SWGoH: Unlocking Lord Vader - Live Blog & Walkthrough Guide

SWGoH - Lord Vader - GAS v Trench

Anden udgivelse af tredje runde af Galactic Legend-begivenheder i SWGoH er her, og i modsætning til de to første runder er dette den anden single Galactic Legend -karakter frigivet, efter at vi fik Jedi Master Kenobi tidligere på året. Nu har vi tilføjelsen af ​​Lord Vader, et Empire og Sith -fraktionsmedlem, da vi ser ud til at vise fans, hvordan de effektivt kan tilføje ham til deres lister. Selvom jeg var i stand til at kæmpe begivenheden for Lord Vader inden for få minutter efter spillets opdatering, tillod min skema mig ikke at kæmpe i aftes, så jeg begynder kampen torsdag morgen den 9. september 2021.

Nedenfor vil jeg live blogge og give en guide til min erfaring med Galactic Legend -begivenheden. Selvom jeg ikke har undgået videoer og meninger fra andre om denne Galactic Legend -begivenhed, håber jeg, at jeg kan tilføje Lord Vader til listen så effektivt som muligt.

Nedenfor er min gennemgang/live blogguide til rejsen for at låse Lord Vader op. Jeg håber du nyder og kan lære af dette. Jeg har også tilføjet links til nogle af mine foretrukne (tidligere) GameChangers og deres videoer herunder.

 

Niveau I-tegn brugt:

  • General Skywalker - Relic 8 - 39,814 power - 270 speed, 74k sundhed, 99k beskyttelse, 72.11% styrke, 103.64% ihærdighed, alle evner maksimeret
  • Hunter - Relic 5 - 25,662 effekt - 223 hastigheder, 59k sundhed, 64k beskyttelse, alle evner maksimeret
  • wrecker - Relic 5 - 25,797 effekt - 202 hastigheder, 89k sundhed, 84k beskyttelse, alle evner maksimeret
  • Tech - Relic 5 - 25,707 effekt - 271 hastigheder, 53k sundhed, 61k beskyttelse, alle evner maksimeret
  • CT-7567 "Rex" - Relic 7 - 30,013 effekt - 281 hastigheder, 63k sundhed, 34k beskyttelse, alle evner maksimeret

Tier I

Niveau I kan bekæmpes 8 gange og giver 10 skår hver gang i alt 80 skår

Forsøg nr. 1 - I en scene med tema direkte ud af Clone Wars sæson 7 får General Skywalker og Bad Batch selskab af Rex (men ikke Crosshair ...), da de kæmper mod B1- og B2 -fjender, der tager længere tid end håbet, men egentlig ikke er en udfordring. Jeg fokuserede først på B2'erne, men jeg tror, ​​at begge måder vil fungere fint.

Det andet slag er mod Admiral Trench med en B1 og B2 (se foto). Stun fra Trench er nøglen, så jeg tilføjede Tenacity for min GAS for at afværge disse, og tilsyneladende gjorde jeg noget rigtigt, da Trench ikke fik et eneste angreb på min GAS. Herfra er det bare oprydning, da dette er en ret let at slå for at få dine 10 skår af Lord Vader.


Brugte Tier II-tegn:

  • General Skywalker - Relic 8 - 39,814 power - 270 speed, 74k sundhed, 99k beskyttelse, 72.11% styrke, 103.64% ihærdighed, alle evner maksimeret

Tier II

Niveau II kan bekæmpes 4 gange og giver 25 skår hver gang for i alt 100 skår

Forsøg nr. 1 - Denne kamp ser dig kæmpe med din General Skywalker og en udlånt general Kenobi med JMK -udseendet og ingen mods mod grev Dooku og to B2 Super Battle Droids. Dooku er immun over for skader i første kamp i denne kamp, ​​så det er nøglen at dræbe B2'erne, og det er ikke en stor ting at miste Kenobi. Derudover er det meningsløst at hoppe debuffs på Dooku, da du kæmper ham i det andet slag med en reset på buffs og debuffs (men ikke evne til nedkøling).

Den anden del af denne kamp GAS mod Dooku foran Palpatine og grafikken er enorm. Armor Shred er nøglen her, da Dooku ikke rammer frygteligt hårdt, og sejren ikke er en, der er svær at komme forbi, da 25 shards af Lord Vader er præmien.


Brugte Tier III-tegn:

  • General Skywalker - Relic 8 - 39,814 power - 270 speed, 74k sundhed, 99k beskyttelse, 72.11% styrke, 103.64% ihærdighed, alle evner maksimeret

Tier III

Niveau III kan bekæmpes 3 gange og giver 50 skår hver gang i alt 150 skår

Forsøg nr. 1 - General Skywalker og fire generiske kloner, genbrugt fra Jedi Master Kenobi låse begivenhed op, står over for en række Jedi i et dårligt forsøg på at genskabe Lord Vader i Jedi -templet på Coruscant i afsnit III: Revenge of the Sith. Jeg bruger mine 60 tokens og ser de umodificerede kloner ramme Jedi med puder, mens Lord Vader bærer den offensive vægt i begge de to første kampe. Det tredje slag i dette niveau er GAS/Lord Vader mod Shaak Ti, ligesom i filmen (?), Og hvis du har rustningskredsen klar, er hun en let "kill". 50 skår af Lord Vader er din præmie.

Efter at have gennemført dette niveau tre gange og afsluttet resten af ​​Tiers I & II låser du Sith Lord op og derefter kan fokusere på bedste mods til Lord Vader i SWGoH som vi gerne hjælper med!


Brugte Tier IV-tegn:

  • Lord vader - Relic 7 - 42,045 effekt - 535 hastighed, 148k sundhed, 124k beskyttelse, 42.12% styrke, 192% kritisk skade, 10,723 skader, alle evner maksimeret (inklusive alle 6 Zetas)

Hvad skal gøres - Tier IV

Niveau IV kan bekæmpes 4 gange og giver 1 Ability Material Ultimate hver gang i alt 4

Forsøg nr. 1 - Over for Jedi Master Kenobi på Mustafar i kontrolrummet er målet at få JMK til 75% sundhed og er ikke frygtelig svært, hvis du har Lord Vader med et stærkt Relic -nummer. Jeg starter med Ufrivillige følelser, følg den med Mørk Harbinger og brug derefter det grundlæggende til at få ham til 75% og tjene Ability Material Ultimate.


Brugte Tier V-tegn:

  • Lord vader - Relic 8 - 44,470 effekt - 544 hastighed, 152k sundhed, 125k beskyttelse, 42.12% styrke, 192% kritisk skade, 11,739 skader, alle evner maksimeret (inklusive alle 6 Zetas)

Hvad skal gøres - Tier V

Niveau V kan bekæmpes 4 gange og giver 1 Ability Material Ultimate hver gang i alt 4

Forsøg nr. 1 - Jeg bruger 70 Dark Side -tokens og bakker Jedi Master Kenobi på platformen uden for kontrolrummet, og jeg starter med Ufrivillige følelser som lander Daze og 6 DoT'er, men han giver sig selv Damage Immunity. Jeg bruger det grundlæggende, indtil det går af, og bruger derefter specielle angreb, når det er tilgængeligt, og scorer endnu en let sejr.


Brugte Tier VI-tegn:

  • Lord vader - Relic 8 - 44,470 effekt - 544 hastighed, 152k sundhed, 125k beskyttelse, 42.12% styrke, 192% kritisk skade, 11,739 skader, alle evner maksimeret (inklusive alle 6 Zetas)

Hvad skal gøres - Tier VI

Niveau VI kan kæmpes 4 gange og giver 1 Ability Material Ultimate hver gang i alt 4

Forsøg nr. 1 - Over for Jedi Master Kenobi en sidste gang, jeg starter med Ufrivillige følelser og brug derefter en grundlæggende mens JMK har immunitet. Når helbredelsesimmuniteten er slidt op, bruger jeg Dark Harbinger -evnen til at få noget sundhed tilbage og arbejde hen imod det ultimative. Når JMK får High Ground, tager jeg yderligere to omgange, før jeg bruger min Ultimate og afslutter kampen.

 

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere om "SWGoH: Unlocking Lord Vader - Live Blog & Walkthrough Guide"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*