogle måske henviser til Iso-8 som simpelthen “mods” som i andre mobilspil, vil vi se på at forblive tro mod Marvel-universets navngivningskonvention og udviklerne hos Scopely. Vi på Gaming-fans.com hævder bestemt ikke, at vi har alle svarene i dette spil, men vi gør vores research og ser ud til at bruge hver helt og skurk, vi skriver om i udstrakt grad. Dette er Iso-8-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere i Marvel Strike Force. Bemærk, at disse Iso-8-klasser kan variere fra et holdmakeup til et andet, så du er velkommen til at bruge dette som en guide, idet du ved, at disse kan ændre sig i forskellige situationer inden for Læger uden Grænsers gameplay.

Dagens karakter til anmeldelse er Phyla-Vell. I begyndelsen af ​​Marvel Strike Force nuværende Infinity Watch -figurer Gamora og Nebula havde forskellige niveauer af betydning. Men da Infinity Watch -fraktionen blev føjet til Læger uden Grænser, gjorde dette de gamle karakterer relevante takket være tilføjelser af Månedragen, Phyla-Vell og selvfølgelig Adam Warlock. I Læger uden Grænser er Phyla-Vell en helt, kosmisk, bio, beskytter og dedikeret karakter, der er medlem af Kree og Infinity Watch-fraktionerne. Lad os se på den statistik, vi ønsker at fokusere på at forbedre gennem Iso-8-ændringer i Marvel Strike Force.

Primære fokus: Phyla-Vell er den anden langsomste karakter i Infinity Watch-fraktionen, når det drejer sig om orden, og har en basishastighed på 115. Hun kan anvende værdifulde debuffs og gevinstbarrierer baseret på hendes Max Health, så tilføjelse af Health og Focus vil hjælpe med at spille til hendes styrker. 

 

Ideel Iso-8 klasse til Phyla-Vell i Marvel Strike Force:

Phyla-Vell er midt i Inifnitiy Watch-karaktererne, når det kommer til Speed ​​og tager den 4. sving på holdet med den måde, tingene udspiller sig på. Da Nebula starter tingene ved en Skirmisher og sætter Iso-8-sårbare statuseffekter op i kamp, ​​er det ideelt at have Gamora, Adam Warlock og Phyla-Vell til rådighed for at udnytte. Selvom det føles som om, at der er for mange Strikers på dette hold, hvis du har både Gamora og Adam Warlock i samme Iso-8-klasse, bliver jeg nødt til at teste dette lidt mere, når jeg åbner AW tidligt i næste uge og bruger dette hold sammen .

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere om "Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Phyla-Vell"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*