Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Adam Warlock

Adam Warlock - Læger uden Grænser

Velkommen til Iso-8-guiden til Adam Warlock, den seneste i vores serie om det populære spil Marvel Strike Force. I denne serie ser vi på bedste Iso-8-forbedringer til MSF-tegn. Mens nogle måske henviser til Iso-8 som simpelthen “mods” som i andre mobilspil, vil vi se på at forblive tro mod Marvel-universets navngivningskonvention og udviklerne på Scopely. Vi på Gaming-fans.com hævder bestemt ikke, at vi har alle svarene i dette spil, men vi undersøger og ser ud til at bruge hver helt og skurk, vi skriver om i udstrakt grad. Dette er Iso-8-anbefalinger baseret på karakterens kit og faktiske gameplay for at hjælpe dig i din søgen efter at dominere i Marvel Strike Force. Bemærk, at disse Iso-8-klasser kan variere fra et holdmakeup til et andet, så du er velkommen til at bruge denne som guide, idet du ved, at disse kan ændre sig i forskellige situationer inden for Læger uden Grænsers gameplay.

Dagens karakter til anmeldelse er Adam Warlock. I begyndelsen af ​​Marvel Strike Force nuværende Infinity Watch -figurer Gamora og Nebula havde forskellige niveauer af betydning. Men da Infinity Watch -fraktionen blev føjet til Læger uden Grænser, gjorde dette de gamle karakterer relevante takket være tilføjelser af Moondragon, Phyla-Vell og selvfølgelig Adam Warlock. I Læger uden Grænser er Adam Warlock en helt, kosmisk, mystisk, støtte og legendarisk karakter, der er medlem af Infinity Watch -fraktionen. Lad os se på den statistik, vi ønsker at fokusere på at forbedre gennem Iso-8-ændringer i Marvel Strike Force.

Primære fokus: Adam Warlock er midt i Infinity Watch-fraktionen, når det drejer sig om orden og har en basishastighed på 120. Han er en stærk karakter overalt og lever op til sin legendariske status, så han sikrer, at han har skaden og sundheden nødvendigt for at maksimere sit kit er der, hvor jeg ville starte.

 

Ideel Iso-8 klasse til Adam Warlock i Marvel Strike Force:

Når du ser på MSF.gg ISO-8-bot, har den Gamora, Phyla-Vell og Adam Warlock alle som Strikers med bare Nebula som en Skirmisher og Moondragon som Healer. Personligt føler jeg, at der kunne være andre måder at maksimere effektiviteten af ​​dette team med ISO, og jeg tester dem lidt mere. Efter at have låst Warlock op Infinity Watch legendariske begivenhed, Jeg fortsætter med at styrke Warlock, da mine andre IW-figurer alle er i Gear 15, så efterhånden som jeg afdækker flere detaljer at skrive om, vil jeg helt sikkert opdatere denne Iso-8-guide.

Udvalgte tilbud

Vær den første til at kommentere om "Læger uden Grænser: Bedste Iso-8 til Adam Warlock"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*