TFEW Header

TFEW: Карактеристики на настанот за викендирање Алијанса за викенд 4-Star Protectobot / Terrorcon Crystal

ВИП-мејлот е надвор, а настанот за викенд е официјален - настанот на Алијансата Тотализатор ќе има 4-Star Protectobot / Terrorcon Crystal на оние сојузи што можат да ја постигнат целта. Таа цел е 181k поени,…

Прочитај повеќе

Хари Потер Визардс се обединуваат

Гласини на HPWU: Наскоро ќе се појават нови написи?

Еволуцијата на играта во центарот на популарните филмови, цртани филмови, ТВ-емисии, книги и стрипови е секогаш интересна бидејќи секоја франшиза има илјадници детали што може да се минираат и преработат во одлични…


SWGoH - Геоноза ТБ - Фаза 4

SWGoH: Можеби сепаратистичката геоноза - Фаза 4 Ducku и Сепаратистичка борба против мисијата

Битката Геоноза: Сепаратистичка Можеби територија во SWGoH има четири фази кои траат 36 часа секоја. Фазата 4 има 3 територии како играчи се борат со бродовите и копнените трупи. Во Средната територија во фаза…


HPWU - Ерлинг Единственост

HPWU: Spawns Oddity - Кога и Каде да ги најдете Oddities

Додека трагите се наоѓаат низ целиот свет во „Волшебниците на Хари Потер обединети“, специфични средства за пронаоѓање можат да бидат откриени во играта во различни периоди и на различни локации. Една категорија што може да се најде е ОДИТИ, означена со…


SWGoH: Сепаратистичка припадност и сепаратистичка лојалност во битките за територијата на геонозата

Битките за геонозиски територии започнати во текот на летото на 2019 додавајќи нова мапа и ниво на тежина на битките на територијата во „Војна на вездите“ Галакси на хероите. Додека за овој настан беа додадени нови карактери,…


МСФ - Фантастична четворка и Намор

МСФ: Легендарниот настан за отклучување на невидливата жена што доаѓа, потребни се злобни Шест карактери

Програмата MARVEL Strike Force и програмата FonNext Envoy со задоволство ве известуваат дека е утврден следниот Легендарен настан во играта, бидејќи ние ги објавивме овие информации за заедницата за прв пат….


SWGoH - Geonosis TB фаза 3

SWGoH: Можеби сепаратистичката геоноза - Фаза 3 Сепаратистичка Дроида борба против мисијата

Битката Геоноза: Сепаратистичка Можеби територија во SWGoH има четири фази кои траат 36 часа секоја. Фазата 3 има 3 територии како играчи се борат со бродовите и копнените трупи. Во Средната територија во фаза…


Фаза на геоноза SWGoH - ТБ 3

SWGoH: Можеби сепаратистичката геоноза - Фаза 3 Геонозиска специјална мисија

Битката Геоноза: Сепаратистичка Можеби територија во SWGoH има четири фази кои траат 36 часа секоја. Фазата 3 има 3 територии како играчи се борат со бродовите и копнените трупи. Во Средната територија во фаза…


Хари Потер Визардс се обединуваат

HPWU: Пронаоѓање високи средства за специјално доделување назад кон Хогвортс

Уште еден брилијантен настан е овде во „Волшебниците на Хари Потер“ обединети и со тоа доаѓа уште една посебна задача што сигурно ќе ги предизвика играчите од целиот свет. Настанот Враќање во Хогвортс е уште еден брилијантен дел од 2 ...


SWGoH - битки за територија на геоноза

SWGoH: Можеби сепаратистичката геоноза - Фаза 2 Ducku & Ventress Борба против мисијата

Битката Геоноза: Сепаратистичка Можеби територија во SWGoH има четири фази кои траат 36 часа секоја. Фазата 2 има 3 територии како играчи се борат со бродовите и копнените трупи. Во Средната територија во фаза…